PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş cachecleaner

chick
08-01-11, 17:44
fi 3.8 VB3 için son BB

Ben burada Mesajları rağmen okudum ve hiçbir şey bu sabit yardım lütfen. Bunu düzeltmek için ne yapabilirim?

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız ') / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d code on line 61

Fatal error: Call to undefined function can_administer () / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / 18. satırda vbenterprisetranslator_cachecleaner.php

kamilkurczak
09-01-11, 11:29
merhaba,
Ben benim test forumu üretmek için ne yapması gerektiğini burada açıklamak Lütfen .. Şimdi yeniden olamaz çünkü.

Teşekkürler

chick
13-01-11, 20:39
BB ARAÇLAR altında AdminCP Önbellek Temizleyicisi tıkladığınızda bu mesajı verir.

Uyarı: require_once ([yol] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.include-once]: failed to open stream: [yol] Böyle bir dosya ya da dizin yok / xxadmin / misc.php (1932): eval () ' d code on line 61

Fatal error: require () [function.include]: / usr / local / lib / php: / home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php gerekli açılış Başarısız Satır 61: ') / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932) eval ()' d code

Bu yeniden nasıl bilmiyorum?

Benim admin dizininde DOĞRU isimlendirilir ve BB admincp anlayamıyorum görünüyor xxadmin NOT admincp

kamilkurczak
14-01-11, 10:09
Tamam ben şimdi anlıyorum. Bunu test etmek ve sizin için çözümü ile geri döneceğiz, lütfen bana biraz zaman verin.
Teşekkürler

kamilkurczak
14-01-11, 11:27
admincp klasörünün adı değiştirildi ok bu nedenle bu dosyayı koymak gerekir:
vbenterprisetranslator_cachecleaner.php ve vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
Yeni admincp klasörünün içine herhangi bir (BB) dosyaları var çünkü.
yani:
1. yükleme / admincp klasörü balo BB paketi açmak
2. Bu iki dosyayı yeni admincp klasörünün içine kopyalayın.

:)

chick
17-01-11, 13:02
Bu dosyaların nerede olduğunu, aksi takdirde diğer BB yönetici özellikleri işe yaramaz zaten (MY RENAMED XXADMIN klasör IN ********** ******!

Her şey çalışıyor ... hatta tüm cron özellikleri, çalışma ... vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php ince İŞLERİ ....

... xxadmin / çalışmıyor sadece vbenterprisetranslator_cachecleaner.php.

kamilkurczak
17-01-11, 16:36
bu yüzden BB dosyasını admincp url değiştirmek gerekir. Bunu kontrol edin ve sizin için hızlı bir şekilde tilki burada yazacağım.

kamilkurczak
18-01-11, 15:08
Ben hala üzerinde çalışıyorum. Ben bunu test etmek istiyoruz. Sabrınız için teşekkür ederiz.

kamilkurczak
19-01-11, 11:04
merhaba,
Senin için bir çözüm var.

1. admincp-> Eklentiler & Ürünler-> Yönet->
2. BB ürün admin_maintenance eklentisi
3. Bu eklentiyi bulabilirsiniz:

require_once(DIR. '/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
4. ve DEĞİŞTİR:

require_once(DIR. '/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
5. eklentisi kaydetmek
6. test edin.

Çözüldü sonraki Relase dahil edilecektir.
Bu bilgi için teşekkürler:)

chick
10-04-11, 14:06
O kadar çok çalıştı evet teşekkürler:) sorunu giderilmiştir

kamilkurczak
10-04-11, 21:40
onay için teşekkürler.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1