PDA

View Full Version: vBGallery težave pri vključevanju.

Taurus
10-07-11, 12:38
Sledil sem integracijo možnosti tukaj:

To je moj meri Reportaža pravil:

'gallery/index\.php$' => 'gallery/'
'browseimages\.php\?do=favorites$' => 'favorites.html'
'browseimages\.php\?do=subscriptions$' => 'subscriptions.html'
'browseimages\.php\?do=member&imageuser=(\d+)$' => 'imageuser-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)$' => 'browse-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&page=(\d+)$' => 'browse-$1-$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=$' => 'browse-$1-albums.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&u=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?do=popimages$' => 'top.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=views' => 'topviews.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=rating' => 'toprated.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=posts' => 'toppost.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&noignore=0&postid=(\d+)$' => 'image-$1-$2.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&original=1.*$' => 'image-$1big.html'
'showimage\.php\?i=(\d+).*$' => 'image-$1.html'

Vse deluje super v privzeti jezik.

Dodal sem vključevanje v moj glavni htaccess datoteke.:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>

In to za moje htaccess v moji galeriji imenik.:

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^(.*)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/
RewriteRule ^(.*\.php)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Vendar, ko sem poskušal prevajanje vseh strani v galeriji, sem dobil to na moj brskalnik:

http://windows8theme.org/imagehosting/14e198efc98fbe.png

Prosim pomoč. Hvala.

Taurus
10-07-11, 12:46
Ko sem na strani slike v vBGallery, in sem kliknite zastavo, da spremenite jezik, sem dobil to:

Warning: include (/ home / windows / public_html / galerija / / vbseo.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed odpiranje "/ home / windows / public_html / galerija / / vbseo.php 'za vključitev (include_path = ":. / usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 12:43
Izgleda, da nekatera pravila so pokvarjeni. Vidim, dvojna / na pot datoteke, je tudi vbseo.php datoteka pogledal v imeniku galeriji, kar je očitno narobe.

To je zato, ker si mešana normalno. Pravilih htaccess z notranjimi pravili vbseo. In znotraj mape galeriji vaših pravila niso relativno (kot je običajno), vendar absolutna.

Torej možne rešitve:
1. Zaprite vbseo preusmeritve in storiti vse v htaccess -. To bo bolje za svoje delovanje in to je preizkušen način za integracijo vBET z mod, ki imajo tudi svojo imenik.
2. Edit vBET spredaj krmilnik.

2. Za rešitev prosim (ne preizkušen):
1. Odpri datoteko / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php
2. Zamenjajte vsak DIRNAME (__FILE__) (tam sta 2 od teh) z VBET_FORUMDIR

Prosimo, da nam vaše povratne informacije.

Taurus
11-07-11, 13:00
Poskušal sem drugo rešitev, vendar je dobil to:

Warning: include (/ home / windows / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed odpiranje "/ home / windows / index.php" za vključitev (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 14:13
You nadomesti SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH do napačnih vrednosti pred krmilnik. Prosimo, jo nastavite ustrezno. To je prvi vrstici spredaj kode krmilnika:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');
Tu lahko najdete ustrezno vrednost z uporabo actualdirectory.php scenarij iz imenika orodja. Vse podrobnosti so vključene v navodila pod povezavo, ki ste dal v prvi post.

Taurus
11-07-11, 14:20
You nadomesti SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH do napačnih vrednosti pred krmilnik. Prosimo, jo nastavite ustrezno. To je prvi vrstici spredaj kode krmilnika:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');Tu lahko najdete ustrezno vrednost z uporabo actualdirectory.php scenarij iz imenika orodja. Vse podrobnosti so vključene v navodila pod povezavo, ki ste dal v prvi post.

To je tisto, kar se ga nadomesti z:

/ Home / windows / public_html

točno tako, kot sem ga dobil od actualdirectory.php

Ali pa bi moralo biti za galerijo imenik?

Taurus
11-07-11, 14:28
Ko sem jo spremenite v:

/ Home / windows / public_html / galerija

Potem sem dobil to:

Warning: require_once (/ home / windows / public_html / galerija / includes / vbenterprisetranslator_functions.php) [function.require-once (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require-once)]: ni odprlo tok : No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

Fatal error: require_once () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed odpiranje potreben "/ home / windows / public_html / galerija / includes / vbenterprisetranslator_functions.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

vBET
12-07-11, 15:42
To je tisto, kar se ga nadomesti z:

/ Home / windows / public_html

točno tako, kot sem ga dobil od actualdirectory.php

Ali pa bi moralo biti za galerijo imenik?

Torej je to primerno, vrednost - prav tako kot navodila za pravi - vrednost actualdirectory.php - nič drugega.

Ne razumem, zakaj se vaše napake, pravi, da je index.php je pogledal v / home / windows niso v / home / windows / public_html
Če ste naredili spremembe, kot je bilo takrat opisano ga je treba obravnavati v / home / windows / public_html - prosim PM me dostop do podrobnosti vašega FTP - I bo preveril, kaj točno imate v vašem datotek.

Taurus
12-07-11, 16:03
Podrobnosti PM'd. Hvala.

vBET
12-07-11, 16:04
Hvala za dostop. Prva stvar, ki sem videl, je narobe - si domnevam, da namesto DIRNAME (__FILE__), da VBET_FORUMDIR, kot je bil opisan v enem od mojih prejšnjih prispevkov. Toda namesto da bi jo nadomesti z DIRNAME (VBET_FORUMDIR). Prosimo, popravite to in preverite je, da bo vse delovalo.

