PDA

Teljes verzió megtekintése: Test oldalamon

beaconsfield
09-10-10, 10:07
Hi all, én nemrégiben beiktatott vbet és mindig csinál bizonyos intézkedéseket. Itt van a nemzetközi területen, és azt hiszem, mindenki tud teszt websites-val saját nyelven. Én lesz nagyon appriciate a pozitív visszajelzéseket.Előre is köszönöm.Az én-m website: DiyetCenter-Törökország legnagyobb diéta és súly a veszteség fórum (http://www.diyetcenter.com)

vBET
09-10-10, 15:53
Ahogy én látom fordítások jól néz ki:)

beaconsfield
09-10-10, 17:35
Köszönöm a felülvizsgálat: cool:

Simon Lloyd
11-10-10, 02:47
Nem kell az automatikus fordítási kapcsolva vagyok angol megtekintésére Angliából, a böngésző nyelvét az angol, de én, mint vendég, még mindig látni a fórumon török is miért van a zászlók jobbra alul, ahol nem -lehet megtalálni őket?

beaconsfield
16-10-10, 07:47
Köszönet Simon. Én kénytelen felhasználók számára, hogy irányítani saját nyelvén kérdezés nélkül.

vBET
25-02-11, 18:20
Remélem, hogy jól működött az Ön számára:)

Frisky
01-03-11, 10:53
Orosz fordítás néz ki rosszul a sok hibát, és sok olyan dolog, hogy nem fordították megfelelően, és nem minden szót fordítják. Nehéz értelme.

kamilkurczak
01-03-11, 11:02
de a hozzászólások is lefordított nagyon jó (angol).
Másodszor - vBET működik google fordítóprogram - a legjobb fordítást motor és még fejleszteni

keke007
09-06-12, 04:26
Szia Barátok,

OK, nem kell az automatikus fordítás kapcsolva, én vagyok angol Angliából megtekintése.

raspscourge
11-12-14, 14:52
Ez jól működik, fordítások is finom

webdeweb
08-08-15, 20:48
Bu soruya Türkçe cevap veriyorum. Güzel.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations