Zobraziť plnú verziu: Upgrade / Re-Install Service.
Dobrý deň,
Chcem Upgade vBSEO na vBSEO 3.6.0 (GOLD)
Plus vBet upgrade na najnovšie verzie firware.
Sú kompatibilné?
Ak áno, Vaša ponuka upgrade Služby / re-inštalovať Service? ako vBSEO 3.6.0 vyžaduje reset nastavenia pre nové funkcie.
Ak sa vám ponúkajú službu upgrade znovu začleniť do vBet vBSEO Prosím, dajte mi vedieť, ako moc a kde môžem zaplatiť.
Ako jeho životné fóra mi zostane on-line, a chcem mať čo najmenšie množstvo prestojov, ako je to možné.
Vďaka
kamilkurczak
14-03-11, 13:53
Dobrý deň,
Nemáme testovanie tejto verzie vBSEO doteraz.
Testovali sme integrácia s vBSEO 3.6.0 RC2 a všetko funguje dobre.
(Naším hlavným fórom pracuje v tejto verzii vBSEO).
Nemám možnosť testovania tejto verzie, pretože Michal je na dovolenke, a len on má prístup k týmto vBSEO balení.
vBSEO 3.6.0 RC2 verzia pracuje správne s pokynmi integrácie opísaných v readme.html súboru. Myslím si, že sa nič nezmenilo v tomto bode.
Môžete si tiež kúpiť integračných služieb tu (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration). To stojí 30 $
Dobrý deň,
Som veľký záujem o aktualizáciu / inštalácii služby tiež - Nedávno som upgrade môjho vBulletin a vBSEO na najnovšiu verziu a môj vbet nefunguje.
Potrebujem niekoho s oveľa väčšie skúsenosti s Fix it for me!
Dobrý deň,
Som veľký záujem o aktualizáciu / inštalácii služby tiež - Nedávno som upgrade môjho vBulletin a vBSEO na najnovšiu verziu a môj vbet nefunguje.
Potrebujem niekoho s oveľa väčšie skúsenosti s Fix it for me!
Len sa, prosím objednávku a odoslať informácie spýtal odpoveď poštou. Môžete poslať objednať tu: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php
OK, to je hotovo, na zdravie!
Mimochodom, mali by ste sa zbaviť možnosť nákupu '0 'upgrade na drop-down menu:)
Musel som vyplniť formulár dvakrát, pretože som to nevidela prvýkrát.
kamilkurczak
07-04-11, 18:37
OK, som si všimol vašej platby. Urobím to za vás. Vďaka
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):