PDA

View Full Version: Lahendatud Mälu probleemid

norku
15-03-11, 17:40
Ma ei tea, kas see on Vbet seotud, kuid see hakkas juhtuma kui ma paigaldatud, nii et ma küsin siit:)

Ma saan järgmisi vigu, kui klõpsates Vbseo "meeldib saanud" ja "Likes Arvestades" nupud kasutaja profiili lehekülg:

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 200593 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/functions.php on line 6862

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 491520 bytes) in /home/xxxx/public_html/forum/includes/class_core.php(4430) : eval()'d code on line 458

Nagu ma ütlesin, see algas juhtub pärast paigaldamist Vbet kuid ma arvan, ma lähen vajada juhendamist siin, sest arvud ei sobi sümptomeid.

Memory info:

Alates phpinfo: memory_limit Kohalik - 128M Master - 128M

Alates php.ini:
; Suhosin Settings.

suhosin.post.max_vars = 2048

suhosin.request.max_vars = 2048

suhosin.cookie.encrypt = Off

suhosin.memory_limit = 32M

suhosin.session.encrypt = Off

VBulletin: PHP mälu limiit 32m

Server Mälu hetkel: 25,00% (262136 ja 1048576)

Veateated on oletada, et mul on vaja suurendada mälu aga ma ei näe mingit muud sümptomid ebapiisava mälu kasutamise ajal foorumis ja ma ei ole olnud aruannete mu liikmetes. Eeldan siiski, et nad on ka näha "meeldib" saatuslik viga.

Olete te kohanud mingeid probleeme, nagu see kasutamise ajal Vbet? Ma oleksin tänulik igasuguse nõu, mida proovida.

kamilkurczak
15-03-11, 18:31
tere,
Ok ma katsun see minu test foorum. Võite proovida, et vBET tegemine selles küsimuses - just keelata vBET ja proovige seda uuesti teha - kui küsimus stil olemas ja vBET on blokeeritud - see pole vBET küsimus. Kui küsimus kaob - see on vBET küsimus ja me seda parandada.

Teiseks - saate suurendada piiri memory_limit in php.ini kuni 64 MB ja taaskäivitada server. (Palun just lugesid seda küsimust google).
koos vBET sul on 52 rohkem sisu ja 52 rohkem kasutajaid foorumis (kui sul on kõik keeled lubatud) - kulud serveri mälu. Oleme ikka töötad teha vBET tõhusamaks (uus VIIMINE väga kiiresti).
Siin on nimekiri

Tänan

norku
15-03-11, 19:13
Aitäh. Ma oleksin huvitatud teie tulemusi. Ma puudega Vbet ja reloaded "meeldib" lehel. Nüüd on mul lihtsalt tühi valge leht - no mälu viga. Ka ei ole päris, mida ma pärast:)

Ma ootan kuulda, mida sa avastad oma Katsekoht enne kui ma üles mälu seadistust php.ini.

norku
16-03-11, 00:13
Ma redigeerisin oma php.ini ja suurenenud mälu piir 64M ja siis uuesti alustada Apache kuid vBulletin tundub olevat Arvestades, et seade ja on ikka kaebab, et ebapiisav mälu on olemas (sama viga nagu ma postitatud post 1).

norku
16-03-11, 09:24
Hi,

Kas suutsite korrata vea? Ma ei saa aru, miks vBulletin AdminCP näitab 32M mälu piir kui php.ini on 64M.

kamilkurczak
16-03-11, 09:51
ei, ma ei saa paljuneda see minu test foorumis (Napsautin meeldib nuppe kasutaja lehele).
Kas sa taaskäivitada server pärast muutus php.ini?
Palun küsida, et teie võõrustaja poole

norku
16-03-11, 09:55
Jah, ma uuesti Apache pärast, millega muudetakse php.ini kuid see ei mõjutanud. Väga veider. Ma kontrollisin minu üldine mälu kasutust ja see oli tunduvalt alla 32m niikuinii, nii väga imelik, et ma saan need mälu vead. Olen küsinud mu host uurida seda.

norku
16-03-11, 11:54
Lahendatud. Mul oli puudulik php.ini sisse root. Kõik töötab korralikult nüüd.

kamilkurczak
21-03-11, 22:42
ok selle kinnitust:) lahendatud

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 supports automatic translations