bcraytor
26-02-11, 03:59
این پست حاوی اطلاعات اضافی برای پست قبلی. توجه داشته باشید که سیستم شما اجازه نمی دهد تعبیه آدرس ها -- یا هر چیز مشابه آن ، و در واقع بسیار محدود کننده در شرایط از ارسال و یا برقراری ارتباط است.
مشکل نصب فعال تصدی با PhotoPost کار من است. من سعی کردم دستورالعمل های زیر را در پست های دیگر فایده ای نداشت.
آخرین دریافت ها پست اصلی و عکس اصلی در نصب
/ صفحه اصلی /... / public_html هاست
PhotoPost است / / خانه... / public_html / را در photopost نصب
این هم یک photopost.ValuationEngineer.com با دایرکتوری های مشابه برای کلاسه بندی شده و photopost
من سبک از اصلی به PhotoPost و کپی
ترجمه پرچم به نظر می رسد وجود دارد. اما زمانی که من بر روی پرچم کلیک کنید ، آن میپرد برگشت به انجمن تالار اصلی انجمن تالار اصلی ترجمه شده است. زمانی که من به بازگشت به photopost انجمن ترجمه نشده است. این هم یک مشکل اگر من به هر گزینههای PhotoPost (یا کلاسه بندی شده یا بررسی) کلیک کنید.
آیا کسی می تواند کمک کند؟
مشکل نصب فعال تصدی با PhotoPost کار من است. من سعی کردم دستورالعمل های زیر را در پست های دیگر فایده ای نداشت.
آخرین دریافت ها پست اصلی و عکس اصلی در نصب
/ صفحه اصلی /... / public_html هاست
PhotoPost است / / خانه... / public_html / را در photopost نصب
این هم یک photopost.ValuationEngineer.com با دایرکتوری های مشابه برای کلاسه بندی شده و photopost
من سبک از اصلی به PhotoPost و کپی
ترجمه پرچم به نظر می رسد وجود دارد. اما زمانی که من بر روی پرچم کلیک کنید ، آن میپرد برگشت به انجمن تالار اصلی انجمن تالار اصلی ترجمه شده است. زمانی که من به بازگشت به photopost انجمن ترجمه نشده است. این هم یک مشکل اگر من به هر گزینههای PhotoPost (یا کلاسه بندی شده یا بررسی) کلیک کنید.
آیا کسی می تواند کمک کند؟