Zobrazit plnou verzi: Jak udržet název fóra v původním jazyce?
Rád bych nějaké fóra, které tituly nebyly přeloženy. Je to možné? Zkoušel bbcode notranslate "", ale nefungovalo to... bbcode se objevila jako součást názvu.S pozdravem Trevisu
BBcode notranslate je určen pouze pro zprávy. V šablonách stačí použít nejsou přeloženy oblast - dát svůj text mezi: a
BBcode notranslate je určen pouze pro zprávy. V šablonách stačí použít nejsou přeloženy oblast - dát svůj text mezi: a
Perfektní! Děkuji vám! Nicméně v záhlaví prohlížeče nadále zobrazuje překlad nechtěné ... je, jak opravit to taky?
Perfektní! Děkuji vám! Nicméně v záhlaví prohlížeče nadále zobrazuje překlad nechtěné ... je, jak opravit to taky?
Ano - použití není přeloženo prostor pro název stránky - To si vyžádá změnu množství šablon (Vyhledat všechny s <title> a dal $ vboptions [bbtitle] uvnitř není přeloženo oblasti).
Můžete také zkusit přidat se oblasti, která není přeložena do šablony, ale ve VB konfiguraci (netestováno). Pokud se BB nemění znaky při tisku Název fóra, pak na konci na každém místě, kde se zobrazuje Vaše fórum jméno bude uvnitř nejsou přeloženy oblasti.
Vezměte prosím na vědomí, že jsme netestovali, a nevím, jak to bude mít vliv na fóru (tj. e-maily nejsou analyzovány dnes, takže pokud dojde na e-mail, že tam zůstane - Vezměte prosím na vědomí, že máme v plánu alespoň čisté e-maily od naše připomínky).
Ok. Snažím se změnit pouze FORUMDISPLAY, protože je to tam jen, že překlad titulu mi vadí.Našel jsem následující kód:
...
<head>
{vb:raw headinclude}
<title>{vb:raw foruminfo.title_clean}</title>
...
ale ne tam, kde ti rozumím správně patří
$vboptions[ bbtitle ].Můžete uvést příklad?Děkuju.
---
Změnil jsem <title>{vb: title_clean surového foruminfo.}</title> o <title>{vb: titul syrové foruminfo.}</title> FORUMDISPLAY a fungovalo to dobře.
[] S!
Promiň, že jsem vám dal příklad z vB3.8 skvělé, že jste ji vyřešili:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):