СДА

Виев Фулл Версион: Решити Главних узрока грешке вБуллетин главну страну да престану да раде

Jesh
07-05-10, 04:25
Софтвер: вбет, ВБ 4.0.3, Симпле Мацхинес РЦ3

Форум блокови су даље и један блок је најновији блогови.

Неко од 3 блогова у другом језику онда енглеском језику, који је подразумевано.

Бум. Главни форум страница са блоковима неће да се учита.

Ја сам 100 одсто да је вБуллетин. Инвалидитетом вБуллетин и све је било у реду. Окренуо је леђа и инвалида форуму блок и то радили. Окренуо на форуму блок и то престао да ради. Избрисана Блог блок и поново радила.

На ****** сад жао ако порука аљкави.

vBET
07-05-10, 10:31
У реду - вБуллетин или вбет? ;)

И да буду јасни у вези овог питања - страницу која је блогу блок показује наслови на другим језицима паузама - да колико може да репродукује?

vBET
07-05-10, 13:05
У реду, ми то исправи - то ће бити укључене у следећу верзију:)

Jesh
07-05-10, 14:42
У реду, ми то исправи - то ће бити укључене у следећу верзију:)

Жао Михал је куцање на мобилном тако да је било тешко да јасно објаснити. Имао везе са "Најновији блогови" на форуму блок који садржи превод заглавље.

Видим сте поменули да је ажурирају тако питање је затворено.

Хвала!

vBET
07-05-10, 15:13
Да - ми где могу да га репродукују са "Последње теме 'блок, али разлог је био исти (лангтитле), па је такође решава друге блокове. У случају да нису у праву - само да нас обавестите - Ја ћу поново питање и истражује га поново:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1