PDA

Teljes verzió megtekintése: Frissítés / Re-Install Service.

contemptx
14-03-11, 12:59
Hi,

Szeretnék Upgade vBSEO a vBSEO 3.6.0 (GOLD)
Plus frissítés vBET a legújabb vesion.

Vajon kompatibilis?

Ha igen, Ön Ajánlat Frissítés szolgáltatás / Re-Install Service? A vBSEO 3.6.0 igényli vissza a beállításokat az új funkciók.

Ha kínálnak Frissítés szolgáltatást reintegrációját vBET a vBSEO Kérem, tudassa velem, hogy mennyi és hol tudok fizetni.

Mivel létfontosságú a fórumok online üzemmódban marad, és azt szeretné, hogy a legkevesebb leállás lehetséges.

Köszönöm

kamilkurczak
14-03-11, 13:53
hello,

Még nem teszteltük ezt a verziót a vBSEO még.
Teszteltük integráció vBSEO 3.6.0 RC2, és minden működik jól.
(Fő fóruma dolgozik ezen változata vBSEO).

Nincs lehetőség a vizsgálat ezt a verziót, mert Michał is nyaralni, és csak ő férhet hozzá e vBSEO csomagolásban.

vBSEO 3.6.0 RC2 változata működik megfelelően az utasítások az integrációs leírt readme.html fájlt. Úgy gondolom, hogy semmi nem változott ebben a kérdésben.

Ön is vásárolhat integrációs szolgáltatások itt (http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php?do=integration). Az ára 30 $

cormee
07-04-11, 14:54
Hi,

Nagyon érdekel a frissítés / telepítés szolgáltatást is - Nemrég frissítettem a vBulletin és vbseo a legújabb változat és az én vBET nem működik.

Szükségem van valaki sokkal több szakértelmet kijavítani nekem!

vBET
07-04-11, 15:10
Hi,

Nagyon érdekel a frissítés / telepítés szolgáltatást is - Nemrég frissítettem a vBulletin és vbseo a legújabb változat és az én vBET nem működik.

Szükségem van valaki sokkal több szakértelmet kijavítani nekem!

Kérjük, csak az Elsőfokú majd küldje információt kért válaszul mailben. Küldhetünk érdekében van: http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php

cormee
07-04-11, 15:18
OK, ez kész, egészségére!

Mellesleg meg kell megszabadulni a vételi '0 'frissítéseket a legördülő menüben:)

Kellett kitölteni az űrlapot kétszer, mert én nem látom először.

kamilkurczak
07-04-11, 18:37
ok, vettem észre a fizetés. Fogom csinálni az Ön számára. Köszönöm

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations