PDA

Zobacz pełną wersję: Problemy PhotoPost

bcraytor
26-02-11, 03:59
Ten post zawiera dodatkowe informacje do poprzedniego postu. Należy pamiętać, że system nie pozwala na umieszczanie adresów URL - lub coś podobnego, i jest w rzeczywistości bardzo restrykcyjne w zakresie delegowania lub komunikacji.

Mam problem z zainstalowaniem vBET do pracy z PhotoPost. Próbowałem następujących instrukcji w innych postów bezskutecznie.

Mam najnowsze pliki do pobrania z VBulletin i zdjęcie po VBulletin jest zainstalowany w

/ Home / ... / public_html

PhotoPost jest zainstalowany w / home / ... / public_html / PhotoPost

Jest to również photopost.ValuationEngineer.com, podobne katalogi i ogłoszenia PhotoPost

Skopiowałem stylu z Vbulletin do PhotoPost i
tłumaczenia flagi pojawiają się tam. Ale po kliknięciu na flagę, to skacze z powrotem do głównego forum z głównych przetłumaczone forum. Kiedy wracam do PhotoPost forum nie jest przetłumaczone. Jest to również problem, jeśli klikam na jakikolwiek poddziały z PhotoPost (lub ogłoszenia lub przeglądu).

Czy ktoś może pomóc?

vBET
02-06-11, 21:52
Hi. Kamil był odpowiedzialny za tę sekcję. Ma wakacje już teraz.

Jestem kontroli wszystkich postępowań i znalazłem twój post bez odpowiedzi. Nie wiem, było to rozwiązane w innych postu piszesz o, przez PM, albo wcale. Dlatego pytam o aktualny stan sprawy. Czy parapet istnieje, czy nie? Jeśli tak, proszę podać tutaj wszystkie informacje o nim (pisałeś o tym w innym miejscu - co było tam napisane).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1