PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Příliš mnoho Chyby procházení.

symbianist
15-12-09, 06:14
Podle mého účtu pro webmastery Všiml jsem si, to ztrátu Chyby procházení.
Toto je příklad spojení procházení chyby.

hxxp: (.) (.) / / WWWWW například com / BG / tags.php tag = šílený

Při kliknutí na redirect, že jsem na tuto stránku

hxxp: (.) (.) / / WWWWW například com / Tagy / vbet_lang = bg a přesměrování = / tags.php?

s touto chybou

Tato stránka není správně přesměrování

Firefox zjistil, že je server přesměruje požadavek na tuto adresu způsobem, který nebude nikdy úplná.

Prosím, pomozte mi.

vBET
15-12-09, 23:28
Prosím PM mě přesný odkaz. V tu chvíli jsem ani nevím, používáte vBSEO, nebo ne.

symbianist
16-12-09, 06:55
im pomocí vbseo. Já a moji přátelé se kterými se setkávají tuto chybu.
Pokud půjdete do hxxp (.) Příklad (.) net / TL / tags.php nebude přesměrovat na
hxxp (.) Příklad (.) net / TL / Tagy /

ale na tuto adresu URL s chybou
hxxp (.) Příklad (.) net / Tagy /? vbet_lang = & tl = přesměrování / tags.php

symbianist
16-12-09, 07:02
vlastně brácho, je to jen děje na tags.php, ale zbytek PHP. to v pořádku.

symbianist
16-12-09, 07:06
Je tam mravenec přepisovací pravidlo, aby v htacces být schopni pracovat správně?

Kolbi
19-12-09, 14:00
Mimochodem, mám spoustu dvojí meta-názvu, atd., by měly být opraveny. Jste také pomocí Google Webmaster Tools? Pak prosím, podívejte se občas leze stavu.

vBET
20-12-09, 00:20
Je tam mravenec přepisovací pravidlo, aby v htacces být schopni pracovat správně?

htacces - ne. Ale my pevné a bude být propuštěn v 3.3.0. Můžete se rychlé řešení tohoto - stačí přidat tento řádek do vbenterprisetranslatoor_seo.php na konci prvního příkazu if:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);

vBET
20-12-09, 00:21
Mimochodem, mám spoustu dvojí meta-názvu, atd., by měly být opraveny. Jste také pomocí Google Webmaster Tools? Pak prosím, podívejte se občas leze stavu.

Prosím, otevřete nové vlákno na toto a také například adresy URL

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1