Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBET delete - kraul chyba 100,000
Použil jsem před rokem na krátkou dobu vBET3. Můj web adresa je: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Od Jeden rok jsem si "Chyby procházení" od společnosti Google. My se muhakeme.net Chyby procházení ve více než sto tisíc stránek, protože vBET produkt URL. Mám špatné stránky z Google a penále. Také jsem napsal na podporu Google a oni řekli, protože tisíce "plazit se chyba" ve více než 100 stránkách se to mohlo stát.
Vymazal jsem produkt ze svého FTP. Občas se podívám "Kdo je online" a vidím, že Google hledá můj starý přeložených stran.
Ahoj, vidím, že vaše licence vypršela, takže předpokládám, že jste použil starou verzi vBET. Vezměte prosím na vědomí, že vBET3.x skutečně 0 (nula) otevřených chyb:)
Takže pokud chcete používat vBET bez problémů, je vždy nejlepší způsob, jak používat nejnovější verzi, která napravila staré chyby:) můžete obnovit svou licenci a získat nejnovější verzi. Vezměte prosím na vědomí, že obnovení stojí jen 30 dolarů. Můžete obnovit v sekci Ke stažení.
Také upozorňujeme na budoucnost - Nabízíme vám zdarma podporu. Takže nejlepší nápad je psát, když máte problém, místo aby vlastních akcí, které se vám další problémy.
O skutečný problém - Google vyhledávání starých stránek. Prosím, stačí přidat příslušné pravidlo, které přesměruje tyto požadavky na fórum hlavní stránku. Google přestane hledat po chvíli (řeknete mu, že tyto stránky jsou přesunuty).
Prosím, dejte nám ukázky svých neexistující odkazy - budeme psát si příslušné pravidlo:)
Žádná odpověď - za podpory není nutná. Prosím napište zde v případě, že ještě potřebují podporu v tomto případě.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):