PDA

View Full Version: Rezolvate vBET şterge - crawl eroare 100.000

alptraum
18-07-11, 11:14
Am folosit un an în urmă pentru o perioadă scurtă de timp vBET3. Adresa mea de web este: MUHAKEME.NET FORUMU (http://www.muhakeme.net). Deoarece un an, am obţine "erori crawl" de la Google. Muhakeme.net meu are erori de accesare cu crawlere în mai mult de o sută de mii de pagini, deoarece vBET URL-ul de produs. Am puncte de rău de la Google şi pedeapsă acum. Am scris, de asemenea, pentru a sprijini Google şi au spus că din miile de "eroare crawl" în peste 100 de pagini-ar putea întâmpla acest lucru.

Am şters din produsul FTP mea. Uneori mă uit "Cine e on-line" şi văd că Google este in cautarea mea de pagini traduse vechi.

vBET
18-07-11, 11:56
Bună, văd permisul dumneavoastră este expirat, aşa că am presupune că ai fost utilizaţi versiunea vBET vechi. Vă rugăm să reţineţi faptul că vBET3.x are de fapt 0 (zero) bug-uri deschise:)

Deci, dacă doriţi să utilizaţi vBET fără probleme este întotdeauna cel mai bun mod de a utiliza cea mai recentă versiune care s-au corectat bug-uri vechi:), puteţi reînnoi licenţa dvs. şi obţineţi ultima versiune. Vă rugăm să reţineţi faptul că reînnoiască costă doar $ 30. Aveţi posibilitatea să reînnoiască la punctul de descarcare.

Reţineţi, de asemenea pentru viitor - va vom oferi suport gratuit. Deci, cea mai bună idee este de a scrie atunci când aveţi orice problemă, în loc de a lua propriile acţiuni care au făcut un alt probleme.

Despre eliberării efective - Google căutarea paginilor vechi. Vă rugăm să adăugaţi doar regula corespunzătoare, care va redirectiona astfel de cereri la pagina pe forum pentru dvs. principal. Google va opri căutarea după un timp (ce îi va spune că aceste pagini sunt mutate).

Va rugam sa ne dea exemple de dumneavoastră nu legăturilor existente - vă vom scrie regula corespunzătoare:)

vBET
27-07-11, 18:02
Nici un răspuns - considerat de sprijin nu este necesară. Vă rog să scrieţi aici, în cazul în care aveţi nevoie în continuare de sprijin în acest caz.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1