. Prav tako kot vidim vaše pravil v galeriji htaccess, da so / vbseo.php - kot sem napisal prej ponavadi pravila v imeniku, so relativne, ne absolutne. To je lahko tudi vprašanje, saj vBET že dodaja, da pot "/". Torej, če se po korekciji, pa še vedno ne deluje potem poskusite za zamenjavo (v 2 mesti):

.'/'.$_GET['redirected']
da:

.$_GET['redirected']
Ampak to storite le, če bo potrebno - tako da, če doube / bo / je narobe za vaš sistem. Torej, to storiti, če boste videli napake, kot so:

Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...

Obvestite se je to pomagalo.

Taurus
12-07-11, 16:21
Preden poskušate drugo možnost, sem dobil to zdaj:

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / gallery / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed odpiranje "dirnameVBET_FORUMDIR / index.php" za vključitev (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib php '/) in / home / windows / public_html / galerija / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Taurus
12-07-11, 16:28
OK ... bla ... žal .... spet narobe. Zdaj nadomesti DIRNAME (__FILE__) do VBET_FORUMDIR, zdaj pa sem dobil to:

Warning: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Warning: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: ni odprlo tok: No, kot datoteko ali imenik v / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Fatal error: require () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed odpiranje potrebno ". / Includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / vb / bootstrap.php on line 30

Taurus
12-07-11, 16:50
OK, tako da bom moral počakati še en dan.

vBET
12-07-11, 18:18
Bom, da preverite, kaj ste tam zdaj.

Taurus
12-07-11, 18:28
OK, hvala!

vBET
12-07-11, 19:21
Preveril sem dejansko php imenik tako, da izvaja getcwd () in rezultat je: / home / windows / public_html / galerija
Poskušal sem z uporabo chdir (VBET_FORUMDIR); pred krmilnik, ampak ga proizvaja druga vprašanja.

Kot sem napisal, ki jo uporabljate zdaj ne podpira preusmeritve način. I preživijo veliko časa in ne najdejo rešitve. Če želite nam, da dela več na tem prosimo kupiti integracije storitev (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php). Ali pa samo uporabo. Htaccess namesto vBSEO notranje preusmeritve.

Taurus
16-07-11, 15:59
Način za integracijo z vbseo to je najboljši možni način. In zdaj mi povej, da ne podpirajo ", da" pot je malce nerazumno IMHO.
Ta mod deluje 100% pravilno vBulletin z vbseo. Ampak zato, ker je kaj narobe z vBET za delo z njim vam ne bo podprla? OK .... hvala Michal.

vBET
18-07-11, 11:49
Prosimo, upoštevajte, da se vBET vBulletin prevajalec. Zagotavljamo vam, da bo treba prevesti vBulletin. Prav tako smo vse od sebe, da podpira druge mods, ki so jo ustvarjajo lastne vsebine, temveč odmori vBulletin arhitekture.

Zato smo ustvarili pred krmilnik, ki omogoča, da prevesti strani, ki jih mods, ki odmori vBulletin arhitekture in da nič ne koristi global_complete kavelj. In smo razvili generični način za podporo večine teh plugins. Še vedno ne moremo zagotoviti, da vsak ne ve, z naše strani, ali celo ne obstaja še mod, ki je napisana v slabem način in odmori vBulletin arhitekture bo delo s standardnim postopkom integracije - še posebej, če imate na svojem forumu ne standardni pristop (. htaccess), ker da ga obesili za integracijo z vbseo. Torej, ja - to je tisto, kar sem ti napisal prej, in to velja tudi danes: v tem trenutku ne podpiramo v primeru, ko mod odmori vBulletin arhitekturo in da ne uporabljajo global_complete kavelj, uporabite svoj imenik in namesto htaccess se uporabljajo vbseo. preusmeritev pravila.

Kot sem vam napisal, preden - sem osebno delal na njem na vašem forumu, v upanju, da je majhno vprašanje, vendar ni. To je velik primer, tako da, če želite, da ga vključili za vas - prosim kupiti integracijo storitev. Prav tako lahko samo znebiti vbseo preusmeritve notranjo uporabo in htaccess -. V tem primeru, ki ste jih že lahko navodila, kako vključiti.

In razlog, da ne podpira še zelo preprosta - nihče to potrebno pred ... Prosim - vemo drug drugega in veste, smo v pomoč, še vedno naše brezplačno pomoč, ne vključujejo porabo dni na strežniku, ko nekdo ni vBET bug, le njegova konfiguracija vprašanje z mod, ki ni v celoti združljiva s vBulletin in je poleg tega že razčlenjen z drugimi mod ... Sem bil tam sem porabila več kot uro, ne da bi poskušali zaračunati, ker je bila možnost, da je vBET bug. Zdaj vemo, da ni. To ni vBET vprašanje - to je vaša konfiguracija vprašanje, ki se v tem trenutku ni že opisani integraciji rešitev, vendar še vedno lahko enostavno integracijo, če se znebite notranje preusmeritve vbseo in uporabljajo čisto htaccess pravil.. Če želite, nam bi ga vključili na strežniku z notranjimi pravili redirection vbseo - potem ste prosi za združevanje storitev, ki stane 30 $ in jo lahko kupite tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

Podpiramo popolnoma brezplačno z našega foruma, ki jih daje namige in odgovore. Še vedno, če so naši kupci želijo, da se to delo - imamo tudi ponudbo za njih - to je integracija / namestitev / nadgradnjo storitev:)

Taurus
19-07-11, 01:30
Razumem. Rad bi tudi, hvala za vaš čas in trud, porabljen za to. Imam zdaj onemogočen vbgallery, saj so se izkazali za preveč težav z novim vb 4.1.5 prav tako.

vBET
20-07-11, 00:07
V tem trenutku je vBET ni preizkušen z vBulletin 4.1.5, ker se šteje, nestabilen in ne podpira še.

Taurus
20-07-11, 00:55
Nisem onemogočiti vBET, onemogočil sem vBGallery.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1