Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Kodas nepageidaujamų atsakymą Skelbti tittles
Sveiki,
Kai kas nors atsakymus į išverstą trheat gauna atsakymą dalelytė šį kodą:
What's that...??
kamilkurczak
14-07-10, 13:22
Sveiki,
this is not translated area code,
This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.
Ačiū.
Žinau, kad tai vyksta daugiau žmonių, tiesiog google paieška: you will see....
I will try what you said.
kamilkurczak
15-07-10, 13:39
Aš laukiu atsakymo;)
Aš išjungti galimybę parodyti tittles atsakymą Skelbti dabar, kol randu problema.
kamilkurczak
16-07-10, 17:27
Ar tai vBulletin parinktį? tiesa? Savo darbo dabar?
Kur galėčiau rasti šią parinktį
Žinoma VB pasirinkimą ir žino darbo ()
vb pasirinkimo> galimybių kurti ir redaguoti pranešimus>
Maniau, kad esate eksperto VB.
kamilkurczak
16-07-10, 17:44
Žinau vB bet aš negalėjo rasti šią parinktį. Ačiū,
todėl, jei šis variantas yra išjungti, viskas veikia gera.
Kai yra įgalinti nėra gerai, tiesa?
, Jei šis variantas yra išjungti nereikia parodyti, tittles atsakyti po, ir tada, jūs negalite matyti problema, apie tittles (kodą iš vbet).
Bet visi kiti vis dar esama problemų, aš kalbu apie kitų treaths: ne GZip, vertimo problemas ir kt.
I am pakankamai aiškūs dabar?
kamilkurczak
17-07-10, 19:11
vertimo problema - atsakė,
šiuo klausimu - esu su juo dirbti.
kamilkurczak
18-07-10, 10:03
69 todėl pepitio,
Aš negaliu atkurti šią problemą mano Test Forum ..
Jums parašė, kad parinktis yra išjungta, tai nerodo, tačiau turėtumėte tai patikrinti (rasti konfliktas su kitomis modifikacijomis), jei šis variantas yra enalbed.
Taigi, jei galite įgalinti šią parinktį ir rasti konflikto su kitomis modifikacijomis (tiesiog išjungti po vieną visus mados ir pabandyti rasti šį klausimą)
Ačiū, nes I cant atgaminti šiuo klausimu mano Test Forum, ir i cant ją išspręsti
kamilkurczak
19-07-10, 08:35
Jei galite patikrinti, (konfliktų) aš galėtų jums padėti, nes I cant atgaminti mano Test Forum.
Hi pepito69:)
Žinau, kad turite problemų, tačiau atkreipkite dėmesį, kad be atkūrimo klausimas galėjo būti, mes negalime dirbti su šia. Taigi, jei jums reikia mūsų pagalbos, čia tada mums reikia daugiau informacijos. Kamila paprašė jums Heck konfliktų. Aš taip pat gali paprašyti jūsų apie vBET versija, kurią jūs naudojate - jei tai ne paskutinis spaudai tada prašome atnaujinti.
Ir tai būtų puikus, jei mes gali patikrinti, ji į jūsų serverį, jei mes gali ne SE tai mūsų - ne pradėti tik suteikia mums esančios tyrimų sąskaitą ir siūlai, kur mes gali išbandyti tai (savo ruožtu galimybė vėl) - maye tik tikrinant produkcijos bus suteikti mums kai užuominą. Jei ne, tada mes paprašysime jūsų prieigos detales. Taip pat - gal mes darome kažką negerai bando atkurti problemą. Kamila parinktis įjungta, tačiau prašome tiksliai pasakyti, kaip atkurti. Jūs galite atkurti save paskutinės paleidimo? Kaip tiksliai?
Aš patikrinti asmeniškai mūsų bandymo pavyzdžiui ir darbo baudą. Prašome bendradarbiauti, jei norite turėti šį klausimą išspręsti - mes čia jums, bet šiuo atveju mes negalime padėti jums be tavęs:)
Ačiū aš stengsis bendradarbiauti, bet ir žinoti, i didesne problema, tada tai.
Taigi mes galime pamatyti ir išspręsti savo forumą? :)
kamilkurczak
09-08-10, 11:38
Aš vis dar laukia atsakymo. jokio atsakymo - aš manau, kad yra ok.
Jei ne ok, rašykite čia ir aš vėl atidaryti šią temą
Sveiki,
Kai kas nors atsakymus į išverstą trheat gauna atsakymą dalelytė šį kodą:
What's that...??
I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.
Puiku - mes turime ne atsakas į šį klausimą negalėjo eiti su tuo. Prašome apibūdinti, kaip tiksliai atkurti šią problemą? Jūs galite atkurti mūsų forume?
