Επιστροφή στο Forum: Solved vBET διαγραφή - crawl λάθους 100.000
Έχω χρησιμοποιήσει πριν από ένα χρόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα vBET3. Διαδικτυακή διεύθυνση μου είναι: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Και ένα χρόνο παίρνω "τα σφάλματα ανίχνευσης" από το Google. Muhakeme.net μου έχει σφάλματα ανίχνευσης σε περισσότερες από εκατό χιλιάδες σελίδες επειδή URL προϊόν vBET. Έχω άσχημα σημεία από το Google και ποινή τώρα. Επίσης έχω γράψει για την υποστήριξη της Google και είπαν, λόγω των χιλιάδων «λάθος σέρνεται" σε περισσότερες από 100 σελίδες θα μπορούσε να συμβεί αυτό.
Διέγραψα το προϊόν από FTP μου. Μερικές φορές κοιτάζω "Ποιός είναι online" και βλέπω ότι η Google ψάχνει παλιά μεταφρασμένες σελίδες μου.
Γεια σου, βλέπω άδειά σας έχει λήξει έτσι υποθέτω ότι ήταν με παλιά έκδοση vBET. Παρακαλώ σημειώστε ότι vBET3.x έχει πράγματι 0 (μηδέν) ανοιχτά σφάλματα:)
Έτσι, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε vBET χωρίς προβλήματα είναι πάντα καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιούν τελευταία έκδοση που έχει διορθωθεί παλιά σφάλματα:) Μπορείτε να ανανεώσετε την άδειά σας και να πάρετε πιο πρόσφατη έκδοση. Παρακαλώ σημειώστε ότι ανανεώσει το κόστος μόνο $ 30. Μπορείτε να ανανεώσετε το κατεβάσετε τμήμα σας.
Επίσης, παρακαλούμε να σημειώσετε για το μέλλον - θα σας παρέχουν δωρεάν υποστήριξη. Έτσι καλύτερη ιδέα είναι να γράψω, όταν έχετε κάποιο πρόβλημα, αντί να λάβει τις δικές τους ενέργειες που έκανε ένα άλλο θέματα.
Σχετικά με την πραγματική του έκδοση - Αναζήτηση στην αναζήτηση παλαιών σελίδες. Παρακαλώ απλά να προσθέσω κατάλληλη ρύθμιση η οποία θα ανακατευθύνει τις αιτήσεις αυτές στο φόρουμ κεντρική σελίδα σας. Η Google θα σταματήσουμε να βλέπουμε μετά από λίγο (θα του πω ότι μετακινούνται αυτές τις σελίδες).
Παρακαλούμε να μας δώσετε παραδείγματα που δεν υπάρχουν συνδέσεις σας - θα σας γράψω κατάλληλο κανόνα:)
Καμία απάντηση - θεωρούσε ότι η στήριξη δεν είναι αναγκαία. Παρακαλούμε γράψτε εδώ σε περίπτωση που χρειαστεί ακόμα υποστήριξη σε αυτή την περίπτωση.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):