Перегляд повної версії: Оновлення / Re-Install Service.
Привіт,
Я хочу, щоб Upgade vBSEO vBSEO 3.6.0 (GOLD)
Плюс оновлення vBet до останньої vesion.
Чи сумісні вони?
Якщо так, то Ваша пропозиція оновлення Service / переустановка служби? як vBSEO 3.6.0 вимагає скидання налаштувань для нових можливостей.
Якщо ви дійсно пропонують поновлення служби з реінтеграції vBet в vBSEO Будь ласка, дайте мені знати, скільки і де я можу заплатити.
Як її життєво мого перебування форумах в Інтернеті і я хочу мати найменшу кількість простоїв наскільки це можливо.
Спасибі
kamilkurczak
14-03-11, 13:53
привіт,
Ми не тестували цю версію vBSEO ще.
Ми протестували інтеграцію з vBSEO 3.6.0 RC2 і все працює добре.
(Наш головний форум працює на цю версію vBSEO).
У мене немає можливості тестування цієї версії, бо Міхал знаходиться у відпустці і тільки він має доступ до цих vBSEO пакетів.
vBSEO 3.6.0 RC2 версія працює належним чином із зазначенням інтеграції описано в readme.html файл. Я думаю, що нічого не змінилося в цьому питанні.
Ви також можете придбати інтеграції служби тут (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration). Це коштувало 30 $
Привіт,
Я дуже зацікавлений в модернізації / установки сервіс теж - Я недавно модернізував свою VBulletin і vbseo до останніх версій, і моя vbet не працює.
Мені треба когось з набагато більше досвіду, щоб виправити це для мене!
Привіт,
Я дуже зацікавлений в модернізації / установки сервіс теж - Я недавно модернізував свою VBulletin і vbseo до останніх версій, і моя vbet не працює.
Мені треба когось з набагато більше досвіду, щоб виправити це для мене!
Будь ласка, просто зробити замовлення і відправити інформацію запитав у відповідь поштою. Ви можете відправити замовлення тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php
Добре, це буде зроблено, ура!
До речі, ви повинні позбавитися від опціон на придбання 0 "поновлення на вашому випадаючому меню:)
Я повинен був заповнити форму в два рази, бо я не бачив його вперше.
kamilkurczak
07-04-11, 18:37
ок, я помітив, ваш платіж. Я зроблю це за вас. Спасибі
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):