View Full Version: Lahendatud Kood soovimatu vastus post tittles
Hi,
Kui keegi vastuseid tõlgitud trheat saab see kood vastata kriipsuke:
What's that...??
kamilkurczak
14-07-10, 13:22
Hi,
this is not translated area code,
This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.
Aitäh.
Ma tean, et on juhtub rohkem inimesi, lihtsalt panna google otsing: you will see....
I will try what you said.
kamilkurczak
15-07-10, 13:39
Ma ootan vastust;)
Ma lülitada võimalus näidata tittles vastuseks postitus nüüd, kuni ma leida probleem.
kamilkurczak
16-07-10, 17:27
Kas vBulletin võimalus? eks? Selle töö nüüd?
Kui ma ei leia seda võimalust
Muidugi on VB funktsioon ja tead töötab (on)
vb> Valikud luua ja muuta post>
Arvasin, et oled ekspert VB.
kamilkurczak
16-07-10, 17:44
Ma tean vB kuid ma ei suutnud leida seda võimalust. Thanks,
nii, kui see võimalus on keelata, kõik töötab hästi.
Millal võimaldavad ei tööta hea, eks?
Kui see valik on keelata ei näita tittles vastus posti, ja siis te ei suuda näha probleemi kohta tittles (kood vbet).
Aga kõik teised probleemid, millest ma räägin teiste treaths endiselt olemas: ärge gzip, probleeme tõlked jne
Ma olen piisavalt selge nüüd?
kamilkurczak
17-07-10, 19:11
probleemiks tõlge - vastas
see küsimus - ma tegelen sellega.
kamilkurczak
18-07-10, 10:03
nii pepitio 69,
Ma ei kanna seda probleemi minu test foorumis ..
Sa kirjutasid, et kui võimalus on keelatud, see ei näita, aga sa peaksid seda kontrollida (leida vastuolu teiste Modifikatsioonid), kui see võimalus on enalbed.
Niisiis, kui saad - Selle lubamisel ning leida vastuolu teiste Modifikatsioonid (just blokeerida kõik Modifikatsioonid ükshaaval ja püüda leida selles küsimuses)
Thanks, sest ma ei saa reprodutseerida see teema minu test foorum ja ma ei saa seda parandada
kamilkurczak
19-07-10, 08:35
Kui te võite vaadata seda (konflikt) ma saaks sind aidata, sest ma ei saa reprodutseerida minu test foorum.
Hi pepito69:)
Ma tean, et teil on probleeme, kuid pidage meeles, et ilma possiblity reprodutseerida asi, mida me ei suuda sellega hakkama. Nii et kui vajate meie abi siin siis meil on vaja rohkem infot. Kamil palunud sul kuradit eest konflikte. Ma võin ka küsida vBET versioon, mis sa kasutad - kui see ei ole viimane release siis palun update.
Ja oleks tore, kui saame vaadata see oma serverisse kui me ei saa se see meie - alguses lihtsalt anna meile testimiseks konto ja niit, kus saame katsetada seda (keera võimalus jälle) - maye just checking väljund annab meile mõned vihje. Kui ei, siis küsime teilt juurdepääsu üksikasjad. Samuti - võib-olla me teeme midagi valesti üritab uuesti esile kutsuda. Kamil sisse lülitatud võimalus, kuid palun rääkige täpselt, kuidas paljundada. Kas sa reprodutseerida ennast viimase vabastama? Kuidas täpselt?
Ma kontrollisin seda isiklikult meie test näiteks ja see töötab hästi. Palun koostööd, kui sa tahad olla see küsimus lahendatud - me oleme siin teie jaoks kuid sel juhul me ei saa teid aidata ilma sinuta:)
Tänu Püüan teha koostööd, kuid tean, et on suurem probleem siis.
Nii et me saame näha seda ja seda lahendada oma foorum? :)
kamilkurczak
09-08-10, 11:38
Ma ikka oodanud vastust. ei vastus - ma eeldan, et on ok.
Kui ei ok, palun kirjutage siia ja ma avada seda teemat uuesti
Hi,
Kui keegi vastuseid tõlgitud trheat saab see kood vastata kriipsuke:
What's that...??
I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.
Suur - me saime mingit vastust selles küsimuses nii ei saanud minna sellega. Palun kirjeldage, kuidas täpselt reprodutseerida selles küsimuses? Kas sa reprodutseerida meie foorum?
