КПК

Прагляд поўнай версіі: Абнаўленне / Re-Install Service.

contemptx
14-03-11, 12:59
Прывітанне,

Я хачу, каб Upgade vBSEO vBSEO 3.6.0 (GOLD)
Плюс абнаўленне vBet да апошняй vesion.

Ці сумяшчальныя яны?

Калі так, то Ваша прапанова абнаўлення Service / пераўсталёўка службы? як vBSEO 3.6.0 патрабуе скіду налад для новых магчымасцяў.

Калі вы сапраўды прапаноўваюць абнаўлення службы па рэінтэграцыі vBet ў vBSEO Калі ласка, дайце мне ведаць, колькі і дзе я магу заплаціць.

Як яе жыццёва майго знаходжання форумах у Інтэрнэце і я хачу мець найменшую колькасць прастояў наколькі гэта магчыма.

Дзякуй

kamilkurczak
14-03-11, 13:53
прывітанне,

Мы не тэставалі гэтую версію vBSEO яшчэ.
Мы пратэставалі інтэграцыю з vBSEO 3.6.0 RC2 і ўсё працуе добра.
(Наш галоўны форум працуе на гэтую версію vBSEO).

У мяне няма магчымасці тэставання гэтай версіі, таму што Міхал знаходзіцца ў адпачынку і толькі ён мае доступ да гэтых vBSEO пакетаў.

vBSEO 3.6.0 RC2 версія працуе належным чынам з указаннем інтэграцыі апісана ў readme.html файл. Я думаю, што нічога не змянілася ў гэтым пытанні.

Вы таксама можаце купіць інтэграцыі службы тут (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration). Гэта каштавала 30 $

cormee
07-04-11, 14:54
Прывітанне,

Я вельмі зацікаўлены ў мадэрнізацыі / ўстаноўкі сэрвіс таксама - Я нядаўна мадэрнізаваў сваю VBulletin і vbseo да апошніх версій, і мая vbet не працуе.

Мне трэба каго-то з значна больш вопыту, каб выправіць гэта для мяне!

vBET
07-04-11, 15:10
Прывітанне,

Я вельмі зацікаўлены ў мадэрнізацыі / ўстаноўкі сэрвіс таксама - Я нядаўна мадэрнізаваў сваю VBulletin і vbseo да апошніх версій, і мая vbet не працуе.

Мне трэба каго-то з значна больш вопыту, каб выправіць гэта для мяне!

Калі ласка, проста зрабіць заказ і адправіць інфармацыю спытаў у адказ пошце. Вы можаце адправіць заказ тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php

cormee
07-04-11, 15:18
Добра, гэта будзе зроблена, ура!

Дарэчы, вы павінны пазбавіцца ад апцыён на набыццё '0 'абнаўлення на вашым выпадальным меню:)

Я павінен быў запоўніць форму ў два разы, таму што я не бачыў яго ўпершыню.

kamilkurczak
07-04-11, 18:37
ок, я заўважыў, ваш плацёж. Я зраблю гэта за вас. Дзякуй

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1