PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Bellek sorunları

norku
15-03-11, 17:40
Bu BB ile ilgili olup olmadığını bilmiyorum ama ben burada soracağım bu yüzden yükledikten sonra olmaya başladı:)

VBSEO Sevdikleri alınan 'tıkladığınızda aşağıdaki hataları alıyorum ve kullanıcı profil sayfası üzerindeki düğmeler' Verilen Sevdikleri ediyorum:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Dediğim gibi, bu BB yükledikten sonra oluyor başladı ama ben rakamlar belirtileri uymaz, çünkü burada bazı koçluk ihtiyaç gidiyorum düşünüyorum.

Bellek bilgisi:

Phpinfo: memory_limit Yerel - 128M Master - 128M

Php.ini itibaren:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

Vbulletin: PHP Bellek Sınırı 32M

Şu anda kullanılan Server Bellek: 25.00% (1048576 ile 262.136)

Hata iletileri belleği artırmak gerektiğini ima ediyorlar ama yetersiz bellek forumu kullanarak ederken diğer belirtiler görmüyorum ve üyelerinin herhangi bir rapor vardı. Ben aynı zamanda 'seviyor' ölümcül hata göreceğiz ancak bu varsayalım.

Siz BB kullanarak bu iken gibi herhangi bir sorun rastlamak mı? Ben ne denemek için herhangi bir ipucu için minnettar olurdum.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
merhaba,
Tamam benim test forumu test edecek. Sadece BB devre dışı bırakmak ve tekrar deneyin - sorun hala mevcut ve BB devre dışı bırakılırsa bu BB sorun değildir sadece BB bu sorun yapmadan, deneyebilirsiniz. Sorunu ortadan kalkacaktır - BB konudur ve bunu çözecektir.

İkincisi - 64 MB php.ini içinde memory_limit limit artırmak ve sunucuyu yeniden başlatın. (Sadece google bu konuda lütfen okuyun).
BB ile 52 daha fazla içerik ve forumda 52 daha fazla kullanıcı (tüm dillerde etkin varsa) - sunucu belleği maliyet. Biz hala, (çok yakında Yeni ürünler) BB daha verimli hale getirmek için çalışıyorsun.
Burada bir listesi var.

Teşekkürler

norku
15-03-11, 19:13
Teşekkür ederiz. Ben sonuçları merak ediyorum. Ben BB devre dışı bırakılır ve 'seviyor' sayfasında yeniden. Herhangi bir bellek hatası - Şimdi sadece boş bir beyaz sayfa. Ayrıca tamamen değil ne sonra oldu:)

Ben önce test sitesinde php.ini içinde bellek ayarını keşfetmek ne duymak için bekliyorum.

norku
16-03-11, 00:13
Benim php.ini düzenlenebilir ve 64M için bellek sınırı arttı ve sonra Apache yeniden başlatılmalıdır ama vbulletin bu ayarı yok sayarak ve hala yetersiz bellek var (sonrası 1 posted aynı hataları) şikayet görünüyor.

norku
16-03-11, 09:24
Merhaba,

Hatayı tekrarlamak bildiniz? Vbulletin AdminCP php.ini 64M bir 32M bellek sınırı neden gösteriyor anlayamıyorum.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
hayır, benim test forumu (i seviyor düğmeleri tıklandığında kullanıcı sayfasında) üretemezsiniz.
Php.ini içinde değişiklikten sonra sunucuyu yeniden başlatın mı?
Lütfen bu konuda sorun host sağlayıcınızla

norku
16-03-11, 09:55
Evet, Apache php.ini değiştiren sonra yeniden başlattım ama hiçbir etkisi vardı. Çok garip. Ben genel bellek kullanımı kontrol edilir ve yine de iyi 32M altında bu bellek hataları alıyorum ki, çok garip. Ben bu içine bakmak için ev sahibi sordunuz.

norku
16-03-11, 11:54
Çözüldü. Ben, bir eksik php.ini kök vardı. Artık düzgün çalışmıyor.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
ok bu onayı için:) çözüldü

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1