PDA

View Full Version: Lahendatud vbetflag-küsimus ei lahene

krisp
20-01-10, 18:15
Endiselt saada palju linke meeldib see minu serverlog:

66.249.65.7 - - [20/Jan/2010: 14:15:08 +0100] "GET / cs / sv / vbet_flag-/ sv / showthread.php? T = 13307 HTTP/1.1" 404 491 "-" "Mozilla / 5,0 (compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "

vBET
21-01-10, 22:40
Niisiis - jahindus taas avatud;) Lets loodan, et see aeg me Kirottua täielikult:)

vBET
22-01-10, 00:20
Kas te palun meenutavad mulle oma foorum URL? :)

vBET
22-01-10, 02:04
GOT IT! : DI lõpuks reprodutseerida it! See juhtub siis, kui keegi lisab URL keelekoodi forum vaikimisi keeles. Nüüd siis on see lihtne, et seda parandada:) loodan, et ma viimase võimaluse, kellel see bug;) Igatahes - niimoodi võttes on parandatud ning lisatakse 3.3.1

Kiirparandus selle:
1. avatud / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php
2. leida:

if ($vbet_isActualIgnored) {

3. ning asendada see:

if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) {

Oluline küsimus - kas sa eemaldada koodi oma foorum keeles, kui integreeritud sitemap generaator?? Tõenäoliselt sellepärast Google püüab minna neid sidemeid, sest vBET ei muutu kunagi lingid originaalkeeles.

Me võtame hooli automaatne ümbersuunamine juhul, kui keegi lisada forum keel URL ja sa võtad hoolivad oma sitemap generaator integratsioon - eemaldada sealt koode ei toeta keeles ja oma foorum keeles.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1