Teljes verzió megtekintése: Megoldott Túl sok feltérképezési hibák.
symbianist
15-12-09, 06:14
Az én google webmaster figyelembe vettem észre ezt elvesztette a feltérképezési hibák.
Ez a példa csúszás hiba linkeket.
hxxp: / / wwwww (.) például (.) com / bg / tags.php? tag = őrült
ha kattint, hogy irányítsa át nekem, hogy ezt az oldalt
hxxp: / / wwwww (.) például (.) com / címkék /? vbet_lang = bg & átirányított = / tags.php
A hiba
Az oldal nem megfelelően átirányítása
Firefox azt észlelte, hogy a szerver átirányítása a kérelem ezt a címet úgy, hogy soha nem teljes.
Kérem, segítsen nekem.
Kérjük PM nekem a pontos linket. Ebben a pillanatban azt sem tudom, a használ vBSEO vagy sem.
symbianist
16-12-09, 06:55
im a vbseo. én és a barátaim találkozás ezt a hibát.
ha megy a hxxp (.) például (.) net / TL / tags.php nem fog irányítani, hogy
hxxp (.) például (.) net / TL / címkék /
hanem hogy ez a hiba url
hxxp (.) például (.) net / címkék /? vbet_lang = tl & átirányított = / tags.php
symbianist
16-12-09, 07:02
valóban tesó, ez csak történik tags.php, de a többi php. akkor működik jól.
symbianist
16-12-09, 07:06
van hangya rewrite szabályt hozott htacces, hogy képes legyen dolgozni rendesen?
Egyébként, van egy csomó kettős meta-címet, stb, kell rögzíteni. Ön is használja a Google Webmaster Tools? Akkor kérlek nézd alkalommal mászik állapotát.
van hangya rewrite szabályt hozott htacces, hogy képes legyen dolgozni rendesen?
htacces - nincs. De mi ez a fix, és fel kell szabadítani a 3.3.0. Akkor történt gyors javítás erre - csak ezt a sort be vbenterprisetranslatoor_seo.php végén az első if:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Egyébként, van egy csomó kettős meta-címet, stb, kell rögzíteni. Ön is használja a Google Webmaster Tools? Akkor kérlek nézd alkalommal mászik állapotát.
Kérjük, nyissa meg az új téma ezen, és szintén rendelkeznek példa URL-ek
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):