PDA

Zobrazit plnou verzi: vBGallery integračních problémů.

Taurus
10-07-11, 12:38
Sledoval jsem možnosti integrace zde:

To je můj vlastní pravidla pro přepis:

'gallery/index\.php$' => 'gallery/'
'browseimages\.php\?do=favorites$' => 'favorites.html'
'browseimages\.php\?do=subscriptions$' => 'subscriptions.html'
'browseimages\.php\?do=member&imageuser=(\d+)$' => 'imageuser-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)$' => 'browse-$1.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&page=(\d+)$' => 'browse-$1-$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=$' => 'browse-$1-albums.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&userid=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?c=(\d+)&u=(\d+)$' => 'browse-$1-user$2.html'
'browseimages\.php\?do=popimages$' => 'top.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=views' => 'topviews.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=rating' => 'toprated.html'
'browseimages\.php\?do=popimages&orderby=posts' => 'toppost.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&noignore=0&postid=(\d+)$' => 'image-$1-$2.html'
'showimage\.php\?i=(\d+)&original=1.*$' => 'image-$1big.html'
'showimage\.php\?i=(\d+).*$' => 'image-$1.html'

Všechno funguje skvěle v výchozí jazyk.

Přidala jsem na integraci do svého hlavního souboru htaccess.:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^windows8theme\.org$
RewriteRule ^(.*)$ http://windows8theme.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/gallery/(.*)?$ /gallery/$2?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

# MONTH
<FilesMatch "\.(flv|gif|jpg|jpeg|png|ico|swf)$">
Header set Cache-Control "max-age=2592000"
</FilesMatch>

# WEEK
<FilesMatch "\.(js|css|pdf|txt)$">
Header set Cache-Control "max-age=604800"
</FilesMatch>

# DAY
<FilesMatch "\.(html|htm)$">
Header set Cache-Control "max-age=43200"
</FilesMatch>

A to pro můj htaccess v galerii adresáři.:

RewriteEngine On

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
RewriteRule ^(.*)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/
RewriteRule ^(.*\.php)$ /vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=./gallery/&%{QUERY_STRING} [QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !redirected=
RewriteCond %{QUERY_STRING} language=
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

Nicméně, když se pokusím přeložit všechny stránky v galerii, jsem si to na mém prohlížeči:

http://windows8theme.org/imagehosting/14e198efc98fbe.png

Prosím o pomoc. Díky.

Taurus
10-07-11, 12:46
Když jsem na stránku s fotografií v rámci vBGallery, a já klikněte na vlajku pro změnu jazyka, mám toto:

Warning: include (/ home / windows / public_html / galerie / / vbseo.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresáři / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Upozornění: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening '/ home / windows / public_html / galerie / / vbseo.php' for inclusion (include_path = ':. / usr / lib / php: / usr / local / lib / php') in / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 12:43
Vypadá to, že některá pravidla jsou rozbita. Vidím, Dvojité / v cestě k souboru, je také vbseo.php soubor vypadal v galerii adresáři, co je zjevně špatně.

Důvodem je, že smíšená normální. Htaccess pravidla s vnitřními předpisy vbseo. A uvnitř složky Galerie vaše pravidla nejsou relativní (jako obvykle), ale absolutní.

Takže možná řešení:
1. Ukončete vbseo přesměrování a to vše v htaccess. - To bude lepší pro svůj výkon a je to osvědčený způsob integrace vBET s mod mít svůj vlastní adresář.
2. Upravit vBET front controller.

Pro druhé řešení, prosím (netestováno):
1. Otevřít soubor / GALERIE / vbenterprisetranslator_front_controller.php
2. Nahradit každý dirname (__FILE__) (jsou zde 2 osob) s VBET_FORUMDIR

Prosím, dejte nám svůj názor.

Taurus
11-07-11, 13:00
Snažil jsem se druhé řešení, ale dostal toto:

Warning: include (/ home / windows / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / Windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Upozornění: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening '/ home / windows / index.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

vBET
11-07-11, 14:13
Ty nahradil SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH na špatné hodnoty front controller. Prosím nastavte správně. Toto je první řádek front controller kód:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');
Můžete si najít příslušnou hodnotu pomocí actualdirectory.php script z adresáře nástroje. Veškeré podrobnosti jsou uvedeny v návodu v odkazu si dali v první příspěvek.

