bcraytor
26-02-11, 03:59
Αυτή η ανάρτηση περιέχει επιπλέον πληροφορίες για το προηγούμενο post. Σημειώστε ότι το σύστημά σας δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση διευθύνσεις URL - ή κάτι παρόμοιο, και είναι στην πραγματικότητα πολύ περιοριστική όσον αφορά την απόσπαση ή την επικοινωνία.
Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση VBet να συνεργαστεί με PhotoPost. Έχω δοκιμάσει παρακάτω οδηγίες σε άλλες θέσεις χωρίς αποτέλεσμα.
Έχω τις πιο πρόσφατες λήψεις της vBulletin και Φωτογραφίας μετά vBulletin είναι εγκατεστημένο σε
/ Home / ... / public_html
PhotoPost είναι εγκατεστημένο στο / home / ... / public_html / photopost
Αυτό είναι επίσης ένα photopost.ValuationEngineer.com, με παρόμοια καταλόγους για τις μικρές αγγελίες και photopost
Έχω αντιγράψει το στυλ από vBulletin να PhotoPost και την
μεταφράσεις σημαίες εμφανίζονται εκεί. Αλλά όταν κάνω κλικ σε μια σημαία, άλματα πίσω στο κύριο φόρουμ με το μεταφρασμένο κύριο φόρουμ. Όταν πηγαίνω πίσω στο photopost φόρουμ δεν είναι μετάφραση. Αυτό είναι επίσης ένα πρόβλημα, εάν κάνω κλικ σε οποιοδήποτε Subforums της PhotoPost (ή αγγελίες ή επανεξέτασης).
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση VBet να συνεργαστεί με PhotoPost. Έχω δοκιμάσει παρακάτω οδηγίες σε άλλες θέσεις χωρίς αποτέλεσμα.
Έχω τις πιο πρόσφατες λήψεις της vBulletin και Φωτογραφίας μετά vBulletin είναι εγκατεστημένο σε
/ Home / ... / public_html
PhotoPost είναι εγκατεστημένο στο / home / ... / public_html / photopost
Αυτό είναι επίσης ένα photopost.ValuationEngineer.com, με παρόμοια καταλόγους για τις μικρές αγγελίες και photopost
Έχω αντιγράψει το στυλ από vBulletin να PhotoPost και την
μεταφράσεις σημαίες εμφανίζονται εκεί. Αλλά όταν κάνω κλικ σε μια σημαία, άλματα πίσω στο κύριο φόρουμ με το μεταφρασμένο κύριο φόρουμ. Όταν πηγαίνω πίσω στο photopost φόρουμ δεν είναι μετάφραση. Αυτό είναι επίσης ένα πρόβλημα, εάν κάνω κλικ σε οποιοδήποτε Subforums της PhotoPost (ή αγγελίες ή επανεξέτασης).
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;