PDA

Zobraziť plnú verziu: Upgrade / Re-Install Service.

contemptx
14-03-11, 12:59
Dobrý deň,

Chcem Upgade vBSEO na vBSEO 3.6.0 (GOLD)
Plus vBet upgrade na najnovšie verzie firware.

Sú kompatibilné?

Ak áno, Vaša ponuka upgrade Služby / re-inštalovať Service? ako vBSEO 3.6.0 vyžaduje reset nastavenia pre nové funkcie.

Ak sa vám ponúkajú službu upgrade znovu začleniť do vBet vBSEO Prosím, dajte mi vedieť, ako moc a kde môžem zaplatiť.

Ako jeho životné fóra mi zostane on-line, a chcem mať čo najmenšie množstvo prestojov, ako je to možné.

Vďaka

kamilkurczak
14-03-11, 13:53
Dobrý deň,

Nemáme testovanie tejto verzie vBSEO doteraz.
Testovali sme integrácia s vBSEO 3.6.0 RC2 a všetko funguje dobre.
(Naším hlavným fórom pracuje v tejto verzii vBSEO).

Nemám možnosť testovania tejto verzie, pretože Michal je na dovolenke, a len on má prístup k týmto vBSEO balení.

vBSEO 3.6.0 RC2 verzia pracuje správne s pokynmi integrácie opísaných v readme.html súboru. Myslím si, že sa nič nezmenilo v tomto bode.

Môžete si tiež kúpiť integračných služieb tu (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration). To stojí 30 $

cormee
07-04-11, 14:54
Dobrý deň,

Som veľký záujem o aktualizáciu / inštalácii služby tiež - Nedávno som upgrade môjho vBulletin a vBSEO na najnovšiu verziu a môj vbet nefunguje.

Potrebujem niekoho s oveľa väčšie skúsenosti s Fix it for me!

vBET
07-04-11, 15:10
Dobrý deň,

Som veľký záujem o aktualizáciu / inštalácii služby tiež - Nedávno som upgrade môjho vBulletin a vBSEO na najnovšiu verziu a môj vbet nefunguje.

Potrebujem niekoho s oveľa väčšie skúsenosti s Fix it for me!

Len sa, prosím objednávku a odoslať informácie spýtal odpoveď poštou. Môžete poslať objednať tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php

cormee
07-04-11, 15:18
OK, to je hotovo, na zdravie!

Mimochodom, mali by ste sa zbaviť možnosť nákupu '0 'upgrade na drop-down menu:)

Musel som vyplniť formulár dvakrát, pretože som to nevidela prvýkrát.

kamilkurczak
07-04-11, 18:37
OK, som si všimol vašej platby. Urobím to za vás. Vďaka

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1