PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Orijinal dilinde forum başlığı tutmak nasıl?

trevis
04-05-10, 00:53
I-cekti beğenmek bazı forum başlıkları değil tercüme. Bu mümkün müdür? Bbcode notranslate çalıştı "" ama işe yaramadı... bbcode başlık bir parçası olarak ortaya çıktı.Saygılarımızla, Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
BBcode notranslate sadece mesajlar için. Şablonlar sadece tercüme değil alan metin arasındaki koymak: ve

trevis
06-05-10, 02:31
BBcode notranslate sadece mesajlar için. Şablonlar sadece tercüme değil alan metin arasındaki koymak: ve
Mükemmel! Teşekkürler! Ancak tarayıcının başlık çubuğunda çeviri istenmeyen görüntülemeye devam eder ... da bunu düzeltmek için nasıl?

vBET
06-05-10, 16:11
Mükemmel! Teşekkürler! Ancak tarayıcının başlık çubuğunda çeviri istenmeyen görüntülemeye devam eder ... da bunu düzeltmek için nasıl?

Evet - sayfa başlığı için tercüme alanını kullanın. Şablonlar çok değişmesi gerekecektir (<title> ile koymak $ vboptions [bbtitle] içinde henüz çevirmemiştir alanı)

Ayrıca, ama vB yapılandırma (test) tercüme değil alan şablon içine eklemeyi deneyin. VB forum ismi basarken, forum ismi görüntülenir her yerde sonunda, daha sonra karakterler değişmiyor ise henüz çevirmemiştir alanı içinde olacaktır.
Lütfen en azından temiz e-postalar düşündüğünüz lütfen forumu (yani e-postalar, e-posta gelirse şimdi ayrıştırıldı değil o zaman orada kalacak nasıl etkileyecek, bunu test olmadığını not edin ve bilmiyorum Bizim yorum).

trevis
06-05-10, 18:08
Tamam. Çünkü orada sadece kitabın çevirisi beni rahatsız eden sadece FORUMDISPLAY, değiştirmeye çalışıyorum.Aşağıdaki kod buldum:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

ama doğru yer anlamıyorum nerede
$vboptions[ bbtitle ].Bir örnek verebilir misiniz?Teşekkür ederiz.

---

Ben değişti <title>{vb: title_clean ham foruminfo.}</title> tarafından <title>{vb: ham foruminfo. başlık}</title> Içinde FORUMDISPLAY ve güzel çalıştı.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
Üzgünüm ben bunu ele Büyük vB3.8 örnek verdi:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1