СДА

Виев Фулл Версион: Решити Проблем са сервером ВПС

jaryx
31-08-10, 10:34
Здраво Како одговорити на е-маил сам добио од администратора моје ВПС?

Витам
Сервер ккккккккк обциаза Нам Цали Сервер дедиковани
гловние цходзи О Диск тварди

з тего ко видзиалем мировања процесор Јес 0% од узицие диску на позиомие 100%

запитаниа не бази

************************************************-- - +
| 5555656 | админ_нев | лоцалхост | админ_нев | Упит | 0 | ажурирај | ИНСЕРТ ИГНОРЕ ИНТО вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_да (оригиналтект, преведене, серие) ВАЛУЕС ('Колејка: 24 - 1. Лига ПЕС 2010 Кс360 сезон 5', 'К: 24 тил 1 ПЕС? 2010 **** 360 лига син 5 ', 1.2832394403Е +13), (' Миддлеброок (Циган 86) 0:3 Еспањол (Буббле_Гум) ',' Миддлеброок (Циган 86) Еспањол 00:03 (Буббле_Гум) ', 1.2832394403Е +13), ('2 .5377 ', '2, 5377, 1.2832394403Е +13) |
| 5555667 | да_админ | лоцалхост | НУЛЛ | Упит | 0 | НУЛЛ | Покажи пуну процесслист |
| 5555669 | админ_нев | лоцалхост | админ_нев | Упит | 0 | Статистика | ИЗАБЕРИТЕ цацхе.оригиналтект као оригиналтект, цацхе.транслатед као превод са вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_ко помоћ, вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_схорт_ко кеш ГДЕ хелп.оригиналтект = 'супер!' И цацхе.серие = хелп.серие |
| 5555670 | админ_нев | лоцалхост | админ_нев | Упит | 2 | затварање табеле | ИНСЕРТ ИГНОРЕ ИНТО вб_вбентерприсетранслатор_цацхе_медиум_ук СЕТ преведена = '1 ????: Гронинген (Хуберт) - Панатинаикос (тадзислав) 2:02 ????: Нордстранд к2 - к1 ????? ?? к1 2 ?????: Панатинаикос (тадзислав) - ????????? (????', Серија = 1.28323947861Е +13 |

ПО заблокованиу бази даницх обциазение сервера спадло споро сам Диск Сие одциол
просзе О вијасниениа, пропонује прзесиадке на Сервер дедиковани
База наразие зостала вилацзона
--
Поздравиам

kamilkurczak
31-08-10, 10:56
Поздрав,

Био сам на вашем сајту и већ се користи 22 језика.
Као што знате - Сада имате 22 пута више садржаја на вашем форуму (на различитим језицима) и 22 пута више саобраћаја на серверу. Ви форум је још увек расте (нових порука, чланови итд)

Они покушавају да указују на то да сервер има сувише мали капацитет за вашу страницу.
Они нуде већи сервера за вас.

Био сам на вашем сајту и превод ради у нормалним време. (Не споро).

jaryx
03-09-10, 19:44
Нажалост, нема преводилац кеш ради најбоље. Смањен број језика до 10 и 2 дана било ок, и опет потпуни неуспех у вези са преводилац шта сервер обичан заједнички лако ходао за 48 језика и вб3.к 4000/дзиен на ВПС је не иде на 10 језика и 500 гостију ? Закључено је да то није грешка сервера, поготово јер после искључујући вбтранслатора оптерећења падне на занемарљив вредности. Чак и дневнике добио од сервера, који би радо да се деле, ако неко жели да помогне у решавању проблема преводилац.

vBET
04-09-10, 16:25
Ако ништа друго то је било у реду за 48 језике претходног сервера и сервера након промене је проблем чак и са 10 језика, како захтева да не грешка сервера: збуњена: Лично, ја закључујем само кривицу на серверу - на последњем после свега што је узимање 48 језика. На једном од сервера, који је претходно користила први хостинг провајдер, онда нам понудио сличне информације садржаја. И као што сам се преселио све да други сервер, а онда је добио реч извињења и информације које су шутирали диск драјвер, а самим тим и сви су седели. Што се тиче помоћи - наравно, да ћемо помоћи. Дати више информација. За сада, знам да на 10 језика је "потпуни неуспех" - ма шта то значило. Који су симптоми? Шта се дешава? Да омогућите / онемогућите Гост кеш промене ситуацију? Да ли је преводилачки рад? Шта се тачно дешава?

vBET
12-09-10, 13:30
Да ли проблем и даље јавља? Нисмо добили одговор ...

vBET
17-09-10, 10:54
Нема одговора. Претпостављам проблем решен. Ако не, молимо Вас да порука овде и одговорите на претходна питања:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1