PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: entegrasyon sorunları vBGallery.

Taurus
10-07-11, 12:38
Burada entegrasyon seçenekleri takip etti:

Bu benim Özel Rewrite Kuralları:

'gallery/index\.php$' => 'gallery/'
'browseimages\.php\?do=favorites$' => 'favorites.html'
'browseimages\.php\?do=subscriptions$' => 'subscriptions.html'
'browseimages\.php\?do=member&imageuser=(\d+)$' => 'imageuser-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)$' => 'browse-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&page=(\d+)$' => 'browse-$1-$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=$' => 'browse-$1-albums.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&u=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?do=popimages$' => 'top.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=views' => 'topviews.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=rating' => 'toprated.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=posts' => 'toppost.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&noignore=0&postid=(\d+)$' => 'image-$1-$2.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&original=1.*$' => 'image-$1big.html'
'showimage\.php\?i=(\d+).*$' => 'image-$1.html'

Varsayılan dil her şey harika çalışıyor.

Benim ana htaccess dosyası içine entegrasyonu eklendi:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>

Ve benim galerisi dizinde benim htaccess için bu.

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^(.*)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/
RewriteRule ^(.*\.php)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Ancak, galeri içinde herhangi bir sayfa çevirmek için girişimde zaman, benim tarayıcı bu olsun:

http://windows8theme.org/imagehosting/14e198efc98fbe.png

Lütfen yardımcı olun. Teşekkür ederiz.

Taurus
10-07-11, 12:46
VBGallery içinde bir görüntü sayfasında ve ben dilini değiştirmek için bir bayrak tıkladığınızda, bu olsun:

Uyarı: (/ home / windows / public_html / galeri / / vbseo.php) [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da Hayır on line 35 / home / windows / public_html / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php dizin

Uyarı: include () [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening '/ home / windows / public_html / galeri / / vbseo.php' eklenmesi için (include_path = on line 35 / home / windows / public_html / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php:: / usr / lib / php / usr / local / lib / php ')

vBET
11-07-11, 12:43
Bazı kurallar gibi görünüyor kırık. / Çift dosya yolu görmek, aynı zamanda vbseo.php dosya Açıkçası yanlış ne galeri dizinde aranır.

Bu iç vbseo kuralları normal. Htaccess kuralları karışık çünkü. Ve içerde galeri klasör kuralları göreceli (genellikle gibi) ama mutlak değildir.

Dolayısıyla, olası çözümler:
1. Vbseo yönlendirmeleri çıkın htaccess içinde her şeyi - bu performans için daha iyi, bu mod kendi dizinine sahip BB entegre şekilde test edilir olacaktır.
2. BB ön kontrol düzenleyin.

2. çözümler için lütfen (test):
1. Dosya aç / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php
2. VBET_FORUMDIR ile her dirname (__FILE__) (bunlardan 2) değiştirin.

Lütfen bize görüşlerinizi vermek.

Taurus
11-07-11, 13:00
Ben ikinci çözümü çalıştı, ama bu var:

Uyarı: (/ home / windows / index.php) [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in / home / on line 35 windows / public_html / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php

Uyarı: include () [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening eklenmesi için '/ home / windows / index.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 14:13
Ön denetleyicisi yanlış değer SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH yerini aldı. Lütfen uygun şekilde ayarlanmalıdır. Bu ön denetleyicisi kod ilk satırı:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');
Tools dizinindeki actualdirectory.php komut dosyası kullanarak uygun değeri bulabilirsiniz. Tüm ayrıntıları ilk mesajını verdi linkinin altında talimatlarında yer almaktadır.

Taurus
11-07-11, 14:20
Ön denetleyicisi yanlış değer SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH yerini aldı. Lütfen uygun şekilde ayarlanmalıdır. Bu ön denetleyicisi kod ilk satırı:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');Tools dizinindeki actualdirectory.php komut dosyası kullanarak uygun değeri bulabilirsiniz. Tüm ayrıntıları ilk mesajını verdi linkinin altında talimatlarında yer almaktadır.

Bu ne ile değiştirilir:

/ Home / windows / public_html

actualdirectory.php var tam olarak

Veya galerisi dizin olmalıdır?

