Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Zbyt wiele błędy indeksowania.
symbianist
15-12-09, 06:14
W moje konto google webmaster i to zauważyć utraty błędów indeksowania.
to linki crawl przykład błędu.
hxxp: (.) (.)? / / wwwww przykład com / bg / tags.php tag = szalony
Po kliknięciu na, że przekierowanie mnie do tej strony
hxxp: (.) (.) / / wwwww przykład com / tagi / vbet_lang = bg i przekierowany = / tags.php?
z tego błędu
Strona nie jest przekierowanie prawidłowo
Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego adresu w sposób, który nigdy nie będzie kompletny.
Proszę mi pomóc.
Proszę PM mnie dokładnie link. W tej chwili nawet nie wiem używasz vBSEO czy nie.
symbianist
16-12-09, 06:55
im przy użyciu vbseo. mnie i moich znajomych napotykają ten błąd.
jeśli pójdziesz do hxxp (.) przykład (.) netto / tl / tags.php nie przekieruje Cię do
hxxp (.) przykład (.) netto / tl / tagi /
ale zamiast tego url z błędem
hxxp (.) przykład (.) netto / tags /? vbet_lang = tl i przekierowany = / tags.php
symbianist
16-12-09, 07:02
rzeczywiście bro, to tylko dzieje się na tags.php, ale do reszty php. to działa dobrze.
symbianist
16-12-09, 07:06
istnieje reguła mrówka umieścić w htacces aby móc pracować to prawidłowo?
Nawiasem mówiąc, mam dużo podwójnych meta-tytuł, itp., powinny być również ustalone. Jesteś również za pomocą narzędzi Google dla webmasterów? Następnie proszę spojrzeć na czasy indeksowania status.
istnieje reguła mrówka umieścić w htacces aby móc pracować to prawidłowo?
htacces - nie. Ale to stałe i ukaże się w wersji 3.3.0. Można się szybko naprawić tego - po prostu dodaj tę linię do vbenterprisetranslatoor_seo.php pod koniec oświadczenie najpierw, jeśli:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Nawiasem mówiąc, mam dużo podwójnych meta-tytuł, itp., powinny być również ustalone. Jesteś również za pomocą narzędzi Google dla webmasterów? Następnie proszę spojrzeć na czasy indeksowania status.
Proszę otworzyć nowy wątek do tego i również przykładowe adresy URL
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):