PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vbetflag, problém není vyřešen

krisp
20-01-10, 18:15
Stále dostává množství odkazů, jako je ten můj serverlog:

66.249.65.7 - - [20/Jan/2010: 14:15:08 0100] "? GET / cs / SV / vbet_flag-/ SV / showthread.php t = 13307 HTTP/1.1" 404 491 "-" "Mozilla / 5,0 (compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "

vBET
21-01-10, 22:40
Takže - lov znovu otevřeno;) Doufejme, tentokrát jsme se čert aby to vzal úplně:)

vBET
22-01-10, 00:20
Můžete mi prosím připomenout mi forum URL? :)

vBET
22-01-10, 02:04
Mám to! : DI Konečně reprodukovat to! To se stane, když někdo přidá do kódu URL jazyk jazyka Výchozí nastavení. Teď to bude snadné napravit:) Doufám, že jsem poslední možnost, že této chyby:) Mimochodem - tento způsob je mít je opraven, a budou zahrnuty do 3.3.1

Rychlá oprava této:
1. otevřít / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php
2. Hledat:

if ($vbet_isActualIgnored) {

3. a nahradit je:

if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) {

Důležitá otázka - jste odstraněn kód fórum jazyka při integraci s generátorem Sitemap?? S největší pravděpodobností proto, že Google se snaží jít do takových vazeb, protože se nikdy nemění vBET odkazy na původní jazyk.

Postaráme se o automatické přesměrování v případě, když někdo přidá fórum jazyka do URL a budete pečovat o své Sitemap generátor integrace - odstranění odtud kódy nejsou podporovány jazyky a fórum jazyce.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1