Επιστροφή στο Forum: Solved cachecleaner
vb 3.8 χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη vbet για VB3
Διάβασα κι αν οι θέσεις που εδώ και τίποτα δεν έχει καθοριστεί αυτό, παρακαλώ βοηθήστε. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό;
Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / xxadmin / misc.php (1932): eval () » δ κώδικα στη γραμμή 61
Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ») στο / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval () 'd code on line 61
Μοιραίο λάθος: Κλήση στο απροσδιόριστο λειτουργία can_administer () στο / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php στη θέση 18
kamilkurczak
09-01-11, 11:29
Γεια σας,
Περιγράψτε εδώ τι πρέπει να κάνω για να το αναπαράγει σε φόρουμ δοκιμή μου .. επειδή δεν μπορώ να το αναπαραγάγει τώρα.
Ευχαριστίες
Στα Εργαλεία vBet στο adminCP όταν κάνω κλικ στο Cleaner Cache δίνει αυτό το μήνυμα.
Προειδοποίηση: require_once ([διαδρομή] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-μια φορά]: απέτυχε να ανοίξει stream: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος στο [διαδρομή] / xxadmin / misc.php (1932): eval () » δ κώδικα στη γραμμή 61
Μοιραίο λάθος: require_once () [function.require]: απέτυχε να ανοίξει το '/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php »(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ») στο / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval () 'd code on line 61
Δεν ξέρω πώς μπορείτε να αναπαραγάγετε αυτό;
Admin directory μου μετονομάζεται σωστά και φαίνεται vbet δεν μπορεί να καταλάβει το admincp είναι xxadmin ΔΕΝ admincp
kamilkurczak
14-01-11, 10:09
Εντάξει το αντιλαμβάνομαι τώρα. Θα το δοκιμάσετε και να επανέλθει με λύση για σας, παρακαλώ να μου δώσετε λίγο χρόνο.
Ευχαριστίες
kamilkurczak
14-01-11, 11:27
ok έτσι εάν έχετε μετονομάσει το όνομα του φακέλου admincp θα πρέπει να θέσει αυτό το αρχείο:
vbenterprisetranslator_cachecleaner.php και vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
σε νέο φάκελο admincp σας επειδή δεν υπάρχει κανένα (vBET) τα αρχεία μας.
έτσι ώστε:
1. ανοικτή ανεβάσετε / admincp φάκελο χορό vBET πακέτο
2. Αντιγράψτε αυτό το δύο αρχεία στο νέο φάκελο admincp σας.
:)
Αυτό είναι ήδη όπου βρίσκονται αυτά τα αρχεία (ΣΕ μετονομάστηκε σε φάκελο XXADMIN ΜΟΥ ********** αλλιώς τα άλλα χαρακτηριστικά διαχειριστή vbet δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει ******!
Όλα τα έργα ... ακόμη και όλα τα χαρακτηριστικά cron δουλειά ... Επίσης vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php δουλεύει μια χαρά ....
... είναι μόνο vbenterprisetranslator_cachecleaner.php από xxadmin / που δεν λειτουργεί.
kamilkurczak
17-01-11, 16:36
γι 'αυτό πρέπει να αλλάξει το url για να admincp στο αρχείο vBET. Θα το ελέγξουμε και να γράψει εδώ μια γρήγορη αλεπού για σας.
kamilkurczak
18-01-11, 15:08
Είμαι εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό. Θα ήθελα να το δοκιμάσετε. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
kamilkurczak
19-01-11, 11:04
Γεια σας,
Έχω μια λύση για σας.
1. Πηγαίνετε στο admincp-> Plugins & Products-> Διαχείριση Προϊόντων->
2. στο προϊόν vBET βρείτε plugin admin_maintenance
3. σε αυτό το plugin βρείτε:
require_once(DIR. '/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
4. και αντικαταστήστε με:
require_once(DIR. '/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php');
5. αποθηκεύσετε plugin
6. δοκιμής.
Λυθεί, θα συμπεριληφθεί στο επόμενο relase.
Ευχαριστώ για αυτές τις πληροφορίες:)
Ευχαριστώ πολύ ναι που λειτούργησε μεγάλη:) το θέμα σταθερό
kamilkurczak
10-04-11, 21:40
ευχαριστίες για την επιβεβαίωσή σας.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):