Camon Michal prašome, kad jūsų klientams pastangų, žinoma, mes negalime daugintis visų problemų, jūsų forume, tačiau ši problema yra daugelyje forumų internete, kad naudoti jūsų produktą. Turiu santykis su kitomis paramos paslaugas, ir jie stengiasi rasti sprendimą, ieško priežasties.
Ar ne gauti piktas su manimi, prašome, jūsų produktas yra greta ir dabar i love it:), bet jums shoud padaryti daugiau jūsų klientams, ne tik šiuo konkrečiu klausimu, aš turiu galvoje apskritai nematau enought netiesiogiai ir tai yra kažką, kad man liūdna.
Ačiū
Aš nežinau, ar galite paleisti jį čia, ar ne. Tai, kas atsitiks. Užsienio kalbos siūlai prasidėjo. Pavadinimas jo gimtąja kalba ir išverstas.
Tačiau bet šioje konkrečioje temoje atsakymą šias keistai kodai apvyniojamas pavadinimas
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.
kamilkurczak
17-08-10, 10:20
vis dar dirbame sprendimas, bet tai nėra lengva, nes mes negalime daugintis mūsų Test Forum.
Jautis, jūs tikri, kad tai jokio konflikto su bet mados?
kamilkurczak
19-08-10, 09:23
Jūsų forume radau šį klausimą. dabar aš dirbu sprendimas
Aš jūsų forume ir negali atkurti problema. Prašome sukurti gija, kur bus galima pamatyti ir atgaminti jį:) PM man su informacija.
kamilkurczak
23-08-10, 13:54
Gerai čia mes nustatėme, kad šis klausimas:
Peržiūrėti BSOD (mėlynas ekranas) avarijos kopijos informacija saugoma fi - CreativX
jūs galite apibūdinti, kaip padaryti, kad po šį klausimą vėl?
Aš tiesiog bandė atsakyti, kad siūlai, ir ji padarė didžiulį netvarka. Ar galėtumėte pažvelgti, kad Kamil!
kamilkurczak
23-08-10, 14:57
Buvau ten, aš padariau postą ir tai yra darbo gera. Kas atsitiko?
Vyras, tiesiog eiti į tą giją, ir pažvelgti į paskutinę žinutę ten.
kamilkurczak
23-08-10, 15:12
dabar aš esu jūsų serveryje, ir aš esu patikrinti paskutinį redaguoti failą.
Taip, matau ją.
Aš nežinau, kodėl jums reikia paklausti apie BBKodas "Pridėti" .. turite tai čia jūsų forumą ... tai standartas visiems vBulletin valdybą - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/editor/attach.gif
Atkreipkite dėmesį, kad vBuletin yra didžiulis. Aš esu savininkas 2 forumų. Vienas iš tų, Bėgu metų ir aš vis dar niekada naudojo 90% savo galimybių. Ir mano, kad aš taip pat remti dešimtys skirtingų konfigūracijų forumų. Atkreipkite dėmesį, kad, jei mūsų darbuotojai yra užduoti klausimus, mes darome tai, siekiant išspręsti problemas greičiau ir daugiau saugus būdas:)
Taip pat atkreipkite dėmesį, kad spėlionės gali sukelti klaidinga kryptimi, todėl mūsų personalas taip pat gali užduoti klausimą, gauti patvirtinimą apie kažką. Asmeniškai aš tai labai dažnai.
Taip pat jūsų forume yra tikrai daug įskiepių, kad aš rasti, patvirtinantis, daro, kažką numatytasis elgesys yra labai naudinga jūsų forumą idėja.
Ir atsakyti į jūsų klausimą, "kodėl mes turime paklausti kažką", daugiau bendrinis būdas, nes mažutis reikia šios informacijos iš jūsų;)
kamilkurczak
24-08-10, 13:05
Sveiki Jautis,
Pirma, ar jūs pastebėjote problemą su or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas
Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.
pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?
Thanks.
kamilkurczak
24-08-10, 17:13
Sveiki Jautis,
Mes dirbame dėl jūsų forumą, ir dabar mes žinome daugiau apie vaizdo klausimas jūsų forumą.
Mes print_log "žurnalo ir vBET išversti šį pranešimą normalus. Jis veikia po vertimo.
Tai URL šis vaizdas po vBET vertimo:
http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
Taigi tai nėra vBET klausimas, nes, kaip matote po vertimas neskaldyti. vBET generuoja šią URL teisingai, bet bet mod priduria, kad tai vietos URL.
http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
Tai yra integracijos problema - propably su vBSEO. Kažkas po vBET vertimo įveikė šią nuorodą.
Žinoma, mes vis dar dirba ši integracija. aš tai ilgai ir vis dar bando rasti išeitį, bet, jei man nepavyks, jums reikia parašyti vBSEO
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):