מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: PhotoPost בעיות

bcraytor
26-02-11, 03:59
פוסט זה מכיל מידע נוסף עבור להודעה הקודמת. שים לב כי המערכת אינה מאפשרת הטבעה כתובות - או כל דבר דומה, הוא למעשה מגביל מאוד מבחינת פרסום או תקשורת.

אני נתקל בבעיות בהתקנת VBet לעבוד עם PhotoPost. ניסיתי ההוראות הבאות הודעות אחרות ללא הועיל.

יש לי הורדות האחרונה של vBulletin צילום פוסט vBulletin מותקן

/ Home / ... / public_html

PhotoPost מותקן / / home ... / public_html / photopost

זהו גם photopost.ValuationEngineer.com, עם ספריות דומות מסווגות ו photopost

אני צריך להעתיק את הסגנון Vbulletin כדי PhotoPost ואת
דגלים תרגומים מופיעים שם. אבל כאשר אני לוחץ על דגל, הוא קופץ בחזרה בפורום הראשי עם הפורום הראשי המתורגם. כאשר אני חוזר אל תוך בפורום photopost זה לא תורגם. זו גם בעיה אם אני לוחץ אל כל subforums של PhotoPost (או מסווגות או ביקורת).

מישהו יכול לעזור?

vBET
02-06-11, 21:52
היי. כמיל היה אחראי על סעיף זה. הוא בחופשה כרגע.

אני בודקת את כל המקרים פתוח מצאתי הודעה שלך ללא כל תשובה. אני לא יודע זה היה נפתר בהודעה אחרת אתה כותב על, ראש הממשלה, או בכלל לא. לכן אני שואל על המצב בפועל של הנושא. האם זה אדן קיים או לא? אם כן בבקשה לספק כאן את כל המידע על זה (כתבת על זה במקום אחר - מה היה כתוב שם).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1