СДА

Виев Фулл Версион: Решити Превише грешкама пописивања.

symbianist
15-12-09, 06:14
У мом Гоогле вебмастере сам приметити губитак грешкама пописивања.
Ово је пример пузати грешке линкове.

ц: (.) (.) / / ввввв пример цом / ср / таг = тагс.пхп луд

када се кликне на да ми преусмери на ову страну

ц: (.) (.) / / ввввв пример цом / Тагс / вбет_ланг = БГ & преусмерени = / тагс.пхп?

са овом грешком

Страница се не преусмерава правилно

Фирефок је открио да је сервер преусмерава захтев за ову адресу на начин који никада неће потпуно.

Угодити помоћ мене.

vBET
15-12-09, 23:28
Молим вас ми пм тачан линк. У овом тренутку ја не знам ни користите вБуллетин или не.

symbianist
16-12-09, 06:55
ИМ користећи Мацхинес. ја и моји пријатељи наилази на ову грешку.
ако одете на хккп (.) пример (.) цом / ТЛ / тагс.пхп неће преусмери да
хккп (.) пример (.) цом / ТЛ / ознаке /

већ да овај УРЛ са грешком
хккп (.) пример (.) цом / Тагс /? вбет_ланг = ТЛ & преусмерени = / тагс.пхп

symbianist
16-12-09, 07:02
стварно брате, ово је само дешава на тагс.пхп, али да остатак ПХП-а. да ради у реду.

symbianist
16-12-09, 07:06
Да ли постоји мрав препише правило да стави у хтаццес бити у стању да то ради како треба?

Kolbi
19-12-09, 14:00
Узгред, имам пуно двапут мета-наслов итд, такође треба да буду исправљене. Ви такође помоћу Гоогле алатки за вебмастере? Онда погледајте у време пузећи положај.

vBET
20-12-09, 00:20
Да ли постоји мрав препише правило да стави у хтаццес бити у стању да то ради како треба?

хтаццес - бр. Али ми то фиксна и да ће бити пуштен у 3.3.0. Да је вас брзо решење за ово - само додајте ову линију у вбентерприсетранслатоор_сео.пхп на крају првог иф:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);

vBET
20-12-09, 00:21
Узгред, имам пуно двапут мета-наслов итд, такође треба да буду исправљене. Ви такође помоћу Гоогле алатки за вебмастере? Онда погледајте у време пузећи положај.

Отворите нову тему за ово као и обезбедити УРЛ пример

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vB Enterprise Translator 4.10.1