Taurus
11-07-11, 14:20
Ty nahradil SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH na špatné hodnoty front controller. Prosím nastavte správně. Toto je první řádek front controller kód:

define('VBET_FORUMDIR', 'SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH');Můžete si najít příslušnou hodnotu pomocí actualdirectory.php script z adresáře nástroje. Veškeré podrobnosti jsou uvedeny v návodu v odkazu si dali v první příspěvek.

To je to, co se nahrazuje tímto:

/ Home / windows / public_html

přesně tak, jak jsem to od actualdirectory.php

Nebo je třeba pro galerii adresáře?

Taurus
11-07-11, 14:28
Když jsem se změnit, aby:

/ Home / windows / public_html / galerie

Pak jsem si to:

Warning: require_once (/ home / windows / public_html / galerie / includes / vbenterprisetranslator_functions.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require-once)]: failed to open stream : Žádný takový soubor nebo adresář v / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

Fatal error: require_once () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed opening vyžaduje '/ home / windows / public_html / galerie / includes / vbenterprisetranslator_functions.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 29

vBET
12-07-11, 15:42
To je to, co se nahrazuje tímto:

/ Home / windows / public_html

přesně tak, jak jsem to od actualdirectory.php

Nebo je třeba pro galerii adresáře?

Takže to je odpovídající hodnotu - stejně jako návod říká - hodnota od actualdirectory.php - nic jiného.

Nechápu, proč se vaše chyby, říká, že se podívala do index.php / home / windows ne v / home / windows / public_html
Pokud jste provedli změny, jak bylo popsáno, pak by měly být posouzeny v / home / windows / public_html - prosím PM mě přístupové údaje k FTP - budu kontrolovat, co přesně máte v souborech právě teď.

Taurus
12-07-11, 16:03
Podrobnosti PM'd. Díky.

vBET
12-07-11, 16:04
Díky za přístup. První věc, kterou jsem viděl, je špatné - myslíte, že nahradit dirname (__FILE__), aby VBET_FORUMDIR, jak bylo popsáno v jednom z mých předchozích příspěvků. Ale místo toho, aby jste nahradil dirname (VBET_FORUMDIR). Opravte to a kontrola, jak funguje.

. Také, jak vidím vaše pravidla v galerii htaccess se / vbseo.php - jak jsem psal dříve většinou pravidla v adresáři jsou relativní ne absolutní. To může být problém, protože vBET již dodává cestu "/". Takže pokud se po korekci, je to stále nefunguje, pak prosím zkuste nahradit (ve 2 místech):

.'/'.$_GET['redirected']
pro:

.$_GET['redirected']
Ale to pouze tehdy, pokud to bude nutné - takže pokud doube / / bude špatný pro váš systém. Takže, pokud uvidíte chyby, jako je:

Warning: include(/home/windows/public_html//vbseo.php) ...

Prosím, řekněte to pomohlo.

Taurus
12-07-11, 16:21
Před pokusem o druhou možnost, já si to teď:

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / windows / public_html / GALERIE / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Warning: include (dirnameVBET_FORUMDIR / index.php) [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / windows / public_html / GALERIE / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Upozornění: include () [function.include (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.include)]: Failed opening 'dirnameVBET_FORUMDIR / index.php' for inclusion (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / galerie / vbenterprisetranslator_front_controller.php on line 35

Taurus
12-07-11, 16:28
OK ... bla ... sorry .... Zase špatně. I nyní nahradil dirname (__FILE__) až VBET_FORUMDIR, ale teď jsem si to:

Warning: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / windows / public_html / VB / bootstrap.php on line 30

Warning: require (. / Includes / class_bootstrap.php) [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v / home / windows / public_html / VB / bootstrap.php on line 30

Fatal error: require () [function.require (http://windows8theme.org/nl/gallery/function.require)]: Failed opening potřeby ". / Includes / class_bootstrap.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / windows / public_html / VB / bootstrap.php on line 30

Taurus
12-07-11, 16:50
OK, takže budu muset čekat další den.

vBET
12-07-11, 18:18
Jdu zkontrolovat, co tam máte teď.

