СДА

Виев Фулл Версион: Тест мој сајт

beaconsfield
09-10-10, 10:07
Здраво свима, недавно сам инсталирао и даље ради неке аранзмана вБЕТ. Овде је међународни позивни и мислим да свако може тестирати сајтова са сопственим језицима. Ја ћу бити веома апприциате своје позитивне повратне спреге. Хвала унапред. Мој сајт: је дииетцент - Турске највећи Дијета и Мршављење форум (хттп://ввв.дииетцентер.цо ја)

vBET
09-10-10, 15:53
Како ја видим преводе изгледа фино:)

beaconsfield
09-10-10, 17:35
Хвала на разматрање: цоол:

Simon Lloyd
11-10-10, 02:47
Немате аутоматски превод укључен сам енглески прегледа из Енглеске, језик бровсер-подешен на енглески, али ја, као гост, и даље видите ваш форум на турском, и зашто сте заставе право на дну, где нема -један може да их пронађе?

beaconsfield
16-10-10, 07:47
Хвала Симон. Ја присиљавале су кориснике да преусмери свој језик без питања.

vBET
25-02-11, 18:20
Надам се да добро ради за вас:)

Frisky
01-03-11, 10:53
Руски превод изгледа лоше много грешака и многе ствари које нису преведене коректно и није све речи су преведене. Тешко је да има смисла.

kamilkurczak
01-03-11, 11:02
али ваша порука је преведена веома добар (на енглески).
Друго - вБЕТ радови на Гоогле превод мотор - најбољи превод мотор и даље развија

keke007
09-06-12, 04:26
Здраво пријатељи,

ок, не морате аутоматски превод укључен сам енглеског прегледа из Енглеске.

raspscourge
11-12-14, 14:52
Da radi dobro, prevodi su nov~ane kazne

webdeweb
08-08-15, 20:48
Дајем турски одговор на ово питање. Лепо.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1