Taurus
11-07-11, 14:28
Bunu değiştirmek:

/ Home / windows / public_html / galeri

Sonra bu olsun:

Uyarı: require_once (/ home / windows / public_html / galeri / / vbenterprisetranslator_functions.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require-once)]: failed to open stream : / home / windows / public_html / galeri / line 29 vbenterprisetranslator_front_controller.php Böyle bir dosya ya da dizin yok

Fatal error: require () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: '/ home / windows / public_html / galeri / / vbenterprisetranslator_functions.php' (include_path gerekli açılış Başarısız ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galeri / line 29 vbenterprisetranslator_front_controller.php

vBET
12-07-11, 15:42
Bu ne ile değiştirilir:

/ Home / windows / public_html

actualdirectory.php var tam olarak

Veya galerisi dizin olmalıdır?

Peki bu uygun değeri talimatları söylediği gibi - actualdirectory.php değeri başka bir şey.

Hataları bu index.php / home / windows / home / windows / public_html baktı olduğunu söylüyor neden anlayamıyorum
Sonra açıklandığı gibi değişiklikler yaptıysanız / home / windows / public_html aranacaktır - lütfen bana FTP erişim ayrıntıları PM - Ben tam olarak ne şimdi dosyaları var mı kontrol edecektir.

Taurus
12-07-11, 16:03
Detayları PM'd. Teşekkür ederiz.

vBET
12-07-11, 16:04
Erişim için teşekkür ederiz. Gördüğüm ilk şey yanlış benim önceki mesajların birinde tarif edildiği şekilde VBET_FORUMDIR dirname (__FILE__) değiştirmek için varsayalım. Ama bunun yerine dirname (VBET_FORUMDIR) yerine. Lütfen bu doğru çalışıp çalışmadığını kontrol.

Galerideki kurallarını görmek htaccess / vbseo.php - Dizine genellikle kuralları daha önce yazdığı gibi mutlak değil görecelidir. BB zaten yolu '/' ekler, çünkü bu da bir sorun olabilir. Düzelttikten sonra, hala çalışmıyor ise Öyleyse (2 yerlere) değiştirmeye çalışın lütfen:

.'/'.$_GET['redirected']
için:

.$_GET['redirected']
Ama gerekli olacaktır sadece bunu doube / / sistem için yanlış olur. Yani bunu sizin gibi hatalar göreceksiniz:

Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...

Söyle yardımcı oldu.

Taurus
12-07-11, 16:21
İkinci seçenek denemeden önce, şimdi bu olsun:

Uyarı: (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in / home / windows / public_html / galeri / on line 35 vbenterprisetranslator_front_controller.php

Uyarı: (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in / home / windows / public_html / galeri / on line 35 vbenterprisetranslator_front_controller.php

Uyarı: include () [(http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php' eklenmesi için (include_path ='.:/ usr / lib / php on line 35 / home / windows / public_html / galeri / vbenterprisetranslator_front_controller.php / usr / local / lib / php)

Taurus
12-07-11, 16:28
Tekrar Tamam ... vesaire ... üzgünüm .... yanlış. Şimdi VBET_FORUMDIR dirname (__FILE__) yerini aldı, ancak şimdi bu olsun:

Uyarı: (/ / class_bootstrap.php içerir) gerektirir [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in / home / windows Satır 30 / public_html / vb / bootstrap.php

Uyarı: (/ / class_bootstrap.php içerir) gerektirir [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Böyle bir dosya ya da dizin yok in / home / windows Satır 30 / public_html / vb / bootstrap.php

Fatal error: require () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: açılış Başarısız ('. / Includes / class_bootstrap.php' include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php hattı 30

Taurus
12-07-11, 16:50
Tamam, ben başka bir gün beklemek zorunda kalacak.

vBET
12-07-11, 18:18
Ben şimdi ne kontrol etmek için gidiyorum.

Taurus
12-07-11, 18:28
Tamam, teşekkür ederiz!

vBET
12-07-11, 19:21
Ben gerçek php dizin yürütme getcwd () tarafından kontrol edilir ve sonuç: / home / windows / public_html / galeri
Chdir (VBET_FORUMDIR) kullanmaya çalıştı; ön denetleyicisi, ama diğer konularda üretir.

Kullandığınız yazdığı gibi şimdi yönlendirmeleri şekilde desteklenmemektedir. Ben çok zaman harcamak ve herhangi bir çözüm bulmak. (Http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php) entegrasyon hizmet satın bize bu konuda daha fazla çalışmak istiyorsanız lütfen. Ya da sadece kullanın. Htaccess yerine vBSEO iç yönlendirmeleri.

