מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: כיצד לשמור על התואר של הפורום בשפת המקור?

trevis
04-05-10, 00:53
אני רוצה כמה פורומים כותרות לא תורגמו. האם זה אפשרי? ניסיתי bbcode notranslate "" אבל זה לא עובד... bbcode הופיע כחלק הכותרת.בכבוד רב, Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
Notranslate BBCode הינו רק עבור הודעות. פשוט להשתמש בתבניות אזור לא מתורגם - לשים את הטקסט שלך בין: ו -

trevis
06-05-10, 02:31
Notranslate BBCode הינו רק עבור הודעות. פשוט להשתמש בתבניות אזור לא מתורגם - לשים את הטקסט שלך בין: ו -
מושלם! תודה! עם זאת בשורת הכותרת של הדפדפן שומר מראה התרגום לא רצויות ... היא איך לתקן את זה יותר מדי?

vBET
06-05-10, 16:11
מושלם! תודה! עם זאת בשורת הכותרת של הדפדפן שומר מראה התרגום לא רצויות ... היא איך לתקן את זה יותר מדי?

כן - להשתמש בשטח לא תירגם כותרת הדף - זה יחייב שינוי הרבה תבניות (למצוא את כל עם <title> ולשים $ vboptions [bbtitle] בתוך אזור לא מתורגם).

אתה יכול גם לנסות להוסיף שטח לא תורגם ולא לתבנית אבל vB תצורה (לא נבדק). אם vB לא משתנה תווים בעת הדפסה שם הפורום, אז בסוף בכל מקום בו שם הפורום שלך מוצג זה יהיה בתוך אזור לא מתורגם.
לידיעתך, אנו לא לבדוק את זה ולא יודע, איך זה ישפיע על הפורום (כלומר מיילים לא מנותח כעת כך שאם מגיע דוא"ל אז הוא יישאר שם - שים לב כי אנו מתכננים לפחות מיילים נקי הערות שלנו).

trevis
06-05-10, 18:08
אוקיי. אני מנסה לשנות רק את FORUMDISPLAY, כי זה שם רק התרגום של הכותרת מטריד אותי.. מצאתי את הקוד הבא:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

אבל לא איפה אני מבין אותך נכון לכלול את
$vboptions[ bbtitle ].תוכל לתת דוגמא?תודה.

---

שיניתי את <title>{vb: foruminfo גולמיים. title_clean}</title> על ידי <title>{vb: raw foruminfo. כותרת}</title> ב FORUMDISPLAY וזה עבד יפה.

[] S!

vBET
06-05-10, 20:49
סליחה שנתתי לך דוגמה מן vB3.8 הגדול שאתה טיפל בו:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1