СДА

Виев Фулл Версион: Решити Меморија питања

norku
15-03-11, 17:40
Не знам да ли је то Вбет у вези али је почело да се дешава након што сам је инсталирао па цу овде питати:)

Ја сам добијање следеће грешке када кликнете на "Воли је добио" вБСЕО и "Воли обзиром" дугмад на страници профил корисника:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Као што сам рекао, од тада дешава након инсталирања Вбет али мислим да ћу морати неке тренерски овде, јер бројке не уклапају симптоме.

Меморија информација:

Од пхпинфо: мемори_лимит Локална - 128М мастер - 128М

Од пхп.ини:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

Вбуллетин: ПХП ограничење меморије 32М

Сервер Меморија у употреби у овом тренутку: 25.00% (262136 од 1048576)

Поруке о грешкама су сугеришу да треба да повећа меморију, али не видим било који други симптоми довољно меморије приликом коришћења форума и ја имао извештаје са мојим удовима. Претпостављам, међутим, да и они ће бити видети фатална грешка "Воли".

Да ли сте момци наићи било какве проблеме као што је овај приликом коришћења Вбет? Ја бих био захвалан за неке савете о томе шта да покушам.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
здраво,
Ок ја ћу га тестирати на пробном форуму. Можете једноставно да покушате да вБЕТ тако да је ово питање - само онемогућите вБЕТ и покушајте да га поново - Ако се питање стил постоје и вБЕТ је онемогућено - то није вБЕТ питање. Ако питање ће нестати - то је вБЕТ питање и ми ћемо га поправити.

Друго - можете повећати лимит мемори_лимит у пхп.ини на 64 МБ и поново покрените сервер. (Молимо само читао о овом питању у Гоогле).
са вБЕТ имате 52 више садржаја и 52 више корисника на форуму (ако сте омогућили свим језицима) - трошкови сервера меморије. Још увек смо Уоркин да вБЕТ ефикасније (нови реласе врло брзо).
Овде имате листу

Хвала

norku
15-03-11, 19:13
Хвала. Ја бих бити заинтересовани за ваше резултате. Инвалиди И и Вбет РЕЛОАДЕД "Воли" странице. Сада сам се празну белу страницу - без сећања грешке. Такође не сасвим оно што сам био после:)

Ја ћу сачекати да чујем шта сте открили на тест сајту пре него што сам горе подешавање меморије у пхп.ини.

norku
16-03-11, 00:13
Ја сам уредник пхп.ини и повећао ограничење меморије за 64М и онда рестартовати Апацхе, али вБуллетин изгледа да игноришу то подешавање и још увек се жале да нема довољно меморије постоји (исте грешке као што сам постављен у пост 1).

norku
16-03-11, 09:24
Хи,

Да ли сте у стању да понови грешку? Не могу да разумем зашто вбуллетин АдминЦП показује 32М ограничење меморије када пхп.ини има 64М.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
не, не могу га репродуковати на мом тесту форуму (сам кликнуо на воли тастера на корисничку страну).
Да ли сте поново покренули серверу након промене у пхп.ини?
Молимо Вас да о томе вашег домаћина провајдер

norku
16-03-11, 09:55
Да, ја сам поново Апаш после измене пхп.ини али није имала ефекта. Веома чудно. Проверио сам моју општу меморије и то је знатно испод 32М ионако толико чудно да сам све ове меморије грешака. Сам питао сам домаћин погледати у ово.

norku
16-03-11, 11:54
Решен. Имао сам непотпуна пхп.ини у корену. Све је исправно сада.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
ок за то потврду:) решити

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1