PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş BB silmek hata 100.000 tarama

alptraum
18-07-11, 11:14
Ben bir yıl önce, kısa bir süre vBET3 için kullandım. Benim web adresi: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Bir yıldan beri google dan "tarama hataları" olsun. Benim muhakeme.net çünkü BB ürün URL birden fazla yüz bin sayfa tarama hataları vardır. Şimdi google ve ceza kötü noktaları var. Ben de google destek yazdım ve "100 sayfa tarama hatası" binlerce çünkü bu olabilirdi söyledi.

Ben benim FTP ürün silinir. Bazen "Kim online" bakmak ve google eski tercüme sayfaları arıyor.

vBET
18-07-11, 11:56
Merhaba, ben sana eski BB sürümünü kullanarak varsayıyorum böylece lisans süresi dolmuş. VBET3.x aslında 0 (sıfır) açık hata olduğunu lütfen unutmayınız:)

BB sorunları olmadan kullanmak istiyorsanız her zaman eski hataları düzeltilmiş son sürümü kullanmak için en iyi yolu:) lisans yenilemek ve en son sürümü elde edebilirsiniz. Maliyeti 30 sadece yenilemek unutmayın. Indirme bölümünde yenileyebilirsiniz.

Ayrıca gelecek için lütfen size ücretsiz destek sağlar. Yani iyi bir fikir, herhangi bir sorun olduğunda yerine başka konularda kendi eylemlerde yazmak için.

Gerçek sorun Hakkında - Google eski sayfaları arıyor. Lütfen sadece forum ana sayfasında bu tür istekleri yönlendirir uygun kural eklemek. Google, bir süre sonra (bu sayfalara taşınır onu anlatacağım) durur.

Bize değil varolan bağlantılar örnekler veriniz size uygun bir kural yazmak:)

vBET
27-07-11, 18:02
Cevap yok - desteği kabul gerekli değildir. Bu durumda hala desteğe ihtiyacı durumunda buraya yazınız.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations