PDA

View Full Version: Atrisinātas Cilvēki, kas apmeklē manu vietni pirmo reizi ir uzdots jautājums krievu valodā?

Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Sveiki visiem, kad cilvēki no citām vietām pasaules apmeklējat savu portālu, tie, šķiet, iegūt pop up lūdzot jautājumu Krievijas un url ir mysite.com/ru/ ja tie noklikšķiniet uz jebkuras no pogām, tad viņiem vietu savā valodā, var kāds palīdzēt?

Šeit ir saite, kas rāda messagebox http://www.thecodecage.com/russian%20question.png pic

r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Sveiki
Lielākā daļa droši vien tas nav coused ar vBET - vBET nevar instalēt visus uznirstošos logus, lūdzu, pārliecinieties, vai tas nav daļa no spraudnis vai optisko disku

Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Es nekad redzēt, vBET neprasa lietotājam vai viņi vēlas doties uz to noteikt savas valodas usercp?

Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
Tas ir formulējums!
ПЕРЕЙТИ TIRĀŽĀ РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
tas ir tulkojums
Dodieties uz krievu tulkojums?

Tātad tas ir noteikti vBET darot to!

EDIT: un ir jaunākā versija vBET, kā jūs zināt, jūsu piekļuves detaļas, i AM bija jums īsu, bet pirms vēl vajadzētu strādāt, ja jums nepieciešams pārbaudīt lietas.

r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ok
Viena lieta, kas nāca pie manis. Varētu jūs, lūdzu, pārbaudiet vērtības no šīm divām opcijām:
AdminCP - > vBET - > Misc - > novirzīt lietotāja valodas
un
AdminCP - > vBET - > Misc - > novirzīt lietotāja valodas
Lūdzu, mēģiniet atspējot, tad pārbaudes vēlreiz par uznirstošo logu

Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Es gribētu iet uz šo problēmu, bet tas nav īsti jautājums, tas ir fakts, ka tas pirmām kārtām ir vienmēr krieviski!, puisis no Indijas apmeklējis lapu šodien un ieguva, ka krievu valodā, viņa pārlūks ir iestatīta angļu valoda, viņa vieta ir jauns Dehli, viņš nebija loceklis, tāpēc nav izvēlējušies foruma ieraksts valodu, lai viņš būtu tikai forumā iepazīstināja tās noklusējuma valodā "English"

Es uzskatu, ka ir cits jautājums, kas nav pārvirzīt lietotājam, ja tas bija, ka tas nebūtu vienmēr ir krievu valodā.

Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Pop up ir noteikts:
Novirzīt rediģēt profilu
Tikai pēc pieteikšanās
Novirzīt lietotāju valodas
Jautāja - lietotājam tiek jautāts vai viņš vēlas, lai tiktu novirzīts

Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Es tikko izgājis no manu forumu (kā im vienmēr pieteicies) un lodziņā parādījās, iestatījumi ir "log in" pēc pēc reģistrācijas, tad kāpēc?, bija jautājums, kāpēc manu dalību bija apstājusies un manas reklāmas ieņēmumi bija strauji, es esmu meklējis iemeslu nevienam, ko es varu atrast bet kad pop augšu ir tur, vietni nav slodze, ja vien lodziņā tiek atcelts vai d neviens, kas meklētājprogrammu var darīt!

r.dziadusz
03-01-12, 18:55
labi
Programmā access esat man atsūtīja man wil pārbaudīt to šobrīd

EDIT:
Varētu lūdzu aprakstīt man soli pa solim kā rīkoties, lai redzētu šo uznirstošo informāciju,
Ja tas ir nepieciešams, varētu jūs creat arī nav admin kontu pārbaudīt.

Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
PM, kas nosūtīts ar jaunu reģistrētā lietotāja datus.

r.dziadusz
04-01-12, 17:27
Es pieteikšanās/logouat, pārlūkot dažas amata vietas, un es neredzēju jebkurā pop-up. Varētu lūdzu aprakstīt man soli pa solim ko redzēt uznirstošo logu?

Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
Es domāju, ka jums būs, lai notīrītu sīkfailus tagad, bet tad, kad tika ziņots, man (un es esmu redzējis dažas reizes sevi) es pieteicies ārpus noklikšķinājis uz saites, lai atgrieztos lapā es pēdējo reizi Skatīts un kaste popped un vietā nebūtu pareizi ielādēt, līdz brīdim, kad ir noklikšķināts uz kādas no pogām, man radās tā IE9 lietotājs, kurš pabeidza, bija, izmantojot Firefox

r.dziadusz
04-01-12, 17:48
Labi es testa to savā pārlūkprogrammām

r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Joprojām nav pop-up. Lūdzu, dodiet man tieši ""ko mācīt – "what to do" saraksta, kad tas parāda jums. Precīzu url, precīzu tulkojumu (ja nepieciešams), atrodoties (kuras pavedienu) applikācijas, kuru mēģināt ielogoties - viss var jautājums

Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Soļi, es tev ir, kā tas notiek, nevar atjaunot to vēlreiz, man izdevās atjaunot to pēc tam, kad pēc norīkojuma šeit problēma taču nevar vēlreiz, lietotāja didn ' t dot kāda cita url, nevis vienu viņš ir tikusi novirzīta uz Справка по - программирование Microsoft Office обсуждения-. Microsoft Office Excel VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) un kad tas noticis par viņu, es ļoti šaubos, ka man izdevās izvēlēties precīzu pavediens, ko viņš darīja, lai iegūtu novirzīt ziņojumu.

