View Full Version: Решени Премногу ползи грешки.
symbianist
15-12-09, 06:14
Во мојот Google Webmaster сметка забележувам оваа изгубена на ползи грешки.
Ова е пример ползи грешка линкови.
hxxp: (.) (.)? / / wwwww пример Com / bg / tags.php таг = луд
кога кликнете на тоа што ми се пренасочува кон оваа страница
hxxp: (.) (.) / / wwwww пример COM / Етикети / vbet_lang = BG & пренасочени = / tags.php?
со оваа грешка
Страната не е правилно пренасочување
Firefox откри дека серверот е пренасочува барањето за оваа адреса на начин што никогаш нема да заврши.
Те молам помогни ми.
Ве молам PM точно линк. Во овој момент јас дури и не знаат Дали користите имала или не.
symbianist
16-12-09, 06:55
IM користење имала. мене и моите пријатели се соочуваат со оваа грешка.
Ако одите на hxxp (.) пример (.) нето / TL / tags.php не ќе се пренасочува да
hxxp (.) пример (.) нето / TL / Етикети /
, но наместо на оваа рачно со грешка
hxxp (.) пример (.) нето / Етикети /? vbet_lang = TL и пренасочени = / tags.php
symbianist
16-12-09, 07:02
всушност Бро, ова е само случува на tags.php, туку и за остатокот од PHP. тоа работи добро.
symbianist
16-12-09, 07:06
има мравка преработи правило да се стави во htacces да биде во можност да го правилно да функционира?
Патем, имам многу двојно мета-титула, и др, исто така, треба да бидат поправени. Вие исто така со помош на Google Webmaster Tools? Тогаш ве молиме погледнете пати индексирање статус.
има мравка преработи правило да се стави во htacces да биде во можност да го правилно да функционира?
htacces - бр. Но, ние фиксна ова и ќе биде објавен во 3.3.0. Дека може да направи брз лек за ова - само додадете оваа линија во vbenterprisetranslatoor_seo.php на крајот на првиот ако изјава:
$_SERVER['QUERY_STRING'] = str_replace('vbet_lang='.$_GET['language'].'&redirected='.$_GET['redirected'], '', $_SERVER['QUERY_STRING']);
Патем, имам многу двојно мета-титула, и др, исто така, треба да бидат поправени. Вие исто така со помош на Google Webmaster Tools? Тогаш ве молиме погледнете пати индексирање статус.
Ве молиме отворете нова тема за ова, а исто така обезбеди пример адреси
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):