PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta vBET ištrinti nuskaityti klaida 100,000

alptraum
18-07-11, 11:14
Aš prieš metus per trumpą laiką vBET3. Mano interneto adresas yra: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Nuo vienerių metų gaunu "nuskaitymo" Google klaidomis. Mano muhakeme.net nuskaityti klaidų daugiau negu vienas šimtas tūkstančių puslapių nes vBET produkto URL. Turiu blogų taškų iš "Google" ir bausmės dabar. Aš taip pat įrašyti į google paramos ir jie sakė dėl tūkstančių daugiau nei 100 puslapių "nuskaitymo klaida", tai galėtų įvykti.

Aš ištrynė iš mano FTP produktas. Kartais aš žiūriu "Kas lankosi" ir matau, kad "Google" ieško mano senas išverstų puslapių.

vBET
18-07-11, 11:56
Sveiki, aš matau jūsų licencija yra pasibaigęs, todėl aš, kad jūs naudojate seną vBET versija. Atkreipkite dėmesį, kad vBET3.x faktiškai yra 0 (nulis) atvirų klaidas:)

Taigi, jei norite naudoti vBET be klausimų, tai visada geriausia naudoti naujausią versiją, kurios ištaisyti senas klaidas:) Jūs galite atnaujinti savo licenciją ir gauti naujausią versiją. Atkreipkite dėmesį, kad atnaujinti kainuoja tik $ 30. Galite atnaujinti savo download sekciją.

Taip pat atkreipkite dėmesį ateityje - mes suteiksime Jums nemokamą pagalbą. Taigi geriausia idėja yra parašyti, kai turite kokių nors klausimą, o ne imtis savo veiksmų, kurie jums kitą klausimai.

Apie faktinio išdavimo - "Google" paieška senus puslapius. Prašome tiesiog pridėkite atitinkamą taisyklę, kuri bus nukreipti į tokius prašymus savo forumo pagrindinį puslapį. "Google" Nustokite ieškoti, po kurio laiko (jūs pasakykite jam, kad šie puslapiai yra perkeliami).

Prašome pateikti mums pavyzdžiai jūsų ne esamus ryšius, - mes tau parašyti atitinkamą taisyklę:)

vBET
27-07-11, 18:02
Nėra atsakymo, laikoma parama nereikia. Prašome rašyti čia, jei jūs vis dar reikalinga parama šiuo atveju.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1