Taurus
16-07-11, 15:59
Vbseo ile entegre şekilde mümkün olan en iyi yoludur. Ve şimdi söyle yolu biraz mantıksız IMHO '' destek yok.
Bu mod vbseo vbulletin% 100 doğru çalışır. Ama BB ile birlikte çalışmak için yanlış bir şey yoktur, çünkü bunu desteklemez mi?? Tamam .... Michal teşekkürler.

vBET
18-07-11, 11:49
BB vBulletin tercüman olduğunu lütfen unutmayınız. Biz vBulletin tercüme olacağını garanti eder. Biz de kendi içerik üreten diğer mods desteklemek için elimizden geleni yaparız, ama vBulletin mimarisi kırar.

Bu vBulletin mimarisi tatili mods tarafından oluşturulan sayfaları çevirmek için ve hiçbir global_complete kanca kullanmak sağlayan ön denetleyici neden yarattı. Ve biz bu eklenti en fazla destek için genel bir yöntem geliştirdi. Kendi forum değil standart bir yaklaşım (özellikle Yine de biz her bize bilmiyor, ya da hatta kötü şekilde yazılmış ve tatili vBulletin mimarisi, standart entegrasyon prosedüre çalışacak henüz mod mevcut değil garanti etmek mümkün değildir. htaccess gibi), çünkü vbseo ile entegre için asıldı. Yani evet bu daha önce yazdıklarını ve bu da bugün de geçerlidir: şu anda bunun yerine mod vBulletin mimarisi kırıldığında durumda desteklemez ve global_complete kanca kullanmak değil, kendi dizini kullanmak ve htaccess vbseo kullanılır. yönlendirme kuralları.

Daha önce de yazdığı gibi, ben şahsen bu küçük bir sorun umuduyla, forum üzerinde çalışıyor, ama değil. Sizin için entegre etmek istiyorum eğer öyleyse, büyük harf - entegrasyon hizmet satın lütfen. Ayrıca, sadece vbseo iç yönlendirmeleri kurtulmak ve kullanımı htaccess - Böyle bir durumda zaten ücretsiz talimatları nasıl entegre etmek için var.

Ve henüz desteklenmiyor nedenle çok kolay hiç kimse önce gerekli ... Lütfen - Forum ile tamamen uyumlu değildir ve ayrıca zaten ayrıştırılır mod ile sadece onun yapılandırma sorunu, BB hata olmadığı zaman biz birbirimizi tanıyoruz ve size yararlı olduğunu biliyorum, hala ücretsiz destek birisi sunucu gün harcamaları dahil değildir. diğer mod ... BB hata olduğunu olasılığı idi, çünkü, hatta şarj etmeyi denemek olmadan saatten fazla harcamak vardı. Şimdi olmadığını biliyoruz. BB sorun bu zaten şu anda entegrasyonu çözümü tarif yok, ANCAK hala kolayca vbseo iç yönlendirmelerinin kurtulmak bütünleştirmek ve temiz kullanmak yapılandırma sorunu htaccess kuralları. Http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php: - bize iç vbseo yönlendirme kuralları ile sunucu üzerinde entegre etmek istiyorsanız o zaman 30 $ maliyeti ve buradan satın alabilirsiniz entegrasyon hizmet için soruyorsun

Biz ipuçları ve cevaplar vererek bizim forum tarafından tamamen ücretsiz destek. Biz onlar için de teklif var - müşterilerimizin bize iş yapmak istiyorsanız yine de entegrasyon / kurulum / yükseltme hizmet:)

Taurus
19-07-11, 01:30
Anlıyorum. Ben de bu konuda harcanan zaman ve emek için teşekkür etmek istiyorum. Şimdi de yeni vb 4.1.5 ile bir güçlük çok fazla olduğunu kanıtlamaktadır olarak vBGallery devre dışı bıraktınız.

vBET
20-07-11, 00:07
Kararsız kabul ve henüz desteklenmemektedir, çünkü bu şu anda BB vBulletin 4.1.5 ile test edildi.

Taurus
20-07-11, 00:55
BB devre dışı bırakmak değildi, ben vBGallery devre dışı.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations