מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר קוד רצויות הקופים תגובה

pepito69
13-07-10, 21:02
היי,
כאשר התשובות מישהו trheat מתורגם מקבל את הקוד הזה קוץ עונה:

What's that...??

kamilkurczak
14-07-10, 13:22
היי,

this is not translated area code,

This is an issue of course but I can't reproduce it on my test forum.
Firstly I would like to ask you about conflict with other mods. You know, just disable all another mods and try to find this issue again.

pepito69
14-07-10, 21:32
תודה.
אני יודע שזה קורה יותר אנשים, לשים רק חיפוש בגוגל: you will see....
I will try what you said.

kamilkurczak
15-07-10, 13:39
אני מחכה לתשובה;)

pepito69
16-07-10, 15:51
אני יבטל את האפשרות להציג את הקופים בהודעה להגיב עד עכשיו, עד שאמצא את הבעיה.

kamilkurczak
16-07-10, 17:27
האם זו אופציה vBulletin? נכון? שלו עובד עכשיו?
איפה אני יכול למצוא אפשרות זו

pepito69
16-07-10, 17:37
כמובן הוא אפשרות VB ולדעת עובד (על)

vb אפשרויות> אפשרויות ליצור ולערוך פוסט>

חשבתי שאתה מומחה ב-VB.

kamilkurczak
16-07-10, 17:44
אני יודע vB אבל לא הצלחתי למצוא אפשרות זו. תודה,

כך, כאשר אפשרות זו להשבית, הכל עובד טוב.
כאשר הוא לאפשר לא עובד טוב, נכון?

pepito69
16-07-10, 18:44
כאשר אפשרות זו היא להשבית לא מראים הקופים תשובה לתגובה, ולאחר מכן, אתה לא מסוגל לראות את הבעיה על הקופים (קוד vbet).
אבל, את כל הבעיות האחרות אני מדבר על treaths אחרים עדיין קיימים: לא, gzip בעיות תרגום וכו '

אני מספיק ברור עכשיו?

kamilkurczak
17-07-10, 19:11
בעיה בתרגום - ענה,
הבעיה - אני עובד על זה.

kamilkurczak
18-07-10, 10:03
כך pepitio 69,
אני לא יכול לשחזר את הבעיה בפורום של המבחן שלי ..
כתבת כמו אופציה מושבת זה אינו מוצג, אבל אתה צריך לבדוק את זה (למצוא את הסכסוך עם אופנות אחרות) כאשר אפשרות זו enalbed.
לכן, אם אתה יכול - להפעיל אפשרות זו ולמצוא את הסכסוך עם אופנות אחרות (רק להשבית את כל אופנות אחד אחד ומנסים למצוא את הבעיה)

תודה, כי אני לא יכול לשחזר את הבעיה בפורום של המבחן שלי ואני לא יכול לתקן את זה

pepito69
19-07-10, 07:11
תודה בכל מקרה.

kamilkurczak
19-07-10, 08:35
אם אתה יכול לבדוק את זה (הסכסוך) אני אוכל לעזור לך, כי אני לא יכולה לשחזר את זה בפורום של המבחן שלי.

vBET
20-07-10, 20:58
היי pepito69:)

אני יודע שיש לך צרות, אבל שים לב כי ללא possiblity של להתרבות בעיה שאנחנו לא מסוגלים להתמודד עם זה. אז אם אתם זקוקים לעזרה שלנו כאן, אז אנחנו צריכים עוד מידע. כמיל ביקש ממך לעזאזל עבור קונפליקטים. אני גם יכול לשאול אותך על גרסה vBET שבה אתה משתמש - אם היא לא לשחרר האחרון אז בבקשה לעדכן.

