СДА

Виев Фулл Версион: Решити вбетфлаг-проблем није решен

krisp
20-01-10, 18:15
Још увек све много везе као што је овај у мом серверлог:

66.249.65.7 - - [20/Јан/2010: 14:15:08 +0100] "? ГЕТ / цс / ср / вбет_флаг-/ СВ / индек.пхп т = 13307 ХТТП/1.1" 404 491 "-" "Мозила / 5.0 (Виндовс; Гооглебот/2.1; + хттп://ввв.гоогле.цом/бот.хтмл) "

vBET
21-01-10, 22:40
Дакле - лов поново отворити;) Надајмо овај пут ћемо се експлозије у потпуности:)

vBET
22-01-10, 00:20
Можете ли молим вас подсетим ми ваш форум УРЛ адресу? :)

vBET
22-01-10, 02:04
Гот Ит! : ДИ на крају репродуковати! То се дешава када неко додаје да код УРЛ адресе језик Лангуаге Форум подразумевано. Сада ће бити лако да се то исправи:) Надам се да сам последња могућност да ову грешку;) У сваком случају - овај начин да се исправи и да ће бити укључени у 3.3.1

Брзо решење за то:
1. отворено / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_редирецт.пхп
2. наћи:

if ($vbet_isActualIgnored) {

3. и замените га:

if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) {

Важно питање - да ли сте уклонили код вашег форума језику када је интегрисан са Ситемап Генератор? Највероватније да је разлог зашто је Гоогле покушава да иде у такве везе, јер никада не мења вБЕТ везе за изворном језику.

Ми ћемо се побринути о аутоматском преусмеравање у случају када се неко променити језик форуму на УРЛ и да брине о вашем Ситемап Генератор интеграције - уклоните одатле кодекси не подржава језика и ваш форум језику.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations