Teljes verzió megtekintése: Megoldott Azok a személyek, a webhelyet meglátogató először kérdeznek az orosz?
Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Szia minden, ha az ember a világ más részeiből a webhelyen, amely úgy tűnik, hogy egy pukkanás megjelöl egy kérdést, orosz és az URL-címet kap mysite.com/ru/, ha rákattintanak a gombok, majd kapnak, hogy a webhely a saját nyelvükön, tud valaki segítsen?
Itt van egy láncszem, hogy a kép bemutatás-a messagebox http://www.thecodecage.com/russian%20question.png
r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Szia
Valószínűleg nem coused a vBET - vBET, a legtöbb ne telepítse minden pukkanás-felemel, győződjön meg arról, hogy ez nem egy részét más plugin vagy mod
Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Én soha nem látom, nem vBET a felhasználó döntse akkor menni, hogy azok usercp annak érdekében, hogy azok a nyelv beállítása?
Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
Ez a megfogalmazás!
ПЕРЕЙТИ НА-РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
Ez a fordítás
Ugrás az orosz fordítás?
Tehát-a ' csinálás ez határozottan vBET!
Szerkesztés: van a legújabb vBET, mint tudod, a access Részletek amit én pm volt, egy rövid míg ezelőtt még mindig működnie kell, ha szeretné ellenőrizni a dolgokat.
r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Ok
Egy dolog eljött hozzám. Could kérjük ellenőrizze értékének a két lehetőség közül választhat:
AdminCP - > vBET - > egyéb - > user language átirányítása
és
AdminCP - > vBET - > egyéb - > user language átirányítása
Próbáld azt, majd ismét az előugró ablak chack
Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Én is megyek, hogy baj, de amit nem igazán az a probléma, az a tény, hogy mindig az orosz elsősorban!, a srác, Indiából származó látogat a telek ma, és van, hogy az orosz, a böngésző beállítása az angol, a hely új Dehli, nem volt tagja, így nem választott nyelv, így csak a fórum alapértelmezett nyelve "Hungarian" bemutatott volna könyvelési fórumot
Azt hiszem, itt egy másik problémakörről van kivételével az átirányítás a felhasználó, ha mindig nem lenne az orosz.
Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Pukkanás megjelöl van beállítva:
Átirányítás profil szerkesztése
Csak a bejelentkezés után
Átirányítás felhasználói nyelv
Ismételt - felhasználó kéri does he akar átirányítani
Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Én csak naplózása ki saját fórum (mint im mindig bejelentkezett) és a mező jelent meg, a beállítások "napló" után akkor miért, akkor a kijelentkezés után?, gondoltam, ezért a Tagságimat volt lelassult, és a hirdetési bevételek is zuhantak, én kerestem okok miatt nincs, amely találom de egyszer a POP-ot fel-e a webhely nem tölthető be, kivéve, ha a lista törléséről, illetve a ok'd nincs, egy kutatás motor is csinál!
r.dziadusz
03-01-12, 18:55
oké
Access használatával elküldött én én wil ellenőrizze, hogy most
EDIT:
Is, kérjük, írja le én lépésről lépésre mit tenni annak érdekében, hogy az előugró ablakok, lásd:
Ha szükséges, létrehozva is nem admin tudna teszt a számla.
Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
PM új regisztrált felhasználók-adataival együtt küldi.
r.dziadusz
04-01-12, 17:27
I. login/logouat, keresse meg a néhány hozzászólás, és láttam, hogy minden pukkanás-megjelöl. Is, kérjük, írja le én lépésről lépésre mit, hogy az előugró ablak?
Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
azt hiszem, akkor most törölni a cookie-kat, de ha azt jelentették, hogy nekem (és néhány idő én magam láttam) én mocsaras ki rákattintott a hivatkozásra a lap utolsó megtekintése és a lista bukkant fel, és a webhely nem töltődik be megfelelően addig, amíg a gombokra kattintás, azt tapasztalta, hogy a IE9 a felhasználó, aki jelentett ez volt használ Kilő
r.dziadusz
04-01-12, 17:48
Rendben van én akarat teszt ez ezen a böngészőben
r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Még mindig nem előugró. Kérem, adjon nekem pontos "Mi a teendő" listában, ez mutat-hoz ön. Pontos URL-címét, pontos fordításra, (ha szükséges), mikor (, amely a szál) jel, amely megpróbál-hoz logika - mindent is számít
Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
A lépés, én adtam neked, hogyan történik, nem újra meg újra, sikerült hozza létre ismét a könyvelés után a probléma itt de nem újra után, a felhasználó didnt ad egy URL-címet, nem az ő Справка по át lett irányítva Microsoft - программирование Microsoft Office обсуждения - Office Excel VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) és mikor történt neki nagyon kétséges, hogy sikerült felvenni az volt, hogy redirect pontos szál üzenet.