וזה יהיה נהדר אם נוכל לבדוק את זה בשרת שלך אם אנחנו לא יכולים se זה שלנו - בהתחלה רק לתת לנו כל חשבון בדיקות חוט שבו אנו יכולים לבדוק את זה (להפוך את האפשרות שוב) - פלט maye רק בדיקת ייתן לנו איזה רמז. אם לא נבקש ממך פרטים גישה. כמו כן - אולי אנחנו עושים משהו לא בסדר מנסה לשחזר את הבעיה. כמיל מופעלת אפשרות, אבל בבקשה להגיד בדיוק איך לשחזר אותו. האם אתה יכול לשחזר את זה בעצמך על שחרורו האחרון? איך בדיוק?

בדקתי את זה באופן אישי על מקרה המבחן שלנו, וזה עובד בסדר גמור. בבקשה לשתף פעולה אם אתה רוצה להיות בעיה זו נפתרה - אנחנו כאן בשבילך אבל במקרה הזה אנחנו לא יכולים לעזור לך בלעדיך:)

pepito69
21-07-10, 07:56
תודה אני אנסה לשתף פעולה, אבל יודע שיש לי בעיה גדולה יותר אז זה.

vBET
07-08-10, 12:27
אז אנחנו יכולים לראות אותה ולפתור אותה בפורום שלך? :)

kamilkurczak
09-08-10, 11:38
אני עדיין מחכה לתשובה. תשובה - אני מניח שהוא בסדר.
אם לא בסדר, אנא כתבו כאן ואני יפתח פתיל זה שוב

Taurus
14-08-10, 10:30
היי,
כאשר התשובות מישהו trheat מתורגם מקבל את הקוד הזה קוץ עונה:

What's that...??

I have always had this issue. Even on the latest update it is still there.

vBET
14-08-10, 12:21
מצוינת - לא קיבלנו תשובה בעניין זה כל כך לא יכולתי להמשיך עם זה. בבקשה לתאר איך בדיוק לשחזר את הבעיה? האם אתה יכול לשחזר את זה בפורום שלנו?

pepito69
14-08-10, 13:38
Camon מיכל בבקשה, לעשות מאמץ עבור הלקוחות שלך, כמובן שאנחנו לא יכולים לשחזר את כל הבעיות שלכם בפורום אבל הבעיה היא בפורומים רבים באינטרנט כי תשתמש במוצר. יש לי קשר עם שירותי תמיכה אחרים והם מנסים למצוא פתרון מחפש המטרה.

אל תכעס עלי בבקשה, המוצר שלך גרטה ועכשיו אני אוהב את זה:) אבל אתה shoud לעשות יותר עבור הלקוחות שלך, לא רק בנושא הספציפי הזה, אני מתכוון באופן כללי אני לא רואה השלכה enought וזה משהו מעציב אותי.

תודה

Taurus
14-08-10, 14:03
אני לא יודע אם אפשר לשחזר את זה כאן או לא. זה מה שקורה. חוט שפה זרה הוא התחיל. הכותרת היא בשפה שלו מתורגמת.
אולם כל תשובה בשרשור הספציפי הזה יש שם עם הקודים הללו מוזר סביב זה
And on another note. You are aware of this, for you were already trying to fix it on my forum, but was never able to.

Taurus
17-08-10, 04:20
כל עזרה כאן?

kamilkurczak
17-08-10, 10:20
אנחנו עדיין עובדים על פתרון, אבל זה לא קל, כי אנחנו לא יכולים לשחזר את זה בפורום של הבדיקה שלנו.
מזל שור אתה בטוח שזה לא כל סכסוך עם אופנות כלשהי?

kamilkurczak
19-08-10, 09:23
מצאתי את הנושא בפורום שלך. עכשיו אני עובד על פתרון

vBET
22-08-10, 22:42
אני בפורום שלך לא יכול לשחזר את הבעיה. נא ליצור חוט איפה אני יוכל לראות לשחזר את זה:) לי PM עם פרטים.

kamilkurczak
23-08-10, 13:54
בסדר מצאנו את הבעיה כאן:
צפה BSOD (מסך כחול) dump של קריסה המידע המאוחסן fi - CreativX
אתה יכול לתאר איך לעשות פוסט בנושא זה שוב?

