PDA

مشاهده نسخه کامل : چگونه به حفظ عنوان انجمن را به زبان اصلی؟

trevis
04-05-10, 00:53
من برخی از عناوین انتخاب انجمن ترجمه نشده است. آیا ممکن است؟ من سعی کردم BBCode در "notranslate" اما کار نمی کند... BBCode در ظاهر به عنوان بخشی از عنوان. با احترام ، Trevis

vBET
04-05-10, 10:26
notranslate BBCode روشن است فقط برای پیام. فقط در قالب منطقه ترجمه نشده استفاده کنید -- قرار دادن متن انتخاب کنید بین : و

trevis
06-05-10, 02:31
notranslate BBCode روشن است فقط برای پیام. فقط در قالب منطقه ترجمه نشده استفاده کنید -- قرار دادن متن انتخاب کنید بین : و
بی نقص! تشکر از شما! با این حال در نوار عنوان از مرورگر نگه می دارد و از ترجمه های ناخواسته... این است که چگونه به تعمیر که بیش از حد؟

vBET
06-05-10, 16:11
بی نقص! تشکر از شما! با این حال در نوار عنوان از مرورگر نگه می دارد و از ترجمه های ناخواسته... این است که چگونه به تعمیر که بیش از حد؟

بله -- استفاده از منطقه عنوان این صفحه ترجمه نشده است -- این نیاز به تغییر بسیاری از قالب (پیدا کردن همه با <title>قرار داده و $ vboptions [bbtitle] در داخل منطقه ترجمه نشده است).

شما همچنین می توانید منطقه ترجمه نشده به الگو اما در VB پیکربندی (تست شده) را اضافه نمی کند را امتحان کنید. اگر کد vB کاراکتر تغییر نیست در زمانی که چاپ نام فروم ، و سپس در پایان در هر جایی که نام فروم شما نمایش داده می شود آن را در داخل منطقه ترجمه نشده است.
لطفا توجه داشته باشید که ما آن را تست نیست و نمی دانیم ، چگونه می توان به انجمن (ایمیل های به عنوان مثال در حال حاضر تجزیه نیست پس اگر آن را به ایمیل می آید سپس آن را در آنجا خواهد ماند تاثیر می گذارد -- لطفا توجه داشته باشید که ما به حداقل ایمیل های پاک را از برنامه نظر ما).

trevis
06-05-10, 18:08
خوب من در تلاش برای تغییر تنها FORUMDISPLAY، به دلیل آن است که تنها پس از آن که ترجمه عنوان مرا اذیت. که من پیدا کردم کد زیر:

...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...

که در آن نیست اما من درک می کنم شما درست عبارتند از :
$vboptions[ bbtitle ]. می توانید مثالی بزنید؟ متشکرم.

---

من تغییر <title>{VB : خام foruminfo.title_clean}</title> توسط <title>{تالار: foruminfo.title خام}</title> FORUMDISPLAY در آن کار می کرد و خوب.

[] s!

vBET
06-05-10, 20:49
با عرض پوزش من به شما به عنوان مثال از vB3.8 زیادی است که شما آن را به کار گرفته :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1