Taurus
12-07-11, 18:28
OK, díky!

vBET
12-07-11, 19:21
Ověřil jsem si php aktuální adresář provedením getcwd () a výsledek je: / home / windows / public_html / galerie
Snažil jsem se použít chdir (VBET_FORUMDIR), ve front controller, ale vytváří další problémy.

Jak jsem psal, že používáte nyní nepodporuje přesměrování způsobem. Strávil jsem spoustu času a najít žádné řešení. Pokud chcete, abychom se více pracovat na počítači je nutné zakoupit integračních služeb (http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php). Nebo stačí použít pouze. Htaccess místo vBSEO vnitřní přesměrování.

Taurus
16-07-11, 15:59
Způsob, jak integrovat s vbseo je nejlepším možným způsobem. A do teď mi není podporu ", že" cesta je IMHO trochu nesmyslné.
Tento mod funguje 100% správně vBulletin s vbseo. Ale proto, že je něco v nepořádku s vbet s ní pracovat nebude podporovat to? OK .... díky Michal.

vBET
18-07-11, 11:49
Vezměte prosím na vědomí, že vBET je vBulletin překladatel. Garantujeme, že vBulletin bude přeložena. Také se snažíme podporovat i další mody, které vytvářejí svůj vlastní obsah, ale přestávky vBulletin architektury.

To je důvod, proč jsme vytvořili front controller, který umožňuje překládat stránky vytvořené mody, které rozbije vBulletin architektury a ničemu global_complete háček. A vyvinuli obecný způsob, jak podporovat většinu těchto pluginů. Stále nejsme schopni zaručit, že každý neví námi, nebo dokonce neexistující ještě mod, který je psán v špatných způsobech a přestávky vBulletin architektura bude pracovat standardním postupem integrace - zejména pokud máte na své vlastní fórum není standardní přístup (. htaccess), protože se pověsili ji integrovat s vbseo. Takže ano - to je to, co jsem ti psal dříve a to platí i dnes: v tuto chvíli nemáme podporu v případě, kdy mod přerušení vBulletin architekturu a nepoužívat global_complete háček, použít vlastní adresář a místo htaccess se používá vbseo. přesměrování pravidla.

Jak jsem napsal dříve, než vám - já osobně jsem pracoval na ji na forum a doufal, že to je malý problém, ale není tomu tak. Je to velký případ, takže pokud chcete, abychom integrovat za vás - prosím koupit integračních služeb. Můžete také jen zbavit vbseo přesměrování interních a použití htaccess. - V takovém případě jste již zdarma návod, jak integrovat.

A důvod, proč není zatím podporován, je velmi snadné - nikdo to potřeba před ... Prosím - známe se navzájem a budete vědět, že jsou užitečné, přesto naši bezplatnou podporu nezahrnují výdaje na někoho, kdo serveru dny, kdy to není vBET chyba, jen jeho problém s konfigurací mod, který není plně kompatibilní s phpBB a navíc je již zpracován další mod ... Byl jsem tam jsem strávil více než hodinu, aniž by se snaží nabít, protože to bylo možné, že to je chyba vBET. Nyní víme, že tomu tak není. To není vBET problém - je to váš problém s konfigurací, která v tuto chvíli nemají již bylo popsáno řešení integrace, ale stále můžete snadno integrovat Pokud se zbavit přesměrování vbseo vnitřní a používat čisté htaccess pravidla.. Pokud chcete, abychom integrovat jej na svém serveru s vnitřními pravidly přesměrování vbseo - pak žádáte o integraci služeb, která stojí 30 dolarů a vy můžete koupit zde: http://www.vbenterprisetranslator.com/integration-service.php

Podporujeme zcela zdarma na našem fóru tím, že rady a odpovědi. Pokud ještě naši zákazníci chtějí, abychom si práci - máme také nabízíme pro ně - to je integrace / instalaci / upgrade servis:)

Taurus
19-07-11, 01:30
Chápu. Chtěl bych také poděkovat za Váš čas a úsilí vynaložené na toto téma. Mám nyní zakázáno vbgallery jak se ukázala být příliš potíží s novým vb 4.1.5 také.

vBET
20-07-11, 00:07
V tuto chvíli je vBET není testován s phpBB 4.1.5, protože je nestabilní a není zatím podporován.

Taurus
20-07-11, 00:55
Nechtěl jsem zakázat vBET, jsem vypnul vBGallery.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1