PDA

View Full Version: Lahendatud Minu saiti külastavatele inimestele esmalt küsitakse vene keeles küsimus?

Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Tere kõigile, kui mujal maailmas inimesi nad ei tundu, et saada nähtavale Venemaa ja URL-i küsimuse esitamisel veebisaidi külastajad on mysite.com/ru/ kui nad klõpsata nuppe ja siis nad saavad oma keeles saidi, saab keegi aidata?

Siin on link, mis näitab messagebox http://www.thecodecage.com/russian%20question.png PIC

r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Tere
Ilmselt see ei ole coused vBET - vBET enamik installida kõik hüpikud, veenduge, et see ei ole osa plugin või mod

Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Ma ei ole kunagi näha, ei vBET paluda kasutajal kui nad tahavad minna oma usercp oma keele?

Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
See on sõnastus!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
see on
Vene tõlke pöörduma?

Nii et see on kindlasti vBET tee seda!

EDIT: ja nagu te teate, mul on vBET uusim versioon, teie juurdepääsu üksikasjad, et ma pm oli teil lühike tagasi tuleks veel töötamise ajal kui teil on vaja vaadata asju.

r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ok
Üks asi oli mulle. Võiks teile kontrollige väärtused kaks võimalust:
AdminCP - > vBET - > Misc - > Kasutaja keel suunamine
ja
AdminCP - > vBET - > Misc - > Kasutaja keel suunamine
Palun proovige keelata see ja seejärel veel kord hüpik kontrollimise lõpp

Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Ma lähen selle probleeme aga, at, ei ole tegelikult küsimus, on asjaolu, et ta on alati vene keeles!, Indiast pärit mees külastatud veebilehte täna ja sain, et Vene oma brauser on seatud inglise, tema asukoht on uus Dehli, ta ei olnud nii pole valitud konteerimine keeles nii, et ta peaks olema ainult selle vaikekeele "English" esitatud foorum foorumi liige

Ma usun, on erinev küsimus välja arvatud suunamine kasutaja, kui see oli, et ta oleks alati vene keeles.

Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Ekraanile pop up on sätestatud:
Suuna muuda profiili
Alles pärast seda, kui sisselogimine
Suuna kasutaja keel
Palus - kasutaja neilt ei ta soovib ümber

Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Ma lihtsalt logitud kontorist minu foorum (nagu im alati sees) ja välja ilmunud, sätted on "Logi sisse" pärast pärast Logi välja seejärel miks?, ma ei tea, miks minu liikmeks olnud aeglustunud ja minu reklaami tulud olid järsult langenud, olen otsinud põhjustel ükski, mida ma ei leia vaid üks kord pop üles kas sait ei laadida, kui ruut tühistatakse või kui ok'd pole, saate otsingu mootor teha!

r.dziadusz
03-01-12, 18:55
Ok
Accessi abil olete saatnud mulle ma wil vaadata seda kohe

EDIT:
Võiks Palun kirjeldage mind sammhaaval mida teha, et hüpik vaatamiseks
Teile luuakse ka mitte administraatori konto katse kui see osutub vajalikuks.

Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
Registreeritud kasutaja kontaktandmed saadetakse PL.

r.dziadusz
04-01-12, 17:27
I sisselogimise/logouat, sirvida mõnesid ametikohti ja ma ei näe kõik vahekaardid. Võiks Palun kirjeldage mind sammhaaval mida näha hüpikaknas?

Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
Ma arvan, et teil on küpsised praegu selge, kuid kui teatati, mulle (ja ma ei ole näinud seda paar korda ennast) i logitud väljas klõpsasite linki tagastab viimati vaadatud lehele ja popped up lahter ja sait ei oleks õigesti laadida kuni nuppe klõpsatud, ma kogenud seda IE9 kasutaja, kes teatas ta kasutas Firefox

r.dziadusz
04-01-12, 17:48
OK on testida see nende brauserite

r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Veel ole vahekaardid. Palun öelge mulle täpne "what to do" nimekiri, kui see näitab teile. Täpne url, täpne tõlge (vajadusel), kui (mille lõim) välju, mis püüavad sisselogimise - kõik asja-

Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Andsin teile juhiseid on, kuidas see juhtub, ma ei saa pead seda uuesti, ma suutnud pead seda kui pärast konteerimist probleemi siin aga ei uuesti, kasutaja didn't annab üks ta oli ümber Справка по url Microsoft Office - программирование Microsoft Office обсуждения - Exceli VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) ja kui see juhtus teda ma kahtlen väga, et ma suutnud ta ei saada suunamine täpne lõimega noppimine sõnum.

