PDA

View Full Version: Решени Премногу ползи грешки.

symbianist
15-12-09, 06:14
Во мојот Google Webmaster сметка забележувам оваа изгубена на ползи грешки.
Ова е пример ползи грешка линкови.

hxxp: (.) (.)? / / wwwww пример Com / bg / tags.php таг = луд

кога кликнете на тоа што ми се пренасочува кон оваа страница

hxxp: (.) (.) / / wwwww пример COM / Етикети / vbet_lang = BG & пренасочени = / tags.php?

со оваа грешка

Страната не е правилно пренасочување

Firefox откри дека серверот е пренасочува барањето за оваа адреса на начин што никогаш нема да заврши.

Те молам помогни ми.

vBET
15-12-09, 23:28
Ве молам PM точно линк. Во овој момент јас дури и не знаат Дали користите имала или не.

symbianist
16-12-09, 06:55
IM користење имала. мене и моите пријатели се соочуваат со оваа грешка.
Ако одите на hxxp (.) пример (.) нето / TL / tags.php не ќе се пренасочува да
hxxp (.) пример (.) нето / TL / Етикети /

, но наместо на оваа рачно со грешка
hxxp (.) пример (.) нето / Етикети /? vbet_lang = TL и пренасочени = / tags.php

symbianist
16-12-09, 07:02
всушност Бро, ова е само случува на tags.php, туку и за остатокот од PHP. тоа работи добро.

symbianist
16-12-09, 07:06
има мравка преработи правило да се стави во htacces да биде во можност да го правилно да функционира?

Kolbi
19-12-09, 14:00
Патем, имам многу двојно мета-титула, и др, исто така, треба да бидат поправени. Вие исто така со помош на Google Webmaster Tools? Тогаш ве молиме погледнете пати индексирање статус.

vBET
20-12-09, 00:20
има мравка преработи правило да се стави во htacces да биде во можност да го правилно да функционира?

htacces - бр. Но, ние фиксна ова и ќе биде објавен во 3.3.0. Дека може да направи брз лек за ова - само додадете оваа линија во vbenterprisetranslatoor_seo.php на крајот на првиот ако изјава:

$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);

vBET
20-12-09, 00:21
Патем, имам многу двојно мета-титула, и др, исто така, треба да бидат поправени. Вие исто така со помош на Google Webmaster Tools? Тогаш ве молиме погледнете пати индексирање статус.

Ве молиме отворете нова тема за ова, а исто така обезбеди пример адреси

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1