СДА

Виев Фулл Версион: Решити Код нежељене у титтлес Пост Репли

pepito69
13-07-10, 21:02
Хи,
Када неко одговори на преведен трхеат добија овај код као одговор дијакритички знак:

What's that...??

kamilkurczak
14-07-10, 13:22
Хи,

this is not translated area code,

This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.

pepito69
14-07-10, 21:32
Хвала.
Знам да је се дешава више људи, само ставите у Гоогле претраживање: you will see....
I will try what you said.

kamilkurczak
15-07-10, 13:39
Чекам одговор;)

pepito69
16-07-10, 15:51
Ја ће онемогућити опцију да прикажете титтлес у одговор до сада, док не пронађу проблем.

kamilkurczak
16-07-10, 17:27
Да ли је вБуллетин опција? зар не? Њених радних сада?
Где могу наћи ту опцију

pepito69
16-07-10, 17:37
Је, наравно, ВБ опција и знају ради (укључено)

ВБ опције> Опције креирате и уређујете поруке>

Мислио сам да си експерт у ВБ.

kamilkurczak
16-07-10, 17:44
Знам да ББ, али нисам могао да нађем ову опцију. Хвала,

Дакле, када је ова опција искључите, све ради добро.
Када се омогући не ради добро, зар не?

pepito69
16-07-10, 18:44
Када је ова опција онемогућите не показују титтлес одговор поште, а затим, нисте у могућности да виде проблем око титтлес (ознака од вбет).
Али, сви други проблеми ја говорим у другим треатхс још увек постоји: не гзип, проблеми у преводима, итд

Да ли сам довољно јасно сада?

kamilkurczak
17-07-10, 19:11
проблем у преводу - одговори
ово питање - радим на томе.

kamilkurczak
18-07-10, 10:03
тако пепитио 69,
Не могу да репродукују ово питање на мом тесту форуму ..
Сте написали да је као опција онемогућена не приказује, али би требало да га провери (наћи сукоб са другим модова) када је ова опција еналбед.
Дакле, ако можете да - омогућите ову опцију и наћи у сукобу са другим модова (само онемогућили све Модс један по један и покушати да пронађе ово питање)

Хвала, јер сам цант репродукује ово питање на мом тесту форум и ја цант то поправити

pepito69
19-07-10, 07:11
Хвала у сваком случају.

kamilkurczak
19-07-10, 08:35
Уколико можете да проверите да (сукоб) Ја ћу бити у могућности да вам помогну, јер сам цант га репродуковати на мом тесту форуму.

vBET
20-07-10, 20:58
Хи пепито69:)

Знам да имате проблема, али имајте на уму да без поссиблити да репродукују проблем нисмо у могућности да се то опслужи. Дакле, ако вам је потребна наша помоћ овде онда нам је потребно више информација. Камил вас замолио да сад ово за сукобе. Такође, могу да вас питам о вБЕТ верзију коју користите - ако то није најновији онда молимо Вас да ажурирате.

И било би сјајно да ми то можемо проверити на вашем серверу ако не можемо да се на нашем - у почетку само нам дати било који налог за тестирање и конац где можемо да га тестирамо (опет опција) - Маие само провери излаз ће нам дати неки наговештај. Ако не онда ће вас питати за приступ детаље. Такође - можда ми радимо нешто погрешно покушавају да репродукују питању. Камил укључен опција, али реците тачно како да га репродукује. Да ли можете да репродукује га сами на последњем издању? Како тачно?

Проверио сам то лично на нашем тесту пример и то ради добро. Молим вас сарађују ако желите да имате ово питање решено - ми смо ту за вас, али у овом случају не можемо да вам помогнемо без тебе:)

pepito69
21-07-10, 07:56
Хвала ја ћу покушати да сарађују, али знам да имају већи проблем од тога.

vBET
07-08-10, 12:27
Тако можемо видети и решити га на ваш форум? :)

kamilkurczak
09-08-10, 11:38
Ја још увек чека одговор. Без одговора - Претпостављам да је у реду.
Ако не у реду, пишите овде и ја ћу поново отворити ову тему

Taurus
14-08-10, 10:30
Хи,
Када неко одговори на преведен трхеат добија овај код као одговор дијакритички знак:

What's that...??