Taurus
23-08-10, 14:03
פשוט ניסיתי לענות על החוט, וזה עשה בלגן עצום. אתה יכול בבקשה להסתכל כמיל זה!

kamilkurczak
23-08-10, 14:57
אני הייתי שם, עשיתי פוסט וזה עובד טוב. מה קרה?

Taurus
23-08-10, 15:10
האיש, פשוט ללכת לתוך החוט, ולהסתכל הפוסט האחרון שם.

kamilkurczak
23-08-10, 15:12
עכשיו, אני בשרת שלך ואני בודק את הקובץ נערך אחרון.
כן אני רואה את זה.

Taurus
23-08-10, 18:40
אני לא יודע למה אתה צריך לשאול על BBCode "צרף" .. יש לך את זה כאן בפורום שלך מדי ... זה סטנדרטי עבור כל לוחות רכב - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/editor/attach.gif

vBET
24-08-10, 05:13
שים לב vBuletin הוא עצום. אני הבעלים של 2 פורומים. אחד מאלה שאני רץ במשך שנים ואני עדיין לא בשימוש 90% האופציות שלה. וגם בחשבון כי אני גם תומכת בעשרות פורומים עם תצורות שונות. שים לב שאם הצוות שלנו הוא לשאול שאלות, אנחנו עושים את זה כדי לפתור בעיות מהר יותר ובצורה מאובטחת יותר:)

כמו כן יש לציין כי ניחושים יכול להוביל בכיוון הלא נכון, אז הצוות שלנו יכולים גם לשאול את השאלה רק כדי לקבל אישור על משהו. באופן אישי אני עושה את זה לעתים קרובות.

כמו כן, בפורום שלך יש באמת הרבה plugins כך אני מוצא את הרעיון של המאשר עושה משהו יש התנהגות ברירת המחדל בפורום שלכם מאוד שימושי.

וכדי לענות על השאלה שלך, "למה אנחנו צריכים לבקש משהו", בצורה כללית יותר: מכיוון הקטנות צריך את המידע הזה ממך;)

kamilkurczak
24-08-10, 13:05
שלום שור,

ראשית, האם שמתם לב הנושא עם or [langtitle] in your reply post again or not? because I can't reproduce it on your forum now and i made many posts in the test thread.
You worked on the old files. (Probably cache files). This could be a reason for this ussue. This is confirmed by the logs that you sent to Michał. If you cant reproduce it and now this issue does not exist - I will close this threas

Secondly. Now I am working on the issue with the attachment and image. Can you make a new thread on our forum in Troubleshooting? This will facilitate the work.

pepito69 can you write something about this issue here. is this still on your forum?

Thanks.

kamilkurczak
24-08-10, 17:13
שלום שור,

אנחנו עובדים על הפורום שלך עכשיו אנחנו יודעים יותר על נושא התמונה בפורום שלך.
השתמשנו print_log לעשות יומן vBET לתרגם את זה נורמלי שלאחר. זה עובד לאחר התרגום.
זהו url לתמונה זו לאחר התרגום vBET:

http://creativx.net/forums/attachment.php?attachmentid=13403&thumb=1&d=1282517797
אז זה לא בעיה vBET כי כפי שאתה רואה אחרי התרגום לא שבור. vBET יוצרת את כתובת נכונה mod אבל כל זה מוסיף מרחב url.

http://creativx.net/forums/attachments/customization/13403d128251 7797t-alienware-wmp-skin-ultimate-123-jpg
זהו נושא האינטגרציה - propably עם vBSEO. משהו אחרי תרגום vBET שבר קישור זה.

כמובן שאנחנו עדיין עובדים על שילוב זה. זה אני עובד על זה זמן רב ועדיין מנסים למצוא פתרון אבל אם אני לא מצליח, תצטרך לכתוב vBSEO

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1