PDA

View Full Version: Rešeno Memory vprašanja

norku
15-03-11, 17:40
Ne vem, ali je ta vBET povezane, vendar se je začelo, da se zgodi po tem, ko sem ta postavljen tako, bom tukaj vprašal:)

Sem že naslednje napake, če kliknete na "Likes prejel" Vbseo in "Likes Glede na to," gumbe na strani uporabnikov profil:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Kot sem rekel, to je začelo dogaja po namestitvi vBET ampak mislim, da bom potreboval nekaj coaching tukaj, ker številke ne ustrezajo simptomov.

Info:

Od phpinfo: memory_limit Local - 128M Master - 128M

Od php.ini:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

VBulletin: PHP Memory Limit 32m

Server pomnilnik, v tem trenutku: 25,00% (262.136 od 1.048.576)

Sporočila o napakah se predlaga, da moram za povečanje pomnilnika, ampak jaz ne vidim nobene druge simptome premalo pomnilnika, medtem ko preko foruma, in sem imel nobenih poročil iz mojega članov. Predvidevam pa, da bodo tudi oni videli "Likes" usodne napake.

Ali ste fantje naletel nobenih težav, kot je ta med uporabo vBET? Želel je hvaležen za vse nasvete o tem, kaj poskusiti.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
hello,
Ok ga bom test na moj test forum. Lahko preprosto poskusite, da vBET bi to vprašanje - samo onemogočite vBET in poskusite še enkrat - Če je vprašanje zanj še vedno obstajajo in vBET je onemogočeno - to ni vBET vprašanje. Če bo vprašanje izginejo - to je vBET vprašanje in mi bo to popraviti.

Drugič - lahko povečajo mejo memory_limit v php.ini do 64 MB in znova zagnati strežnika. (Prosimo, preberite o tem vprašanju v google).
z vBET imate več vsebine 52 in 52 več uporabnikov na forum (če imate vse jezike omogočeno) - stroški spomin strežnika. Mi smo še vedno opus, da bi vBET učinkovitejše (novo sprostitev v kratkem).
Tukaj imate seznam

Thanks

norku
15-03-11, 19:13
Hvala. Jaz bi se zanimajo za vaše rezultate. Onemogočil sem vBET in naložen "Likes" stran. Sedaj sem dobil prazno belo stran - brez spomina napake. Prav tako ni ravno tisto, kar sem bil po:)

Bom počakati, da slišim kaj boste odkrili na preizkusni strani, preden sem gor spomin nastavitev v php.ini.

norku
16-03-11, 00:13
Sem uredil svoj php.ini in povečala spomin omejitev 64m in nato ponovno zagnati Apache, vendar vBulletin zdi, da se ne upošteva, da je nastavitev in se še vedno pritožujejo, da obstaja premalo pomnilnika (iste napake kot sem posted in objave 1).

norku
16-03-11, 09:24
Hi,

Ali ste sposobni ponoviti napake? Ne morem razumeti, zakaj vBulletin AdminCP kaže 32m spomin mejo, ko je php.ini 64m.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
ne, ne morem reproducirati na moj test forum (i kliknili rad gumbe na strani uporabnika).
Ali ste znova zagnati strežnik po spremembi v php.ini?
Prosimo vprašajte o tem vaš gostitelj ponudnik

norku
16-03-11, 09:55
Ja, sem ponovno zagnati Apache po spremembi php.ini vendar pa ni imela nobenega vpliva. Zelo čudno. Preveril sem moje splošno pomnilnika in je bilo precej pod 32m nekako tako zelo čudno, da sem že ta spomin napake. Sem vprašal svojega gostitelja, da prouči to.

norku
16-03-11, 11:54
Rešiti. Imel sem nepopolno php.ini v root. Vse deluje pravilno sedaj.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
ok za to potrditev:) rešiti

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1