Szerkesztés: már csak azt mondta hogy ő nem volt bejelentkezve, egyszerűen belépett a webhely url-hoz kap neki van, és a POP-ot a böngészőben, akár jelent meg!
r.dziadusz
04-01-12, 19:14
Tudom, hogy ez a probléma az Ön számára, de nehéz kitalálni, mi is couse most. Could kérje őt mi a felhasználó nyelvét s?
Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Adtam neked ezt az információt a szál elején, nem rendelkezett a könyvelési nyelv, mint ő volt aláírt, a böngésző beállítása angol és indiai élő új Dehli nyomán fórum
r.dziadusz
04-01-12, 19:32
oké, kösz. Én akarat ellenőrizd újra, de mint mondtam, hogy nehéz kitalálni, mi a coused, vBET-Michal ki ezen a héten, de után visszatért fogunk beszélni a probléma. Ha Ön kap a hiba további információt igényelnének please let me know.
Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
Rendben van de én folyamatosan jó néhány héttel ezelőtt, majd eltűnik, ha én tettem a frissítést, de most úgy tűnik, hogy ez is még mindig lehet tapasztalt, lehet, hogy csak letiltani az Orosz nyelv nem hivatkozhat a probléma nem a jelen, és amikor az alexa ranking van elveszett-ból 79,000, több mint 300 000 sérül, akkor a súlyos,, a prioritás kezdi helyreállnak, de mint mondtam azt nem veheti a véletlen, én megbénít ez.
r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Bár mi nem tudja ellenőrizni a pop belül van egy olyan explenation, miért jelenik meg az orosz (megbénít ez kiegészít, mint az előző felad mondtam, és hajtsa végre a: admincp - > vbet - > egyéb - > user language átirányítása: letiltott):
-Követően logout - a felhasználó nem rendelkezik a beállítások - úgy tekintendő, mint a vendég, popup olvasni cookie-kat a böngésző beállításai
Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
Amit nem a magyarázat, orosz soha nem adja a böngészőben, de láttam, hogy a abban az esetben, ha én mocsaras ki, ahogy volt, nem jótáll, hogy a böngésző még soha nem volt orosz de indiai, az új Dehli és él, és angol nyelven beszél, tehát miért a Földön akar a cookie-k kell értelmezni, mint az orosz?
r.dziadusz
08-01-12, 20:11
én bocsánatot kérni, akkor olvassa el a fejlécek, akkor lehet, hogy még soha nem meghatározott/használata orosz nyelvű, de a böngésző is vékony, akkor volt. Ez az összes tud én mond ellenőrzés nélkül - sajnálom, nem látom a popup
Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Kikapcsoltam az Orosz nyelv, látva a pukkanás-megjelöl nem segít, egyszer már elutasította, nem jön vissza (legalább egy ideig nem!), nincs lehetőség a böngésző "gondolkodni" nekem van készlet vagy orosz nyelv használata, az egyetlen nyelvet, hogy valaha a böngészőben hoztak az alapértelmezett angol, Egyesült Királyság, mint mondtam, hogy nem jótáll, az személy, aki jelentett ez, amit eddig tapasztaltam, előtte és im elég biztos, mások is.
Annak érdekében, hogy a nyelvi hiba történik, vagy volna változtatható, használ szoftver módosítása (vBET), vagy az USA egy orosz proxy (vagy a proxy, annak érdekében, hogy hamis, hogy az orosz), amelyek csak az egyik én, és amit vBET.
szia. Nem értem, ha akarsz. Kapott-e választ - a viselkedés kényszerül - az Ön által megadott beállítások.
És könnyen kikapcsolhatja azt az Admin CP - > vBET - > egyéb - > user language átirányítása.
Menj oda, és állítsa be a Letiltva. vBET nem fog kérni vagy átirányítási anymore.
-A ' nagy, hogy vBET viselkedik, hogyan állítja be. Hibás lenne, ha a beállításokat figyelmen kívül hagyja azt. A szoftver nem számít a felhasználói nyelvet beszél, vagy mit beszélt arról, hogy a böngésző beállításait. A szoftver egyetlen dolog, ami számít fejléceket tényleges melyik jön-val kérésére. És azokat ellenőrzik, mi tárgyalunk kapcsolatos beállításokat. Semmi több. Ez, hogyan vBET itt dolgozik, és egyszerűen módosítható, ha azt szeretné. a konfiguráció.
Azt sugallják, annak érdekében, hogy ellenőrizze a böngésző beállításait, amikor fog történni újra (ez még mindig lesz megkezdhesse átirányításának kapcsolva). Ha nem találod ott nyelvi beállítások a nyelvi átirányítását a program megkérdezi, majd ellenőrizze is Mi jut a kiszolgáló (bizonyos naplók hozzá.) - kérjük ne feledje, hogy Internet egy nagy hely, és a csomagok jön a sok helyen - lehetséges néhány proxy kiszolgáló saját fejléceket adja hozzá a kérését, hogy. Különben is - van nem varázslat. Ha, ha ismételt vBET által irányítható és az átirányítás Orosz nyelv volt, majd a rout kérelmet el kellett nyelvi fejléceiben a csúcson-ból minden nyelv vBET által ismert orosz nyelvű. Ellenőrizheti azt magad, ha szeretné - fájl /includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php csak megy, és ellenőrizze a függvény vbet_getRedirectionLanguage. Ez is helyezheti a naplók ha Ön dolog amit bug bizonyítani, hogy a hozzánk.
Ha letiltja a teljes körű alkalmazása helyett egy olyan paramétert, (amely meg magad)-do, mit gondol, azt hiszem, amit csinálsz... Azt is, hogy a fórum. Örülünk, hogy magyarázza meg, miért ez történt-e, és hogyan lehet módosítani azt a. Ha van több segít legyen szíves csak írni:)
Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Michael, köszönöm a választ, igen van beállítva, kérje meg a vBET és vBET kell működnie anélkül, hogy problémák, azonban a probléma volt, hogy a nem regisztrált, vagy peopel Kijelentkezés folyamatban felkérték az átirányítás kérdés, vBET, amennyire én tudom kell nem működik, így, is a nyelvi mindig orosz, így itt a két forgatókönyv:
1. Az Indiából származó a nem regisztrált felhasználó felkeresi a webhelyet, lásd a a pop (az orosz) Ha akar, annak érdekében, hogy a nyelvi beállítása az orosz elutasítja, és megtekintheti a webhely mint szabályos angol, ha a fogadja el (de kérjük szem előtt, ő nem beszél, orosz, ő nem tudja olvasni a pop-fel) ő szállítják, annak érdekében, hogy a Microsoft Office súgójában - a Microsoft Office vitafórum - Excel VBA nyelvű programkódot - Acess (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)
2. Ez kap mesélt (és van a tapasztalt meg magam az elmúlt) kijelentkezni a fórum, jelölje be a csatolás engem arra a helyre, éppen megtekintett, mielőtt, és majd én kap a pop up az orosz, a ugyanaz a helyzet, a fenti történik.
Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?
Nem lesz az én-m szolgál, mint a az Egyesült Királyságban, és dedikált teljes irányítását, amint azt már sadi azonban már kikapcsoltam az orosz nyelvű most így remélhetőleg, a probléma leáll.
Amennyiben kijelentkezett a mi Miért mi kell bemutatni a kapcsolódási ponthoz társítja fel? a pop up is csak az emberek a naplóba nem?
Nem ez történik, az emberek, akik új munkamenet kezdődik:
Átirányítás történik, csak az új munkamenet (Cookies Feljogositott vagy irányítja, vagy minden alkalommal) elején.
És elismerik a cookie-kat.
Írtam, hogy csak a kiszolgáló számít milyen nyelvű fejléc előtt is jön-val kérésére. És úgy tűnik, hogy booth, a forgatókönyvek orosz nyelvű fejlécet jött-val kérésére. Ellenőrizze a kiszolgáló konfigurációját - talán néhány alapértelmezett nyelve, abban az esetben, amikor nincs nyelv fejléc értéke beállítása. Egyébként nem hiszem, hogy hiba itt. Ez a funkció nem volt módosított nagyon hosszú ideje, és a működő finom. Azt is ellenőrizze, hogy ez fog történni újra bejelentkezik - valószínűleg megmutatja, mit írtam - ha az orosz nyelvű kód volt küld a megfelelő fejlécben. Ha én vagyok a rossz szünteti meg a hiba, de először győződjön meg arról, hogy van-e bármilyen hiba kell.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):