PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Sunucu VPS ile sorun

jaryx
31-08-10, 10:34
Merhaba nasıl benim VPS yöneticisi alınan bir e-posta yanıtınız nedir?

Witam
serwer xxxxxxxxx obciaza nam caly serwer dedykowany
glownie chodzi o dysk twardy

z Tego co widzialem boşta CPU jes 0% i uzycie dysku na poziomie% 100

zapytania bazý

************************************************-- - +
| 5555656 | admin_new | localhost | admin_new | Sorgu | 0 | güncelle | 24 PES INSERT IGNORE INTO vb_vbenterprisetranslator_cache_short_da (originaltext, tercüme serisi) VALUES ('Kolejka: 24 - 1 liga PES 2010 X360 sezon 5', 'K: 1 til? 2010 **** s? 360 liga oğlu 5 ', 1.2832394403E 13), (' Middlebrook (Cygan 86) 00:03 Espanyol (Bubble_Gum) ',' Middlebrook (Cygan 86) Espanyol 00:03 (Bubble_Gum) ', 1.2832394403E 13), ('2 0,5377 ', '2, 5377', 1.2832394403E 13) |
| 5555667 | da_admin | localhost | NULL | Sorgu | 0 | NULL | gösteri tam processlist |
| 5555669 | admin_new | localhost | admin_new | Sorgu | 0 | istatistikler | originaltext SELECT cache.originaltext, cache.translated vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko yardım İTİBAREN tercüme vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko önbellek NEREDE help.originaltext = 'süper!' VE cache.serie = help.serie |
| 5555670 | admin_new | localhost | admin_new | Sorgu | 2 | kapanış masalar | INSERT INTO vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_uk SET IGNORE Panatinaikos (tadzislaw) 02:02 ????: Nordstrand x2 = '1 ????: Groningen (Hubert) tercüme x1 ????? ?? x1 2 ?????: Panatinaikos (tadzislaw) - ????????? (????', Serisi = 1.28323947861E 13 |

po zablokowaniu bazý danych obciazenie serwera spadlo sporo i dysk sie odciol
prosze o wyjasnienia, proponuje przesiadke na serwer dedykowany
baza narazie zostala wylaczona
--
Pozdrawiam

kamilkurczak
31-08-10, 10:56
Merhaba,

Sitenizde zaten 22 dil kullanmak.
Bildiğiniz gibi - Şimdi, forumda 22 kat daha fazla içerik (farklı dillerde) ve sunucu üzerindeki 22 kat daha fazla trafik. Bu forumu hala büyüyor (yeni mesaj, üyeleri, vb.)

Onlar sunucu sayfanıza çok küçük kapasiteye sahip olduğunu önermek için çalışıyoruz.
Onlar sizin için daha büyük bir sunucu sunuyoruz.

Ben normal süre sitesi ve çeviri işleri oldu. (Yavaş).

jaryx
03-09-10, 19:44
Ne yazık ki, hiçbir çevirmen önbellek iyi çalışır. 10 dil sayısı azaltılmış ve 2 gün tekrar sunucu düz 10 dilde ve 500 misafir olacak değil 4000/dzień bir VPS 48 dil ve vb3.x için yürüdü kolayca paylaşılan ne çevirmen ile ilgili toplam başarısızlık ok ve ? Bu vbtranslatora yük hariç sonra ihmal edilebilir değerlere düşer özellikle de bu, sunucunun hata olmadığı sonucuna varılmıştır. Hatta günlükleri birinin çevirmenin sorunu çözmeye yardımcı olmak istedim ben seve seve, ortak olacağını sunucusundan aldı.

vBET
04-09-10, 16:25
Her şeyi doğru önceki sunucu 48 dilde içindi ve sonra sunucu değişikliği bile 10 dilde bir sorun nerede bu şarap sunucusu değil sonuç: karıştı: kişisel olarak, ben sadece koydu suçu önceki sunucuda-her şey sen istemek-e doğru 48 dilde. Biz daha önce kullanılan sunuculardan birinde barındırma sağlayıcı ilk poczęstował bize benzer bir içerik diyerek. Ve zaten her şeyi farklı bir sunucuda, bu dostaliśmy bir özür ve skopany sürücü için disk evlilikten söz bir mesajım var ve bu nedenle, tüm siadało's.Yardım, elbette, o-cekti var olmak yardım etmek isteyen. Lütfen daha fazla bilgi sağlar. Şimdilik 10 dilde olduğunu biliyorum "Toplam yenilgi"-ne olursa olsun yani. Belirtileri nelerdir? Ne var ne yok? Olanaklı kılmak/sakatlar Konuk önbellek durumu değiştirir? Çeviri mı çalışıyor? Özellikle ne oluyor?

vBET
12-09-10, 13:30
Sorun hala devam mı? Biz bir cevap almadım ...

vBET
17-09-10, 10:54
Cevap yok. Sorun çözüldü varsayalım. Değilse, buraya gönderin ve önceki sorulara cevap:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1