EDIT: ta on just ütles mulle, et ta ei olnud sisse loginud, ta lihtsalt sisestatud saidi URL-i oma brauserisse saada teda seal ja pop kuni ilmunud!

r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Tean, et see on teile küsimuse, kuid just nόόd on raske δra, mida võiks see couse. Võiks paluge talle millised tema kasutaja keel s?

Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Andsin teile kogu seda teavet lõim algas ajal, ta ei olnud keele sisestamine, ta ei olnud sisse logitud, tema brauser on seatud inglise ja ta on India, elu, uute Dehli ****** foorum

r.dziadusz
04-01-12, 19:32
Ok, tänan. Räägin oma uuesti, kuid nagu ma ütlesin, on raske δra, mida ta coused, vBET-Michal on sel nädalal, kuid pärast seda, kui ta on tagasi me räägime selle teema kohta. Kui tõrke kohta täiendava teabe saamiseks palun andke mulle teada.

Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
OK, kuid mul oli pidevalt hea paar nädalat tagasi, siis on kadunud, kui ma tegin versiooniuuenduse, kuid praegu tundub, et see saab ikkagi olema kogenud, võib lihtsalt keelata venekeelse nagu ma ei saa tugineda ei ole olemas probleem ja kui minu alexa ranking on läinud 79,000 üle 300 000 siis see on raske, minu järjekoht on hakanud tulevad tagasi, kuid nagu ma ütlesin ma ei saa võtta võimalus nii, et saate selle keelata.

r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Kuigi me ei saa kontrollida selle pop alates sees on üks explenation, miks see kuvatakse Vene (keelamiseks completly, nagu ma ütlesin eelmise postiga, ei: admincp - > vbet - > misc - > Kasutaja keel ümbersuunamiseks: puudega):
-Pärast välju - kasutaja ei ole tema seaded - temasse suhtutakse nagu külaline, hüpik lugeda küpsiseid teie brauseri sätted

Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
At ei selgitus, minu brauser on seatud kunagi Venemaa, kuid ma nägin seda kui ma välja logitud nii, nagu ta tegi, ma ei saa tõendama oma brauseri kunagi saanud Venemaa alusdokumentides, kuid ta on India, elab uue Dehli ja liigid ja räägib inglise keeles nii miks kohta maa küpsised tuleb lugeda nii Vene?

r.dziadusz
08-01-12, 20:11
Minu vabandust ebamugavuste pärast, seda lugeda päiseid, saate võib-olla isegi ei ole kunagi komplekti/kasutamine vene keele, kuid teie brauser saab õhuke, saate olid. See on kõik ma öelda ilma kontroll it - kahjuks ma ei näe seda hüpik

Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
I välja lülitanud venekeelse, silmas vahekaardid ei aita teil nagu kui te selle rahuldamata, see ei tule tagasi (vähemalt mõneks!), ei ole võimalik brauseris "mõtlema" ma seadnud või kasutamise vene keele, ainus keel, mis on kunagi võetud brauseris on English UK, nagu ma ütlesin, ma ei saa tõendama selle esitanud isikule alusdokumentides, ma ei ole kogenud seda varem ja päris kindel, et teised on liiga im.

Keele viga kas tahan füüsiliselt seda muuta, kasutada tarkvara muutmiseks (vBET) või USA Vene puhverserveri (või seadistada fake, kusjuures Venemaa puhverserveri) toimub ainult üks on võimalik mulle ja, at vBET.

vBET
09-01-12, 13:24
Hei. Ma ei mõista, kui kas sa lähed. Sul on lihtsat vastust - käitumine on sunnitud teie - seate seaded.
Ja te saate kergesti lülitada Admin CP - > vBET - > Misc - > Kasutaja keel suunamine.
Sinna minna ja seadke keelatud. vBET ei palu või enam ümbersuunamise.