EDIT: viņš nesen teica, ka viņš nebija pieteicies, viņš vienkārši ievadīt vietnes url savu pārlūku, lai iegūtu viņu tur un pop līdz parādījās!

r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Es zinu, tas ir jautājums jums, bet uz doto brīdi ir grūti uzminēt, ko varētu couse. Varētu lūdzu uzdot savu lietotāja valodas s?

Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Es tev šī informācija pavedienu sākumā, viņš nebija forums norīkošanu valodu, jo viņš nav pierakstījies, viņa pārlūks ir iestatīta angļu valoda, un viņš ir Indijas dzīves jaunu Dehli ******

r.dziadusz
04-01-12, 19:32
labi, paldies. Es to pārbaudīt, atkal, tāpat kā es teicu, ir grūti uzminēt, kāds coused, vBET Michal ir šīs nedēļas laikā, bet pēc tam, kad viņš ir atkal runāsim par šo jautājumu. Ja jums iegūt jebkuru papildu informāciju par kļūdu, lūdzu, let me know.

Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
Labi, bet man bija to pastāvīgi labi pirms dažām nedēļām, tad tas pazuda, kad man bija jauninājums, bet tagad šķiet, ka tas joprojām pieredze, es varētu vienkārši atslēgt krievu valoda kā nevar paļauties, jautājumā, kas nav klāt, un, kad mana alexa ranking ir aizgājuši no 79,000 vairāk nekā 300 000, tad tas ir nopietni, manu rangu sāk nākt atpakaļ uz augšu, bet tāpat kā es teicu, nevar veikt iespēja, tāpēc es padarīšu kustēties.

r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Kamēr mēs nevar pārbaudīt šo pop no iekšpuses ir viens explenation, kāpēc šķiet, krievu valodā (atspējot tā completly, kā jau es teicu iepriekšējā amatā, darīt: admincp - > vbet - > misc - > novirzīt lietotāja valodas: invalīdu):
-Pēc atteikšanās - nav lietotāja uzstādījumi - viņš ir tāpat kā viesis, uznirstošo citēja sīkdatnes jūsu pārlūka uzstādījumus

Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
Tas nav skaidrojums, mana pārlūkprogramma ir iestatīta nekad Krievijas, bet es redzēju, kad es atteikties, tāpat _ kā viņš, es nevaru galvot, ka viņa pārlūks nekad nav bijusi Krievijas, bet viņš ir Indijas, dzīvo jaunā Dehli un veidiem un runā angliski, tāpēc kāpēc uz zemes būtu mūsu sīkfailus lasīt kā Krievijas?

r.dziadusz
08-01-12, 20:11
man atvainoties tam lasīt virsrakstus, jums var pat komplekts/nelietot krievu valodā, bet jūsu pārlūkprogrammā var plānas jūs bija. Tas ir visu varu teikt, nepārbaudot to - Atvainojiet, es neredzu šo uznirstošo

Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Krievu valoda ir izslēgts, redzēt uznirstošo nepalīdzēs jums, tiklīdz jūs to noraidīja, tas nav atgriezies (vismaz ne brīdi!), tas nav iespējams, lai mans pārlūks "domāt" es noteikti vai lietot krievu valodu, vienīgā valoda, kas jebkad ir uzstādīta manā pārlūkprogrammā ir noklusējuma angļu UK, kā jau es teicu, es nevaru galvot par cilvēku, kurš ziņojis par tā, man ir bijušas jau agrāk un im diezgan pārliecināts, ka citi ir pārāk.

Lai valodas kļūdu notiks vai nu ir fiziski to, izmanto programmatūru, lai mainītu (vBET) to, vai mums mainīt Krievijas starpniekserveris (vai starpniekserveri, iestatītu viltus ir krievu) no kuriem tikai viens ir iespējams par mani un tas ir vBET.

vBET
09-01-12, 13:24
čau. Es nesaprotu, kur jūs dodaties. Jums ir vienkārša atbilde - uzvedība ir spiests jūs - jūs noteikt to iestatījumus.
Un to var viegli izslēgt, Admin CP - > vBET - > Misc - > novirzīt lietotāja valodu.
Iet uz turieni un noteikt invaliditāti. vBET neprasa vai novirzīšanas vairs.

Tas ir lieliski, ka vBET uzvedas kā tas konfigurēts. Būtu slikti, ja to ignorē iestatījumus. Par programmatūras nav nozīmes, kuras valodas lietotāju runā vai kāda viņš apgalvo par savas pārlūkprogrammas iestatījumus. Programmatūras vienīgais, ka jautājumi ir faktisko galvenes, kas nāk ar pieprasījumu. Un tie tiek pārbaudīti ar iestatījumiem, kurus mēs apspriežam par. Nekas vairāk. Kas darbojas kā vBET šeit, un to var viegli mainīt, ja vēlaties. pēc konfigurācijas.

Iesaku pārbaudīt pārlūkprogrammas iestatījumus, kad tas notiks atkal (tas joprojām ir jautāts virzienmaiņas ieslēgta). Un, ja jūs nevarat atrast tur valodu iestatījumos valodu, tiek jautāts, vai vēlaties pārvirzīt, tad pārbaudīt arī to, kas nāk ar serveri (pievienot daži žurnāli) - Lūdzu, atcerieties, ka internets ir liela vieta un jūsu paketes nāk ar daudz vietas - tas ir iespējams, ka daži proxy serveris pievieno pašu galvenes jūsu pieprasījumu. Anyway - nav nekādas burvestības. Ja jūs ja lūgts novirzīt vBET un bija novirzīt uz krievu valodu, tad rauts pieprasījums bija valodas galvenēs krievu valodā, jo atradāties taču uz visām valodām, kas pazīstams ar vBET. Jūs varat pārbaudīt tas pats ja vēlaties - dodieties uz failu /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php un pārbaudiet funkciju vbet_getRedirectionLanguage. Šī ir laba vieta, lai pievienotu savus žurnālus, ja jūs lieta, kas mums ir vīruss un vēlas, lai pierādītu, ka tā mums.

Ja vēlaties atspējot pilnīgu piemērošanu nevis viens parametrs (ko iestatāt pats) - darīt to, ko tu domā, domā, ko darīt... Tas ir jūsu forums. Mēs esam priecīgi jums paskaidrot, kāpēc tā notika un kā to var mainīt. Ja jums nepieciešams vairāk palīdzēt lūdzu vienkārši rakstīt:)

Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Michael, Paldies par atbildi, jā ir konfigurēta vBET uzdot un vBET ir jāstrādā šādā veidā bez problēmām, taču jautājums bija nereģistrētu vai cilvēkiem kas žurnālā, tika lūgts novirzīt jautājumu vBET, cik es zinu nav jāstrādā šādā veidā, arī valoda ir vienmēr krievu, Tātad šeit ir divi scenāriji:
1. Nereģistrētu lietotāju no Indijas apmeklē vietni, skatīt ir pop (krieviski) jautā, ja viņš vēlas, lai uzstādītu savu valodu krievu, viņš noraida un var apskatīt vietni kā parasti angļu valodā, ja viņš piekrīt (bet lūdzu paturēt prātā kā viņš nerunā krievu, viņš nevar nolasīt pop up) viņš nogādāja palīgā Microsoft Office - Microsoft Office diskusiju - Excel VBA programmēšana - Access programmēšanas (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)

2. Es iegūt stāstīja par šo (un ir pieredzējis to sevi pagātnē) un pieteikties par forumu, izvēlieties saiti, aizvediet mani uz vietu, kur bija apskate pirms un pēc tam man pop krievu valodā, līdzīgos apstākļos kā iepriekš notiek

Ja mums ir atteicies (kusies) kāpēc mums tiks iesniegts ar pop līdzi? pop up ir tikai, lai cilvēki pieteicies vai ne?

Tā nebūs mana servera, kā tās Apvienotajā Karalistē un ir veltīta man ir pilnīga kontrole pār to, kā es sadi gan, es esmu izslēgts krievu valodā tagad tā, cerams, ka tiks pārtraukta jautājumu.

vBET
09-01-12, 23:39
Ja mums ir atteicies (kusies) kāpēc mums tiks iesniegts ar pop līdzi? pop up ir tikai, lai cilvēki pieteicies vai ne?
Nav tā notiek ar cilvēkiem, kas sāk jaunu sesiju:

Novirzīšana notiks tikai sākumā jauna sesija (klients ir iespējoti sīkfaili vai tiks novirzīta katru reizi).
Un to ir atzinusi sīkfailus.

Arī es uzrakstīju pirms tikai kāda nozīme jūsu serverim ir kādas valodas galvene nāk ar pieprasījumu. Un izrādās, ka stends scenāriji galveņu ar krievu valodas nāca ar lūgumu. Lūdzu, pārbaudiet servera konfigurācija - varbūt ir noteikt dažas noklusējuma valoda, iestatot valodu virsraksta nav pievienots. Tomēr šaubos, vai mums te ir kļūda. Šī funkcionalitāte nav modificēta ļoti ilgu laiku, un tas darbojas naudas sodu. Mēs varam pārbaudīt, ja tas notiks atkal žurnālos - visticamāk tas parādīs to, ko es uzrakstīju - ka krievu valodas kods bija nosūtīt atbilstošu virsrakstu. Ja es esmu nepareizi mēs labot kļūdu, bet vispirms mums ir nepieciešams apstiprināt, ka nevienu kļūdu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1