КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Памяць пытанні

norku
15-03-11, 17:40
Я не ведаю, ці з'яўляецца гэта Vbet звязаных, але гэта пачало адбывацца пасля таго як я ўсталяваў яго, так што я збіраюся спытаць тут:)

Я атрымліваю наступныя памылкі пры націску на "Сімпатыі" Vbseo і «Любіць Улічваючы 'кнопкі на старонцы профілю карыстальніка:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Як я ўжо сказаў, гэта пачатак адбывацца пасля ўстаноўкі Vbet але я думаю, я буду патрэбна трэніроўка тут, таму што лічбы не ўпісваюцца сімптомы.

Інфармацыя аб памяці:

З phpinfo: memory_limit Мясцовае - 128M Master - 128M

З php.ini:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

Vbulletin: PHP Ліміт памяці 32M

Сервер Выкарыстоўваная памяць на дадзены момант: 25,00% (262136 з 1048576)

Паведамленні аб памылках мяркуючы, што мне трэба павялічыць памяць, але я не бачу ніякіх іншых сімптомаў недахопу памяці падчас выкарыстання форуму, і я меў ніякіх паведамленняў ад маіх сяброў. Я мяркую, аднак, што яны таксама будуць бачачы фатальная памылка "Любіць".

У вас, хлопцы сустракаюцца якія-небудзь праблемы, як гэта ў той час як выкарыстанне Vbet? Я быў бы ўдзячны за любыя парады аб тым, каб паспрабаваць.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
прывітанне,
Добра я пратэставаць яго на маім тэставым форуме. Вы можаце проста паспрабаваць, што vBET рашэння гэтай праблемы - проста адключыце vBET і паспрабаваць зрабіць гэта зноў - Калі праблема існуе, і сілаў vBET адключаная - гэта не vBET пытанні. Калі праблема знікне - гэта vBET пытанне і мы выправім гэта.

Па-другое - вы можаце павялічыць мяжа memory_limit ў php.ini да 64 МБ і перазагрузіце сервер. (Калі ласка, толькі што прачытаў аб гэтай праблеме ў Google).
з vBET ў вас ёсць яшчэ 52 Змест і яшчэ 52 карыстальнікаў на форуме (калі ў вас ёсць усе мовы ўключана) - кошт памяці сервера. Мы ўсё яшчэ Workin зрабіць vBET больш эфектыўнай (у новым relase вельмі хутка).
Тут у вас ёсць спіс

Дзякуй

norku
15-03-11, 19:13
Дзякуй. Мне было б цікава ў сваіх выніках. Я адключыў Vbet і перазагрузка "Любіць" старонкі. Цяпер я проста пустая белая старонка - не памылка памяці. Таксама не зусім тое, што я быў пасля:)

Я буду чакаць, каб пачуць, што вы выявіце на сваім палігоне, перш чым я да ўстаноўкі памяці ў php.ini.

norku
16-03-11, 00:13
Я адрэдагаваў мой php.ini і павелічэнне памяці мяжа 64M і затым перазапусціць Apache, але VBulletin, здаецца, ігнаруючы, што ўстаноўка і да гэтага часу скардзяцца, што недастаткова памяці існуе (тыя ж памылкі, як я адправіў у пост 1).

norku
16-03-11, 09:24
Прывітанне,

Ці атрымалася вам паўтараць памылкі? Я не магу зразумець, чаму Vbulletin AdminCP паказвае 32M ліміт памяці, калі php.ini мае 64M.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
Не, я не магу прайграць гэта на маім тэставым форуме (я націснуў на кнопкі любіць на старонку).
Вы перазагрузіце сервер пасля змены php.ini?
Калі ласка, спытаеце аб тым, што ваш хост правайдэр

norku
16-03-11, 09:55
Так, я перазапуску Apache пасля змены php.ini, але гэта не падзейнічала. Вельмі дзіўна. Я праверыў маё агульнае выкарыстанне памяці, і гэта было нашмат ніжэй 32M ўсё роўна гэта вельмі дзіўна, што я атрымліваю гэтыя памылкі памяці. Я папрасіў майго гаспадара, каб разабрацца ў гэтым.

norku
16-03-11, 11:54
Вырашаны. У мяне была няпоўнай php.ini ў корані. Усё працуе нармальна зараз.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
нармальна для такога пацвярджэння:) вырашана

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1