СДА

Виев Фулл Версион: вБГаллери интеграција проблема.

Taurus
10-07-11, 12:38
Пратио сам овде интеграција опције:

Ово је мој прилагођени Препишите правила:

'gallery/index\.php$' => 'gallery/'
'browseimages\.php\?do=favorites$' => 'favorites.html'
'browseimages\.php\?do=subscriptions$' => 'subscriptions.html'
'browseimages\.php\?do=member&imageuser=(\d+)$' => 'imageuser-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)$' => 'browse-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&page=(\d+)$' => 'browse-$1-$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=$' => 'browse-$1-albums.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&u=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?do=popimages$' => 'top.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=views' => 'topviews.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=rating' => 'toprated.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=posts' => 'toppost.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&noignore=0&postid=(\d+)$' => 'image-$1-$2.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&original=1.*$' => 'image-$1big.html'
'showimage\.php\?i=(\d+).*$' => 'image-$1.html'

Све одлично функционише у подразумевани језик.

Додао сам интеграцију у мој главни хтаццесс фајл.:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>

И то за мој хтаццесс у мом галерији директоријуму.:

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^(.*)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/
RewriteRule ^(.*\.php)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Међутим, кад год сам покушај да се преведе било коју страницу у галерију, ја се то на мом прегледачу:

хттп://виндовс8тхеме.орг/имагехостинг/14е198ефц98фбе.пнг

Плеасе хелп. Хвала.

Taurus
10-07-11, 12:46
Када сам на страницу са сликом у вБГаллери и кликнем заставу да бисте променили језик, добијем ово:

Упозорење: укључују (/ хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / / вбсео.пхп) [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: укључују () [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: Фаилед отварање '/ хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / / вбсео.пхп' фор инцлусион (инцлуде_патх = ': / уср / либ / пхп:. / уср / лоцал / либ / пхп') ин / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

vBET
11-07-11, 12:43
Изгледа као нека правила су сломљена. Видим дупло / у путању датотеке, такође вбсео.пхп фајл је погледао у галерији директоријум који је очигледно погрешно.

То је зато што меша нормално. Хтаццесс правила са унутрашњим вБуллетин правила. И унутар фолдера Галерија правила нису релативне (као обично), али апсолутно.

Дакле, могућа решења:
1. Затворите вБСЕО Редирекција и то све у хтаццесс -. То ће бити боље за перформансе и то је тестиран начин да се интегрише са вБЕТ одбране има сопствену директоријум.
2. Уређивање вБЕТ испред контролер.

За 2. решења молим (није тестирано):
1. Отвори фајл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп
2. Заменити сваки дирнаме (__ФИЛЕ__) (постоје 2 од тих) са ВБЕТ_ФОРУМДИР

Молим вас дајте нам повратне информације.

Taurus
11-07-11, 13:00
Покушао сам друго решење, али је ово:

Упозорење: укључују (/ хоме / прозори / индек.пхп) [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / Виндовс / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: укључују () [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: Фаилед отварање '/ хоме / прозори / индек.пхп' фор инцлусион (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

vBET
11-07-11, 14:13
Ви заменио СЕТ_ХЕРЕ_ФУЛЛ_ФОРУМ_ДИРЕЦТОРИ_ПАТХ на погрешну вредност испред контролер. Молимо Вас да одредите на одговарајући начин. Ово је прва линија фронта контролера код:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');
Можете наћи одговарајуће вредности коришћењем ацтуалдирецтори.пхп скрипта алата директоријума. Сви детаљи су укључени у упутствима под линком ти дао у први пост.

Taurus
11-07-11, 14:20
Ви заменио СЕТ_ХЕРЕ_ФУЛЛ_ФОРУМ_ДИРЕЦТОРИ_ПАТХ на погрешну вредност испред контролер. Молимо Вас да одредите на одговарајући начин. Ово је прва линија фронта контролера код:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');Можете наћи одговарајуће вредности коришћењем ацтуалдирецтори.пхп скрипта алата директоријума. Сви детаљи су укључени у упутствима под линком ти дао у први пост.

То је оно што је замењен са:

/ Хоме / прозори / публиц_хтмл

тачно онако како сам га добио од ацтуалдирецтори.пхп

Или би требало да буде за галерију директоријум?

