Виев Фулл Версион: Решити Превише грешкама пописивања.
symbianist
15-12-09, 06:14
У мом Гоогле вебмастере сам приметити губитак грешкама пописивања.
Ово је пример пузати грешке линкове.
ц: (.) (.) / / ввввв пример цом / ср / таг = тагс.пхп луд
када се кликне на да ми преусмери на ову страну
ц: (.) (.) / / ввввв пример цом / Тагс / вбет_ланг = БГ & преусмерени = / тагс.пхп?
са овом грешком
Страница се не преусмерава правилно
Фирефок је открио да је сервер преусмерава захтев за ову адресу на начин који никада неће потпуно.
Угодити помоћ мене.
Молим вас ми пм тачан линк. У овом тренутку ја не знам ни користите вБуллетин или не.
symbianist
16-12-09, 06:55
ИМ користећи Мацхинес. ја и моји пријатељи наилази на ову грешку.
ако одете на хккп (.) пример (.) цом / ТЛ / тагс.пхп неће преусмери да
хккп (.) пример (.) цом / ТЛ / ознаке /
већ да овај УРЛ са грешком
хккп (.) пример (.) цом / Тагс /? вбет_ланг = ТЛ & преусмерени = / тагс.пхп
symbianist
16-12-09, 07:02
стварно брате, ово је само дешава на тагс.пхп, али да остатак ПХП-а. да ради у реду.
symbianist
16-12-09, 07:06
Да ли постоји мрав препише правило да стави у хтаццес бити у стању да то ради како треба?
Узгред, имам пуно двапут мета-наслов итд, такође треба да буду исправљене. Ви такође помоћу Гоогле алатки за вебмастере? Онда погледајте у време пузећи положај.
Да ли постоји мрав препише правило да стави у хтаццес бити у стању да то ради како треба?
хтаццес - бр. Али ми то фиксна и да ће бити пуштен у 3.3.0. Да је вас брзо решење за ово - само додајте ову линију у вбентерприсетранслатоор_сео.пхп на крају првог иф:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Узгред, имам пуно двапут мета-наслов итд, такође треба да буду исправљене. Ви такође помоћу Гоогле алатки за вебмастере? Онда погледајте у време пузећи положај.
Отворите нову тему за ово као и обезбедити УРЛ пример
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):