See on hea, et vBET käitub, konfiguratsioonist seda. Oleks halb, kui seda ignoreerida oma sätteid. Puhul ei ole oluline tarkvara keele kasutajate räägib või mida ta väidab oma brauserisätteid kohta. Tarkvara ainus asi, mis küsimustes on tegelik päised, mis puutub taotluse. Ja neid kontrollitakse seadetega, me on arutanud kohta. Ei ole midagi muud. See on, kuidas vBET töötab siin ja saate hõlpsasti muuta seda soovi. teie konfiguratsioon.

Kontrollige oma brauserisätteid, kui see juhtub jälle soovitan (see olete endiselt on palunud ümbersuunamine sisse lülitatud). Ja kui te on ei leia sealt keelesätete teilt küsitakse, kas soovite ümber suunata, keele, kontrollige ka mis puutub serveriga (lisada mõned logid) - pidage meeles, et Internet on suur koht ja teie pakendite saab palju kohti - on võimalik, et mõned puhverserveri lisab teie enda päised. Igatahes - ei ole magic. Kui te kui vBET suunata ja see oli suunamine vene keel ning seejärel rout taotlusel oli keele veerupäiste vene keeles, kõik keeled, mis on tuntud vBET ülaosas. Saate vaadata seda ise kui - faili /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php minge ja kontrollida funktsiooni vbet_getRedirectionLanguage. See on ka hea koht, kuhu lisada teie logides, kui te asi, et meil on viga ja soovite meile tõestada.

Kui eelistate täieliku kohaldamise asemel ühe parameetri (seate ennast) keelamine - ei, mida sa arvad, arvan, mida sa teed... See on teie foorum. Meil on hea meel, et selgitada, miks see juhtus ning kuidas te saate seda muuta. Kui teil on vaja rohkem aidata Palun lihtsalt kirjutada:)

Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Michael, tänu vastuse, Jah ma konfigureerinud paluda vBET ja vBET tuleks teha nii ilma probleeme, kuid küsimus oli, et registreerimata või peopel kes Logi välja olid komisjonipoolsest suunata küsimuse, vBET, kui ma tean, tuleks ei tööta nii, samuti keel on alati Vene, nii et siin on kaks stsenaariumi:
1. Registreerimata kasutaja Indiast külastab portaali, vt 's pop up (Venemaa), kui ta soovib oma keele seadmiseks Venemaa, ta keeldub ja saate vaadata saidi nagu tavaliselt inglise keeles, kui ta nõustub (kuid palun olla meeles, nagu ta ei räägi ta ei saa lugeda pop up Venemaa) ta veetakse Microsoft Office Help - Microsoft Office'i arutelu - Excel VBA programmeerimine - Access programmeerimine (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)

2. Ma saan ütles selle kohta (ja kogenud ta ennast minevikus) ja logimiseks läbi foorum, valige Lingitav viige mind ma oli vaatamine enne koht ning seejärel kuvatakse pop up Vene on sama stsenaarium nagu eespool toimub

Kui meil on logitud miks oleks me esitada pop up? pop up on töötanud inimesi sisse loginud, kas pole?

See ei ole minu server on selle Ühendkuningriigis ja on pühendunud parema kontrolli selle üle, nagu ma olen sadi kuigi väljalülitamist venekeelse nüüd nii loodetavasti see lõpetab küsimus.

vBET
09-01-12, 23:39
Kui meil on logitud miks oleks me esitada pop up? pop up on töötanud inimesi sisse loginud, kas pole?
Ei see juhtub inimestele, kes alustab uue seansi:

Ümbersuunamise juhtub ainult uue seansi (klient peab on küpsised lubatud või suunatakse ümber iga kord, kui) alguses.
Ja seda on tunnustanud küpsiseid.

Samuti nagu ma kirjutasin enne ainult teie serveri on millises keeles päis sisaldab taotluse. Ning tundub, et peaksid kaasas teie stsenaariumid päisesse vene keele taotluse. Palun kontrollige oma serveri konfiguratsiooni - võib-olla olete seadnud mõned lisatud keel päist pole kehtestamisel vaikekeel. Siiski ma kahtlen, et meil on viga siin. Ja see funktsioon ei olnud väga pikka aega ning see töötab trahvi. Me selle märkida, kui see juhtub jälle logid - tõenäoliselt kuvatakse, mida ma kirjutasin - et vene keele kood oli saada asjakohane päises. Kui ma olen valesti me õigeks viga, kuid esmalt tuleb kinnitada, et mis tahes Vika.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations