СДА

Виев Фулл Версион: ПхотоПост проблема

bcraytor
26-02-11, 03:59
Овај пост садржи додатне информације за претходни пост. Имајте на уму да ваш систем не дозвољава уграђивање УРЛ - или нешто слично, па је у суштини веома рестриктиван у погледу слања или комуникацији.

Имам проблема инсталирања ВБет да ради са ПхотоПост. Покушао сам следеће инструкције у друге поруке без успеха.

Имам најновији преузимање ВБуллетин и фото порука ВБуллетин је инсталиран у

/ Хоме / ... / публиц_хтмл

ПхотоПост је инсталиран у / хоме / ... / публиц_хтмл / ПхотоПост

Ово је такође пхотопост.ВалуатионЕнгинеер.цом, са сличним директоријуме за огласи и ПхотоПост

Су копирале сам стил од вбуллетин до ПхотоПост и
Превод заставе појављују тамо. Али када кликнем на заставу, она поново скаче на главни форум са главним форуму преведени. Када се вратим у ПхотоПост форум, то није преведен. То је такође проблем ако кликнем на било који од подфорума ПхотоПост (или огласи или преглед).

Мозе ли неко да помогне?

vBET
02-06-11, 21:52
Хи. Камил је био одговоран за овај одељак. Он је одмор управо сада.

Ја сам провере све отворене случајеве и открио сам свој пост без икаквог одговора. Не знам је то решено у другим пост сте о писању, премијер, или уопште не. Зато тражим о актуелним стањем питање. Да ли је праг постоји или не? Ако да, наведите овде све информације о томе (ти писао о томе на неком другом месту - шта се тамо написано).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1