I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.

vBET
14-08-10, 12:21
Велики - смо добили никакав одговор на ово питање тако да не могу да идем на са тим. Молимо опишите како тачно репродукује ово питање? Да ли можете да га репродукује на нашем форуму?

pepito69
14-08-10, 13:38
Цамон Михал молимо Вас да напор за ваше клијенте, наравно не можемо репродуковати све проблеме у вашем форуму, али овај проблем је у многим форумима у интернету који користи ваш производ. Имам везе са других услуга подршке и они покушавају да пронађу решење у потрази за узрок.

Немојте се љути на мене молим вас, ваш производ је Грета и сада га волим:) али требао учинити више за ваш клијената, а не само за ово конкретно питање, мислим генерално ја не видим еноугхт импликација а то је нешто што ме чини Саду.

Хвала

Taurus
14-08-10, 14:03
Не знам да ли можете да га репродуковати или не. То је оно што се дешава. Страни језик нити је покренут. Наслов је у његовом језику и преведен.
Међутим никакав одговор у конкретном тема има наслов са овим чудним кодовима умотан око њега
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.

Taurus
17-08-10, 04:20
Било какву помоћ овде?

kamilkurczak
17-08-10, 10:20
Још увек радимо на решењу, али то није лако, јер не можемо да га репродукује на нашем тесту форуму.
Бик Да ли сте сигурни да ово није сукоб са било којим модс?

kamilkurczak
19-08-10, 09:23
Нашао сам ово питање на форуму. Сада радим на решење

vBET
22-08-10, 22:42
Ја сам на вашем форуму и не могу да репродукују проблем. Молимо Вас да креирате нит где ћу моћи да виде и репродукује га:) пм ме са детаљима.

kamilkurczak
23-08-10, 13:54
У реду, ми се налазе овде ово питање:
Погледај БСОД (плави екран) испис информација о отказивању информације сачуване у фи - ЦреативКс
Можете ли да опишете како да направите пост са овим питањем поново?

Taurus
23-08-10, 14:03
Само сам покушао да одговори на ту тему, и то је велики неред. Молим Вас да погледате Камил!

kamilkurczak
23-08-10, 14:57
Ја сам био тамо, ја направио пост и то ради добро. шта се десило?

Taurus
23-08-10, 15:10
Човек, само идите у ту нит, и поглед на задњи пост тамо.

kamilkurczak
23-08-10, 15:12
сада, ја сам на вашем серверу, а ја сам проверу Ласт едитед фајл.
Да ја то видим.

Taurus
23-08-10, 18:40
Не знам зашто је потребно да питате о "Приложи" ББКод .. га овде на форум превише ... то је стандард за све СМФ Форум - хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/имагес/едитор/аттацх.гиф

vBET
24-08-10, 05:13
Имајте на уму да вБулетин је огромна. Ја сам власник 2 форума. Један од тих сам ради годинама и никада нисам се још увек користи 90% својих могућности. И сматрам да сам и сам подржава десетине форума са различитим конфигурацијама. Имајте на уму да ако наше особље је постављање питања, ми то радимо да решава питања која брже и сигурније начин:)

Такође, имајте на уму да се нагађања воде у погрешном правцу, тако да наше особље такође може питати питање само да би потврда о нечему. Лично сам то чине веома често.

Такође, овај форум има заиста велики број плугинова па ми је идеја о потврди да ли је нешто подразумевано понашање на вашем форуму као веома корисно.

И да одговорим на ваше питање, "зашто ми треба да питам нешто", у више генеричке начин: због ситне потребе ове информације од вас;)

kamilkurczak
24-08-10, 13:05
здраво Бик,

Прво, да ли сте приметили проблем са or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas

Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.

pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?

Thanks.

kamilkurczak
24-08-10, 17:13
Здраво Бик,

Радимо на вашем форуму и сада знамо више о слици питању на форуму.
Користили смо принт_лог да се пријавите и вБЕТ преведе ово нормално поруке. Делује након превод.
Ово је УРЛ ову слику после вБЕТ превод:

http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
Тако да ово није проблем јер вБЕТ као што видите, након превод није сломљена. вБЕТ генерише ову УРЛ коректно, али сваки мод додаје овај простор за УРЛ.

http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
То је питање интеграција - пропабли са вБуллетин. Нешто после вБЕТ превод сломио овај линк.

Наравно, ми још увек ради на овом интеграције. то радим на овом дуго и још увек покушавају да пронађу решење, али ако не успе, мораћете да пишете вБуллетин

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1