Camon Michal palun, pingutama oma enamal juhul, muidugi me ei saa paljuneda kõiki probleeme oma foorum, kuid see probleem on paljudes foorumites internetis, mis kasutavad oma toodet. Ma olen võrreldes teiste tugiteenuste ja nad püüavad leida lahendust otsivad põhjustada.
Ära pahanda minuga, palun, teie toode on Greta ja nüüd ma armastan seda:) aga sa shoud tegema rohkem oma enamal juhul, mitte ainult selles küsimuses, ma mõtlen üldiselt ma ei näe enought mõjuta ja see on midagi, mis teeb mind kurvaks.
Tänan
Ma ei tea, kas saate paljundada siit või mitte. See, mis juhtub. Võõrkeeles thread on alanud. Pealkiri on tema keel ja tõlgitakse.
Kuid mingit vastust selle konkreetse teema on pealkiri neid imelik koodid pakitud ümber
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.
kamilkurczak
17-08-10, 10:20
meil on veel kallal lahendus, kuid see ei ole lihtne, sest me ei saa reprodutseerida meie test foorum.
Taurus oled sa kindel, et see ei ole konflikti tahes Modifikatsioonid?
kamilkurczak
19-08-10, 09:23
Ma leidsin selle teema oma foorum. nüüd olen töötanud lahenduse
Ma olen oma foorum ja ei saa uuesti esile kutsuda. Palun luua teema, kus ma saaks näha ja paljundada:) PM mulle üksikasjad.
kamilkurczak
23-08-10, 13:54
ok leidsime selle teema siin:
Vaata BSOD (blue screen) crash dump salvestatud informatsiooni fi - CreativX
Kas võiksite kirjeldada, kuidas teha post seda küsimust jälle?
Ma lihtsalt püüdsin vastust, et teemat, ja ta tegi suure segaduse. Kas sa palun vaata seda Kamil!
kamilkurczak
23-08-10, 14:57
Ma olin seal, tegin posti ja see töötab hästi. mis juhtus?
Mees, lihtsalt minema, et niit, ja pilk viimase postituse sinna.
kamilkurczak
23-08-10, 15:12
nüüd, ma olen sinu server ja ma kontrollida Viimati muudetud faili.
Jah, ma näen seda.
Ma ei tea, miks teil on vaja küsida "Manusta" BBCode .. teil on siin oma foorum ka ... see on standard kõigi vBulletin Foorumid - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/editor/attach.gif
Pange tähele, et vBuletin on tohutu. Ma omanik 2 foorumeid. Üks neist olen kestnud aastaid ja ma ikka kunagi kasutanud 90% oma võimalusi. Ja mõtle, et ma olen toetab ka kümneid foorumite eri koosseisudes. Pange tähele, et kui meie töötajad on küsimusi, me teeme seda lahendada probleeme kiiremini ja turvalisem viis:)
Samuti palun, et arvailtaisiin võib viia vales suunas, nii et meie töötajad saavad küsida ka küsimus lihtsalt saada kinnitust midagi. Isiklikult ma seda väga tihti.
Ka oma foorum on tõesti palju plugins nii et ma leida idee kinnitada ei midagi on vaikimisi oma foorum on väga kasulik.
Ja teie küsimusele vastata, "miks me peame midagi küsida," on üldisem viis: sest wee vaja seda informatsiooni teile;)
kamilkurczak
24-08-10, 13:05
tere Taurus,
Esiteks, kas te märkate küsimus or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas
Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.
pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?
Thanks.
kamilkurczak
24-08-10, 17:13
Tere Taurus,
Töötame oma foorum ja nüüd rohkem teada image teema oma foorum.
Me kasutasime print_log teha samamoodi ja vBET tõlkida see post normaalne. Ta töötab pärast tõlget.
See on url selle pildi pärast vBET tõlge:
http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
Nii et see ei ole vBET probleem, sest nagu näete pärast tõlge ei ole katki. vBET tekitab see url õigesti, aga kõik mod lisab see ruumi url.
http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
See on integratsiooni probleem - propably koos vBSEO. Midagi peale vBET tõlge murdis seda linki.
Loomulikult on meil veel tööd selle integratsiooni. seda ma töötan selle pikka aega ja veel proovida leida lahendus aga kui ma ei õnnestu, siis on vaja kirjutada vBSEO
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):