Taurus
11-07-11, 14:28
Када сам га променити у:

/ Хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија

Онда сам се ово:

Упозорење: рекуире_онце (/ хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп) [фунцтион.рекуире-једном (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.рекуире-онце)]: фаилед то опен стреам : Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 29

Фатал еррор: рекуире_онце () [фунцтион.рекуире (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.рекуире)]: Фаилед опенинг рекуиред '/ хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 29

vBET
12-07-11, 15:42
То је оно што је замењен са:

/ Хоме / прозори / публиц_хтмл

тачно онако како сам га добио од ацтуалдирецтори.пхп

Или би требало да буде за галерију директоријум?

Тако да је ово одговарајуће вредности - баш као што каже упутства - вредност од ацтуалдирецтори.пхп - ништа друго.

Не разумем зашто ваш грешке каже да је индек.пхп погледао у / хоме / прозори не у / хоме / прозори / публиц_хтмл
Ако сте направили промене као што је потом описао га треба тражити у / хоме / прозори / публиц_хтмл - молимо АМ ми приступ детаље на ваш ФТП - Ја ћу проверити шта тачно имате у ваше фајлове у овом тренутку.

Taurus
12-07-11, 16:03
Детаљи ПМ'д. Хвала.

vBET
12-07-11, 16:04
Хвала за приступ. Прва ствар коју сам видела је погрешно - да претпостављам да замени дирнаме (__ФИЛЕ__) да ВБЕТ_ФОРУМДИР као што је описано у једном од мојих претходних постова. Али, уместо да га замени на дирнаме (ВБЕТ_ФОРУМДИР). Исправите то и провери да ли је ради.

. Такође, као не видим правила у галерији хтаццесс су / вбсео.пхп - као што сам раније писао обично правила у директоријуму су релативне није апсолутна. Ово такође може бити проблем, јер вБЕТ већ додаје пут '/'. Дакле, ако после исправљања, и даље не ради онда молимо Вас да покушате да замени (у 2 места):

.'/'.$_GET['redirected']
на:

.$_GET['redirected']
Али немојте само да ли ће бити неопходно - тако да ако доубе / / биће погрешно за ваш систем. Дакле, да ли га ако ћете видети грешке као што су:

Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...

Молим вас, реците то хелп ит.

Taurus
12-07-11, 16:21
Пре него што покушате другу опцију, добијем ово сада:

Упозорење: укључују (дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп) [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: укључују (дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп) [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Упозорење: укључују () [фунцтион.инцлуде (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.инцлуде)]: Фаилед опенинг 'дирнамеВБЕТ_ФОРУМДИР / индек.пхп' фор инцлусион (инцлуде_патх ='.:/ уср / лоцал / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија / вбентерприсетранслатор_фронт_цонтроллер.пхп он лине 35

Taurus
12-07-11, 16:28
У реду ... бла ... Жао ми .... погрешити два пута. Сада заменио дирнаме (__ФИЛЕ__) да ВБЕТ_ФОРУМДИР, али сада сам се ово:

Упозорење: захтевају (. / Инцлудес / цласс_боотстрап.пхп) [фунцтион.рекуире (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.рекуире)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / ВБ / боотстрап.пхп он лине 30

Упозорење: захтевају (. / Инцлудес / цласс_боотстрап.пхп) [фунцтион.рекуире (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.рекуире)]: фаилед то опен стреам: Нема такве датотеке или директоријума у / хоме / прозори / публиц_хтмл / ВБ / боотстрап.пхп он лине 30

Фатал еррор: захтевају () [фунцтион.рекуире (хттп://виндовс8тхеме.орг/нл/галлери/фунцтион.рекуире)]: Фаилед опенинг рекуиред '. / Инцлудес / цласс_боотстрап.пхп' (инцлуде_патх ='.:/ уср / либ / пхп: / уср / лоцал / либ / пхп ') ин / хоме / прозори / публиц_хтмл / ВБ / боотстрап.пхп он лине 30

Taurus
12-07-11, 16:50
У реду, тако да ћу морати да сачека други дан.

vBET
12-07-11, 18:18
Ја ћу да погледам шта сте тамо сада.

