КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Праблема з сервера VPS

jaryx
31-08-10, 10:34
Прывітанне Як мне адказаць на ліст, якое я атрымаў ад адміністратара майго VPS?

Сардэчна запрашаем
Серуэр ххххххххх obciaza Нама caly Серуэр dedykowany
glownie chodzi аб dysk twardy

г Tego супрацоўніцтва widzialem прастою Jes працэсара 0% я uzycie dysku Н. А. poziomie 100%

zapytania зрабіць bazy

************************************************-- - +
| 5555656 | admin_new | лакальны | admin_new | Запыт | 0 | абнаўленне | INSERT IGNORE INTO vb_vbenterprisetranslator_cache_short_da (originaltext, пераклад серыі) VALUES ('Kolejka: 24 - 1 ліга PES 2010 X360 Сезон 5', 'K: 24 Сезам 1 PES? 2010 **** 360 звязкі з? сыну 5 ', 1.2832394403E +13), (' Миддлбрука (Цыган 86) 0:3 Эспаньол (Bubble_Gum) ',' Миддлбрука (Цыган 86) Эспаньол 00:03 (Bubble_Gum) ', 1.2832394403E +13), (0,5377 '2 ', '2, 5377, 1.2832394403E +13) |
| 5555667 | da_admin | лакальны | NULL | Запыт | 0 | NULL | паказаць поўны ргосеззИз |
| 5555669 | admin_new | лакальны | admin_new | Запыт | 0 | статыстыка | Выбар cache.originaltext як originaltext, cache.translated У перакладзе з дапамогай vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko, vb_vbenterprisetranslator_cache_short_ko кэш, у якім help.originaltext = 'супер! " І cache.serie = help.serie |
| 5555670 | admin_new | лакальны | admin_new | Запыт | 2 | закрыцця сталы | INSERT IGNORE INTO SET vb_vbenterprisetranslator_cache_medium_uk пераклад = '1 ????: Гронінген (Hubert) - Панацінаікас (tadzislaw) 02:02 ????: Nordstrand x2 - x1 ????? ?? x1 2 ?????: Панацінаікас (tadzislaw) - ????????? (????', Серыі = 1.28323947861E 13 |

Ро zablokowaniu bazy danych obciazenie serwera spadlo спорна я dysk Sie odciol
prosze аб wyjasnienia, proponuje przesiadke Н. А. Серуэр dedykowany
База narazie zostala wylaczona
--
Pozdrawiam

kamilkurczak
31-08-10, 10:56
Добры дзень,

Я была на вашым сайце, і ўжо вы выкарыстоўваеце 22 мовы.
Як вы ведаеце - Зараз у вас ёсць 22 разоў больш кантэнту на вашым форуме (на розных мовах) і 22 разоў больш трафіка на серверы. Вы форум па-ранейшаму расце (новыя пасады, членаў і г.д.)

Яны спрабуюць выказаць здагадку, што сервер мае занадта мала сродкаў, каб вашу старонку.
Яны прапануюць больш сервераў для вас.

Я была на вашым сайце і пераклад працуе ў нармальным часу. (Не павольна).

jaryx
03-09-10, 19:44
На жаль, ні перакладчык кэш працуе лепш за ўсё. Зменшана колькасць моў да 10 і 2 дні было нармальна, і зноў поўны правал звязаны з перакладчыкам, што сервер з'яўляецца простым агульным лёгка ішоў на 48 моў і vb3.x 4000/dzień на VPS не збіраецца да 10 моў і 500 гасцей ? Зроблены вывад аб тым, што гэта не віна сервер, тым больш, што пасля выключэння vbtranslatora нагрузка падае да нязначнай велічыні. Нават часопісы, атрыманыя ад сервера, які я б з задавальненнем быць падзеленыя, калі хто-то хацеў дапамагчы вырашыць праблему перакладчыка.

vBET
04-09-10, 16:25
Калі ўсё гэта было добра для 48 моў у параўнанні з папярэднім сервер, а сервер пасля змены праблема яшчэ з 10 мовамі, як запыт, што ён не па віне сервера: заблытанай: Асабіста я раблю выснову, віна серверы - у апошнім бо ён быў з 48 моў. На адным з сервераў, мы выкарыстоўвалі раней хостынг-правайдэра ўпершыню разгледжаны намі з падобным зместам інфармацыі. І, як я пераехаў усё на іншы сервер, гэта значыць словы выбачэнні і інфармацыю, якую яны нагамі дыск з драйверамі, і, такім чынам, усе яны сядзелі. Што тычыцца дапамогі - вядома, мы дапаможам. Просьба прадставіць дадатковую інфармацыю. Цяпер, я ведаю, што на 10 мовах з'яўляецца «поўным правалам", - усё гэта азначае. Якія сімптомы? Што адбываецца? Можна ўключыць / выключыць Госць змены кэша сітуацыі? Ёсць пераклад працы? Што менавіта адбываецца?

vBET
12-09-10, 13:30
Ці ёсць праблема захоўваецца? Мы не атрымалі адказ ...

vBET
17-09-10, 10:54
Няма адказу. Я мяркую, што праблема вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і адказаць на папярэднія пытанні:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1