bcraytor
26-02-11, 03:59
Овај пост садржи додатне информације за претходни пост. Имајте на уму да ваш систем не дозвољава уграђивање УРЛ - или нешто слично, па је у суштини веома рестриктиван у погледу слања или комуникацији.
Имам проблема инсталирања ВБет да ради са ПхотоПост. Покушао сам следеће инструкције у друге поруке без успеха.
Имам најновији преузимање ВБуллетин и фото порука ВБуллетин је инсталиран у
/ Хоме / ... / публиц_хтмл
ПхотоПост је инсталиран у / хоме / ... / публиц_хтмл / ПхотоПост
Ово је такође пхотопост.ВалуатионЕнгинеер.цом, са сличним директоријуме за огласи и ПхотоПост
Су копирале сам стил од вбуллетин до ПхотоПост и
Превод заставе појављују тамо. Али када кликнем на заставу, она поново скаче на главни форум са главним форуму преведени. Када се вратим у ПхотоПост форум, то није преведен. То је такође проблем ако кликнем на било који од подфорума ПхотоПост (или огласи или преглед).
Мозе ли неко да помогне?
Имам проблема инсталирања ВБет да ради са ПхотоПост. Покушао сам следеће инструкције у друге поруке без успеха.
Имам најновији преузимање ВБуллетин и фото порука ВБуллетин је инсталиран у
/ Хоме / ... / публиц_хтмл
ПхотоПост је инсталиран у / хоме / ... / публиц_хтмл / ПхотоПост
Ово је такође пхотопост.ВалуатионЕнгинеер.цом, са сличним директоријуме за огласи и ПхотоПост
Су копирале сам стил од вбуллетин до ПхотоПост и
Превод заставе појављују тамо. Али када кликнем на заставу, она поново скаче на главни форум са главним форуму преведени. Када се вратим у ПхотоПост форум, то није преведен. То је такође проблем ако кликнем на било који од подфорума ПхотоПост (или огласи или преглед).
Мозе ли неко да помогне?