Taurus
12-07-11, 18:28
У реду, хвала!

vBET
12-07-11, 19:21
Проверио сам стварно ПХП директоријум извршавање гетцвд () и резултат је: / хоме / прозори / публиц_хтмл / галерија
Покушао сам да користи цхдир (ВБЕТ_ФОРУМДИР), испред контролер, али производи и друга питања.

Као што сам написао да користите сада нису подржани Редирекција начин. Проводим доста времена и наћи решење. Ако желите да раде на овом молимо Вас да купују услуге интеграције (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/интегратион-сервице.пхп). Или једноставно користите само хтаццесс уместо вБуллетин унутрашњих редирекције..

Taurus
16-07-11, 15:59
Начин да се интегришу са вБуллетин је на најбољи могући начин. И сада ми кажеш да не подржавамо "да је" начин је мало неразумна ИМХО.
Овај мод ради 100% у праву вБуллетин са вБуллетин. Али, пошто нешто није у реду са вбет да раде са њим да неће подржати? У реду .... хвала Михал.

vBET
18-07-11, 11:49
Имајте на уму да је вБуллетин вБЕТ преводилац. Ми гарантујемо да СМФ ће бити преведен. Такође се потрудити да подржи друге модова које стварају сопствену садржај, али пауза вБуллетин архитектуре.

То је разлог зашто смо створили испред контролер који омогућава да преведе странице генерише модова који разбија СМФ архитектуре и да никакве користи глобал_цомплете кука. А ми смо развили генерички начин да подрже већину таквих додатака. Још увек нисмо у стању да гарантује да је сваки не знају код нас, или чак не постоји још увек мод који је написан у лош начин и разбија СМФ архитектуре ће радити са стандардним Поступак интеграције - посебно ако сте сами форуму Не стандардни приступ (. хтаццесс), јер да обешен је да се интегрише са вБуллетин. Тако да - то је оно што сте написали пре и то важи и данас: у овом тренутку не подржавамо случај када мод паузе СМФ архитектуре и да не користе глобал_цомплете кука, користи свој директоријум и уместо хтаццесс се користе вБуллетин. преусмеравање правила.

Као што сам вам написао раније - Ја лично радила на томе на вашем форуму, надајући се да је мали проблем, али није. То је велики случај, тако да ако желите да га интегришу за вас - молим вас купите услугу интеграције. Можете такође само добили ослободити од вБСЕО интерних редирекција и коришћење хтаццесс - у таквом случају да већ имате слободан упутства како да се интегрише..

А разлог зашто није подржано још је врло лако - нико то било потребно пре ... Молим вас - знамо једни друге, а ви знате ми смо корисне, још увек наше бесплатне подршке не укључују трошкове дана неко серверу када није вБЕТ грешку, само његов проблем са конфигурацијом са мод који није у потпуности компатибилан са СМФ и додатно је већ анализирати од стране других мод ... Ја сам био тамо проводим више од сат времена, чак и без покушава да наплати, јер је могућност да је вБЕТ грешку. Сада знамо да то није. Ово није вБЕТ питање - ово је ваш проблем са конфигурацијом која је у овом тренутку немају већ описани интеграције решење, али још увек можете лако интегрисати ако се отараси вБСЕО интерних редирекција и користите чисту Хтаццесс правила.. Ако желите да га интегрисати на серверу са унутрашњим вБСЕО преусмеравање правила - онда ви питате за интеграцију услуга која кошта $ 30 и можете га купити овде: хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/интегратион-сервице.пхп

Ми подржавамо потпуно бесплатно нашем форуму дајући савете и одговоре. Ипак ако наши клијенти желе да раде посао - имамо и понуду за њих - то је интеграција / инсталација / упграде услугу:)

Taurus
19-07-11, 01:30
Ја разумем. Желим да вам се захвалим за ваше време и труд потрошено на то. Сада сам онемогућио вбгаллери јер се испоставља да је превише муке са новим ВБ 4.1.5 такође.

vBET
20-07-11, 00:07
У овом тренутку вБЕТ није тестирана са СМФ 4.1.5 јер се сматра нестабилан и није подржана још.

Taurus
20-07-11, 00:55
Нисам онемогућити вБЕТ, ја сам онемогућен вБГаллери.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1